Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest naprawdę mały/Nika ja niee moge zbierać pieniędzy na swoje konto .Takie mamy zasady w Fundacji .:shake:
Zadzwonię do Murki zapytam czy mozna do niej wpłacać zanim jeszcze psa przyjmie,:roll:

Posted

diabelkowa napisał(a):
uaaa 2 cegielki poszly !;]

Poszły na dobry początek ale ja sugeruję trochę zmienić treść .
Dobrze by było ,żeby wpłaty były na konto fundacji .

Posted

mimiś napisał(a):
ja wpłacałam np.na Homerka z Tarnobrzegu bezposrednio do Murki, z zaznaczeniem na jakiego psa-i to chyba jest najlepsze

Murka mówi ,ze wolałaby aby dopóki fizycznie Wilusia u niej nie ma wpłacać ta kasę na czyjeś konto .Jeśli juz u niej będzie to wtedy tak ,piszemy z dopiskiem na Wilusia i ona to ma .Nam brakuje jeszcze 90zł a nie wiadomo jak długo nam zejdzie zebranie tej kasy .:roll:

Posted

zobaczymy ile z bazarku wyjdzie ja tez troche dorzuce, jak chcecie narazie mozecie na moje jak sie zgodzicie potem jak sie uzbiera to wszystko pojdzie do murki i pozniej do niej bedziemy wplacac co ?

Posted

diabelkowa napisał(a):
zobaczymy ile z bazarku wyjdzie ja tez troche dorzuce, jak chcecie narazie mozecie na moje jak sie zgodzicie potem jak sie uzbiera to wszystko pojdzie do murki i pozniej do niej bedziemy wplacac co ?

nie widze problemu ,konto dawaj każdemu do wpłaty i zbieramy kasę ostro ,bo sporo jeszcze brakuje niestety..........

Posted

Słuchajcie ,oto sensacja dnia .

WILUŚ OD 10 rano POZA SCHRONEM .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale nie cieszcie się ciotki tak od razu ,bo zabrałam go dzisiaj do znajomego do kojca gdzie przebywa z drugim małym pieskiem .Niestety jest to tymczas dorazny tak do około 20 maja ,bo Wiluś musi zwolnić miejsce dla innego pieska .Więc dziewczyny ruszajcie z deklaracjami bo jak sie zmieni sytacja i Murka zadzwoni a my pełnej kwoty nie mamy i co wtedy :shake:,miejsce moze przepaśc a U Murki jest super więc do dzieła:cool3:

Nika moze zmień ytytuł na jakiś bardziej proszący o kaskę :p

Tola obiecała ,jeszcze dzisiaj wrzucić zdjęcia Wilusia przed i po fryzjerze .
Więc czekamy z niecierpliwością:multi::multi:

Posted

funia napisał(a):
Słuchajcie ,oto sensacja dnia .

WILUŚ OD 10 rano POZA SCHRONEM .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Co za wiadomości:-o:multi::multi::multi:
Napiszcie coś więcej:lol: i fotki, fotki koniecznie:multi: