Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na mnie texz zawsze mozecie dziewczyny liczyc, nie znam Was osobiscie, ale bardzo mi sie podoba co robicie dla Waszych psiakow. Mieszkam w |Warszawie, jesli trzeba by bylo przenocowac, przewiezc psiaka( nie tylko Pompona, a bede w Wawie dajcie znac.)
Pompon i reszta sadkowych chodzi na all nie ustaje wierzyc ze ktos przeczyta i...

Posted

Hej Pomponik dopiero cię wypatrzyłam:lol:
Trzymam mocno kciuki za domek dla ciebie:thumbs:
Czy mały jest wykastrowany, bo jak nie to więcej takich propozycji jak opisana przez Neczkę może się trafić:cool3:

Posted

Rozmawiałam z Panią Dorotą, jest już zdecydowana i zakochana w naszym Pomponiastym :multi::loveu:
Zgadza się oczywiście na wizytę przedadopcyjną. I tutaj moja prośbą... czy ktoś z okolicy mógłby się przejść co Pani ? :)

Posted

Dobra to zrobie tak, podmienie Pompona na Poldusia, bo mam nadzieje ze wszystko z domkiem wypali, a jak nie to znowu zrobimy wyróżnienie, mam nadzieje ze Jumar sie nie obrazi wkoncu to kolejny psiak w wielkiej potrzebie, pozatym jezeli ktos tez bedzie chciał Pompona a okaze sie ze juz bedzie zaklepany dla P. Doroty to moze mnie podac do allegro za oszustwo

Posted

Jasne Szpilka,że nie wnoszę sprzeciwu."Allegruj" teraz Leosia.Przy okazji ,czy mogłabyś podrzucić tu jego wątek.
Jeśli chodzi o transport Pomponiaka,o ile wszystko by wypaliło.Co jakiś czas jeżdżę do mamy do Żyrardowa.Z Działdowa jest to taka sama odległość jak do Warszawy,a nie trzeba pałętać się po wielkim mieście.
Jeśliby Pani się zdecydowała,to mogłaby odebrać go ode mnie w Żyrardowie.Piesek trochę ,by przy okazji odpoczął od jazdy,a Pani nie musiałaby wjeżdżać do warszawskiego molocha komunikacyjnego (bo zdaje się ,że tam gotowa była przyjechać).

Posted

Neczka napisał(a):
No właśnie nie ma nikogo... :-(

Może napisać w tytule, że chodzi o woj. warmińsko-mazurskie? Można też zapytać np. osoby z Olsztyna , Ostródy, Ciechanowa, Mławy? Jest troche km. ale to jedyne wieksze miasta obok