Neczka Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Kurcze, taki wspaniały domek na Pomponika czeka... :shake: Rozmawiałam dziś z Panią, zadzwoniła przestraszona, że nie dajemy znaku życia :roll: a my ciągle szukamy... Nie wiem jak to będzie z tą wizytą... coś słabo się zapowiada, a psiak czeka... Quote
Energy Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Pisałyście do kasiak27? Ma wizyty adopcyjne Giżycko-Mrągowo-Olsztyn-Białystok, może się zgodzi:cool3: Quote
jurmar98 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Czas ucieka,Pani się denerwuje,a pompom w schronisku nadal czeka. Z tego co pisze Neczka,Pani wydaje się być osobą odpowiedzialną. Czy zatem nie można wydać jej psiaka,bez wizyty przedadopcyjnej,z zastrzeżeniem,że potrzebna będzie niezapowiedziana wizyta poadopcyjna,która jeśli coś będzie nie tak (w co nie wierzę) spowoduje odebranie Pompona. Ja ze swojej strony zobowiązuję się,że o ile zaszła by konieczność odbioru,do zapewnienia mu transportu Co Cioteczki na to? Quote
al'akir Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 jurmar98 napisał(a):Czas ucieka,Pani się denerwuje,a pompom w schronisku nadal czeka. Z tego co pisze Neczka,Pani wydaje się być osobą odpowiedzialną. Czy zatem nie można wydać jej psiaka,bez wizyty przedadopcyjnej,z zastrzeżeniem,że potrzebna będzie niezapowiedziana wizyta poadopcyjna,która jeśli coś będzie nie tak (w co nie wierzę) spowoduje odebranie Pompona. Ja ze swojej strony zobowiązuję się,że o ile zaszła by konieczność odbioru,do zapewnienia mu transportu Co Cioteczki na to? można też poprosić o wysyłanie zdjęć. W sumie to pozna się tą Panią przy odbiorze Pompona, więć może zaryzykować? A Pompon jest już po kastracji (tyle się pseudohodowli pudli porobiło)? Quote
SZPiLKA23 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Pomponik chyba nie kastrowany, bardzo chce do ludzi zawsze popiskuje jak ktos sie w pobliżu kreci Jumar dziekuje za pieniądze na allegro pokryje z tego wyróżnienie i jak sie zgodzisz to czesc allegro innych piesków Quote
Neczka Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Jumar, racja racja... ;) Dzwoniliśmy dziś do Pomponowej Pani i zdecydowaliśmy wydać Pomponika bez takowej wizyty... przecież tak szkoda tego domku :roll: Teraz tylko transport do... Rudolfowa k/ Działdowa :evil_lol: Quote
pajunia Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Ciotki. Gdzie potrzebna ta wizyta przedadopcyjna? Gdzie ta miejscowosc lezy? Jesli Warmia i Mazury , to Ciotki w dym do Basi 0607, lub Agi Mazury. KOntrola przedadopcyjna powinna byc. Jakby cos nie tak bylo, to Pomponik - staruszek bardzo to przezyje. Quote
jurmar98 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Pisząc o transporcie Neczka jakby nieśmiało odrzuca miją wcześniejszą propozyję pomocy. Ale teraz konkrety.Na str 5 Pani wyraźnie pisze ,że może po pieska przyjechać do W-wy.Ja uważam,że lepiej jej jest go odebrać u mnie w Żyrardowie.Odległość ta sama ,a trasa lepsza.Widzę tu jeszcze deklarację Majuśki do Radomia.Dla mnie co prawda byłoby to znaczne ułatwienie ,nie jechałbym z Dąbrowy Tarnowskiej do Rzeszowa,tylko odebrał małego na trasie.Tylko nie wiem,czy tyle przesiadek i przechodzenie z "rąk do rąk" i jeszcze tak długa trasa to dobre dla psinki. Dlatego mógłbym go odebrać (oczywiście przy pomocy kogoś miejscowego) bezpośrednio ze schroniska i przekazać do rąk przyszłych opiekunów. Dysponuję czasem od piątku po południu,do poniedziałku wieczór. Decyzja należy do Cioteczek.Ponieważ czasu mało ,a nie zawsze wszyscy jednocześnie są na dogo to podaję nr tel 605 788 694 jurek Quote
Neczka Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 jumar, no cośty, jak mogłabym odrzucić taką propozycję ? :) Super, strasznie fajnie by było, gdybyś mógł zabrać Pomponika w trasę. Ja podjechałabym do schroniska i pomogła zabrać psinę, więc o to nie ma się co martwić :) Wieczorem tyrknę ;) Quote
jurmar98 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 No to czekam. Trzeba jeszcze ustalić z przyszłą opiekunką jaki termin odbioru Pomponika jej odpowiada. Quote
Neczka Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Dzwoniłam właśnie po południu do Pomponiastej Pani, powiedziała, że pasuje jej i sobota i niedziela :) Tylko musi jeszcze z mężem porozmawiać apropos tego Żyrardowa, bo ona się nie zna na drodze i obiecała dać znać ;) Quote
Neczka Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 No Pomponiasty, szykuj się :loveu::loveu: Niedługo nadjeżdżamy :razz: Quote
jurmar98 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 A ja już jestem umówiony na jutro z Panią P. w Żyrardowie.Czyli jutro wieczorem maluch powinien być już we własnym domku. Quote
majuska Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Pompon u mnie! Jest bardzo spokojny, wykąpaliśmy się, lekka kolacyjka i już na kołderce drzemeczka jest, kochany psiak, myślę , że nowi Pańciostwo sie zakochają Quote
Neczka Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Dzika łowieczka - Pomponiasty tak cieszyła się człowiekiem, że dawała buziaki odrywając wszystkie 4 łapki od podłoża :loveu: ...wreszcie będzie kochana :loveu: Quote
majuska Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Rozmawiałam z Jurmarem, który był ostatnim ogniwem w transporcie Pomponka i oddał go wprost w ręce, nowych Państwa. Po Pomponiastego wyjechała cała rodzina i na jego widok ogromnie sie ucieszyli, zresztą jak znam Pompona to do wieczora będzie miał ich w garści:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Teraz pewnie jeszcze jadą.. Jurmar jest pewien , że Pompon trafił do kochajacej rodzinki. Wielkie podziękowania dla Jurmara za transport:Rose: Do nowych Państwa będziemy dzwonić. Życzymy Ci Pomponiku szczęścia!!!!:hand: Quote
Energy Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Pomponik powodzenia w nowym domu:loveu: Czekam na wiadomości:lol: Quote
Neczka Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Majuska, Jurmar jeszcze raz wielkie dzięki :):Rose: Pomponiku, szczęścia wiele dla Ciebie :):) Quote
Neczka Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Widać Pomponiasty "jest u siebie" wszędzie, gdzie czuje miłość :) ...przystanek u Reni ;) Quote
SZPiLKA23 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Badz szczesliwy :multi: Jumar dziekujemy za ogromna pomoc na wielu polach :) Quote
Becia66 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 on faktycznie wygląda jak owieczka....:lol: Bądż szczęsliwy piesku....:loveu: Quote
Recommended Posts