Energy Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Czy jest szansa na wieści z nowego domu Pomponika? Quote
jurmar98 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Dopiero wróciłem z podróży i śpieszę podzielić się wiadomościami o Pomponiku.W podróży piesek bezproblemowy,prawie cały czas (poza spacerkowym postojem) spał.Państwo do Żyrardowa przybyli równo ze mną i od razu przekazałem im malucha.Byli zachwyceni,stwierdzili,że jest jeszcze ładniejszy niż na zdjęciu,od razu zaczęły się mizianka.Pomponik też wydawał się być zadowolony.Do domku dojechali bez problemów.Psiak został wykąpany i ostrzyżony (tego drugiego nie jestem pewien może będzie ostrzyżony).W domu zachowuje czystość.Śpi z córką Pani.Dobrze "dogaduje" się z pieskiem rezydentem.Wszyscy są nim zachwyceni;chyba nie mógł trafić lepiej.Jest jakiś kłopot z uszkiem,nie bardzo daje się tam dotknąć (czy w schronisku było to samo?),ale Pani była u weta i dał na to jakieś krople. Mam parę zdjęć z podróży,jak odpocznę, to wyślę wieczorem do Neczki-myślę ,że wstawi. Quote
Neczka Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Jurek, dzięki za wieści :) Z tym uszkiem nie zauważyliśmy nic w schronisku... pewnie to jakiś niegroźny stan zapalny, skoro wystarczą kropelki. Czekam na fotencje :) Quote
Becia66 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Neczka napisał(a): Czekam na fotencje :) no wszyscy czekamy......:lol: Quote
majuska Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 jurmar98 napisał(a):Byli zachwyceni,stwierdzili,że jest jeszcze ładniejszy niż na zdjęciu,od razu zaczęły się mizianka. No a kto pracował nad Pomponiastym pół nocy, żeby wprawił Pańciostwo w zachwyt:razz:? Odnośnie uszka, też nic nie zauważyłam.... Quote
Neczka Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Pudello został 2 razy wrzucony do wanny :evil_lol: Ale pewnie itak się cieszył, że jest w centrum uwagi :) Quote
Erazm Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Pomponiku wszystkiego dobrego w nowym domku:loveu: Quote
Neczka Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 jurmar98 napisał(a):Neczka fotki właśnie wysłałem na Twój adres w 2 mailach. Myślę,że z tym uszkiem ,to rzeczywiście nic groźnego.Nie podważając kwalifikacji kąpielowych Cioteczek-może trochę wody się dostało do uszka? Przewiać w podróży raczej go nie przewiało ,bo okna nie otwierałem a klimatyzację włączyłem na minimum.Zresztą Pani i tak wie co robić,ma już krople.Napisałem o tym ,bo pytała,czy nie zauważono czegoś z uchem wcześniej. Myślę,że po obejrzeniu fotek nikt nie będzie miał wątpliwości,że wcześniejsze oddanie malucha,bez wizyty przedadopcyjnej było dobrą decyzją.Brawo Neczka i Majuska. I jeszcze pytanie,czy umowę adopcyjną wysłać bezpośrednio na adres schroniska widniejący na dokumencie? I dla Ciebie jeszcze raz wielkie dzięki za wszystko :) Tak, umowę odeślij na adres schroniska ;) Już lecę na pocztę... Quote
jurmar98 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Neczka fotki właśnie wysłałem na Twój adres w 2 mailach. Myślę,że z tym uszkiem ,to rzeczywiście nic groźnego.Nie podważając kwalifikacji kąpielowych Cioteczek-może trochę wody się dostało do uszka? Przewiać w podróży raczej go nie przewiało ,bo okna nie otwierałem a klimatyzację włączyłem na minimum.Zresztą Pani i tak wie co robić,ma już krople.Napisałem o tym ,bo pytała,czy nie zauważono czegoś z uchem wcześniej. Myślę,że po obejrzeniu fotek nikt nie będzie miał wątpliwości,że wcześniejsze oddanie malucha,bez wizyty przedadopcyjnej było dobrą decyzją.Brawo Neczka i Majuska. I jeszcze pytanie,czy umowę adopcyjną wysłać bezpośrednio na adres schroniska widniejący na dokumencie? Quote
Neczka Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Fotorelacja z "wycieczki" :) przesiadka w Rzeszowie postój pod Radomiem postój C.D. ;) w aucie Jurmara Quote
Neczka Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 I z nową Pomponiastą rodzinką :multi::loveu: Quote
al'akir Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Wszystkiego NAJ dla Pompona w nowym domu:loveu: Państwo zostawiają Pomponiastemu imie? Quote
Becia66 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Rodzinka pomponiasta super.....:multi:....od razu widać że świetnie trafił....:loveu: Quote
majuska Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Ja widzę na ostatniej fotce, że najmłodszy członek Pomponiastej rodzinki , najbardziej wpadł w oko naszemu barankowi;) Quote
dorka1977 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Witam wszystkich miłośników naszych czworonożnych przyjaciół.Dzięki uprzejmości Pana Jurka dowiedziałam sie o tej stronie.Bardzo się cieszę,że mogłam obejrzeć wasze opinie.Jest nam bardzo miło,że nam zaufaliście tym bardziej teraz w czasach gdzie dookoła słyszy się różne dramatyczne historie w których główną rolę grają zwierzęta.Odnośnie Pompona-imię mu zostawiliśmy,żeby nie był zmieszany co i raz nowym imieniem.Jest on cudownym psiaczkiem,bardzo grzecznym i mądrym.Już nam rozrabia co świadczy o dobrym zdrowiu hehe.Uwielbia zabawy i spacery,a u nas są możliwości. Pola,niedaleko mały lasek,cisza i spokój.Oprócz Pomponka mamy jeszcze dwa psiaczki,z którymi się świetnie rozumie :)Poza tym bardzo wam dziękujemy,jesteście wspaniałymi ludzmi którym nie jest obojętny los zwierząt.Chętnie prześlę zdjęcia,żeby je wstawić na forum.Proszę o adres na jaki mam je wysłać.Pozdrawiam was gorąco i oczywiście Pana Jurka który był dla nas bardzo bardzo miły.Przy okazji życzę wszystkim Wesołych Świąt.....DO usłyszenia....Dorota. Quote
majuska Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Dziękujemy serdecznie za wieści i to jakie..:loveu::loveu::loveu: Fotki może Pani przesłać na adres założycielki wątku Neczki : [email protected] Dużo szczęścia na wspólnej nowej drodze życia!!!!! Quote
Neczka Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Witam witam :) Nie ma to jak dobre wieści na święta... ;) Oczywiście zdjęcia można posłać do mnie na maila, który wyżej wstawiła Majuska... czekamy :) Quote
jurmar98 Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Świetnie Pani Doroto,że tak szybko pojawiła się Pani na dogo.Teraz będziemy mieć informacje o Pomponiku z pierwszej ręki.Jeszcze raz życzę duuuużo szczęścia we wspólnym "pożyciu" z czworonożnymi przyjaciółmi. Quote
al'akir Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 dorka1977 witamy bardzo serdecznie! i z niecierpliwością czekamy na relacje i zdjęcia z nowego życia Pompona:loveu: Quote
Energy Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Dorka również witam serdecznie i czekam na wieści o Pomponiku:loveu: Quote
dorka1977 Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Witam,witam.Dziękuję za ciepłe przyjęcie ;)Zdjęcia wysłałam już Neczce , na pewno niedługo się tu pojawią.Zrobiłam je dziś, ale będę co jakiś czas dosyłać nowe.:lol:Pozdrawiam..Pa.... Quote
Recommended Posts