diabelkowa Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 tylko na czyje konto? jak nikt sie nie zglosi moge ewentualnie sluzyc swoim Quote
funia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Jest naprawdę mały/Nika ja niee moge zbierać pieniędzy na swoje konto .Takie mamy zasady w Fundacji .:shake: Zadzwonię do Murki zapytam czy mozna do niej wpłacać zanim jeszcze psa przyjmie,:roll: Quote
nika28 Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Napisałam posta i mi wcięło :-o Ja nie mogę zbierać na swoje konto Quote
Jo37 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 diabelkowa napisał(a):uaaa 2 cegielki poszly !;] Poszły na dobry początek ale ja sugeruję trochę zmienić treść . Dobrze by było ,żeby wpłaty były na konto fundacji . Quote
mimiś Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 ja wpłacałam np.na Homerka z Tarnobrzegu bezposrednio do Murki, z zaznaczeniem na jakiego psa-i to chyba jest najlepsze Quote
diabelkowa Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 tylko zeby czesto moglibysmy wiedziec o wydatkach i wplatach Quote
funia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 mimiś napisał(a):ja wpłacałam np.na Homerka z Tarnobrzegu bezposrednio do Murki, z zaznaczeniem na jakiego psa-i to chyba jest najlepsze Murka mówi ,ze wolałaby aby dopóki fizycznie Wilusia u niej nie ma wpłacać ta kasę na czyjeś konto .Jeśli juz u niej będzie to wtedy tak ,piszemy z dopiskiem na Wilusia i ona to ma .Nam brakuje jeszcze 90zł a nie wiadomo jak długo nam zejdzie zebranie tej kasy .:roll: Quote
diabelkowa Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 zobaczymy ile z bazarku wyjdzie ja tez troche dorzuce, jak chcecie narazie mozecie na moje jak sie zgodzicie potem jak sie uzbiera to wszystko pojdzie do murki i pozniej do niej bedziemy wplacac co ? Quote
funia Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 diabelkowa napisał(a):zobaczymy ile z bazarku wyjdzie ja tez troche dorzuce, jak chcecie narazie mozecie na moje jak sie zgodzicie potem jak sie uzbiera to wszystko pojdzie do murki i pozniej do niej bedziemy wplacac co ? nie widze problemu ,konto dawaj każdemu do wpłaty i zbieramy kasę ostro ,bo sporo jeszcze brakuje niestety.......... Quote
diabelkowa Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 nr konta na PW wplynela ta dycha za 2 cegielki , piszcie w tytule ze dla wilusia Quote
diabelkowa Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 wilusiu na pierwsza szykuj sie powoli do hotelu ^^ Quote
grzenka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 diabelkowa napisał(a):48 1050 1214 1000 0090 6327 5821 wplynela ta dycha za 2 cegielki , piszcie w tytule ze dla wilusia A dane osobowe do przelewu będą:razz:? Quote
grzenka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Pewnie, ale imie i nazwisko chyba musi być koniecznie;) W poniedziałek przeleje ten swój grosik:oops: Quote
diabelkowa Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 a no beda ;P roztrzepana dzisiaj jestem ;P taki dzien mam radosny jakis ;P Katarzyna Waniek 40-843 Katowice tyle styknie wlasciwie to duzo tych danych nie potrzeba do przelewu :) Quote
nika28 Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 mimiś napisał(a):a miejsce już jest? Chyba jeszcze się nie zwolniło... Konto wpisuję na pierwszej. Quote
funia Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Słuchajcie ,oto sensacja dnia . WILUŚ OD 10 rano POZA SCHRONEM .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale nie cieszcie się ciotki tak od razu ,bo zabrałam go dzisiaj do znajomego do kojca gdzie przebywa z drugim małym pieskiem .Niestety jest to tymczas dorazny tak do około 20 maja ,bo Wiluś musi zwolnić miejsce dla innego pieska .Więc dziewczyny ruszajcie z deklaracjami bo jak sie zmieni sytacja i Murka zadzwoni a my pełnej kwoty nie mamy i co wtedy :shake:,miejsce moze przepaśc a U Murki jest super więc do dzieła:cool3: Nika moze zmień ytytuł na jakiś bardziej proszący o kaskę :p Tola obiecała ,jeszcze dzisiaj wrzucić zdjęcia Wilusia przed i po fryzjerze . Więc czekamy z niecierpliwością:multi::multi: Quote
grzenka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 funia napisał(a):Słuchajcie ,oto sensacja dnia . WILUŚ OD 10 rano POZA SCHRONEM .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co za wiadomości:-o:multi::multi::multi: Napiszcie coś więcej:lol: i fotki, fotki koniecznie:multi: Quote
Tola Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Juz po kapieli razem z kolegą czekam na wyjazd Quote
Recommended Posts