grzenka Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Jaki on cudny!!!!:loveu::loveu::loveu:Taki lisek włochaty, prześliczny psiak:loveu: Quote
nika28 Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Wiluś poza schronem ? :crazyeye::loveu::multi: Quote
Jo37 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 diabelkowa napisał(a):a no beda ;P roztrzepana dzisiaj jestem ;P taki dzien mam radosny jakis ;P tyle styknie wlasciwie to duzo tych danych nie potrzeba do przelewu :) Dla własnego dobra wykasuj nr konta i dane osobowe . Podawaj je na PW . Już parę osób na dogo miało kłopoty z US . Ja też oczywiście wykasuję . Quote
Rodzice Maciusia :) Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 a co to za śliczny piesek :loveu: nic o nim nie wiedziałam, a ile ten hotelik? Ja też deklaruję w takim razie te 10 zł miesięcznie, śliczny maluszek :loveu: Quote
Nadziejka Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Jesuuuuu dziewczynyyyy:loveu::loveu::multi:ogromna radosc ze Wilusia wyciagnelyscie :loveu::iloveyou::ylsuper::bigcool::bigcool:pieknie sie stalo pieknie!! cioteczki musi sie idac ..no przeciez :loveu:juz Wilus zaczal nowe zycie :loveu:dziekiiiiiii piekne ! [COLOR=SeaGreen][SIZE=2]postaram sie dolozyc troszke , ale w maju dziewczynki . :Dog_run:[COLOR=DarkOrange]Wilus jest niusiek pieknis :loveu:taki malenki delikatesik:loveu: Quote
nika28 Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Rodzice Maciusia :) napisał(a):a co to za śliczny piesek :loveu: nic o nim nie wiedziałam, a ile ten hotelik? Ja też deklaruję w takim razie te 10 zł miesięcznie, śliczny maluszek :loveu: Rodzice Maciusia :), dziękuję :loveu: :multi: Dopisuję na pierwszej ;) Quote
diabelkowa Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Jo37 napisał(a):Dla własnego dobra wykasuj nr konta i dane osobowe . Podawaj je na PW . Już parę osób na dogo miało kłopoty z US . Ja też oczywiście wykasuję . dziekuje za dare w takim razie moge prosic o skasowanie mojego nr konta z pierwszej strony i napisanie ze nr na PW ? Quote
diabelkowa Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 i melduje ze na moim koncie jest juz 60 zl na wilusia przyszla wplata od Agnieszki- 50 zl. Quote
nika28 Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 diabelkowa napisał(a): w takim razie moge prosic o skasowanie mojego nr konta z pierwszej strony i napisanie ze nr na PW ? Tak, zaraz skasuję ;) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 ja przeleję kaskę od razu troszkę większą, bo dołączyłam liseńka do swojego bazarku, więc będzie nie tylko 10 zł moich , ale i coś z dochodu za bazarek. Zapraszam tak w ogóle na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/f99/posciel-kaczki-ciuszki-inne-136514/ Quote
mimiś Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 pięęękny ten Wiluś:loveu: przelew [na te 20 zet]poszedł do realizacji ,ale dojdzie 04-05 Quote
nika28 Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 funia napisał(a):NIka napisz ile brakuje do pełnej kwoty;) Mamy 160 zł deklaracji miesięcznych - czyli brakuje 80 zł, i 110 zł deklaracji jednorazowych. Quote
REJA Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Ja wpłacam w poniedziałek, tak jak deklarowałam i we wtorek powinno być na koncie. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 czyli na pierwszy miesiąc zahotelowania małego kwota jest, a nawet więcej :multi: Quote
Eva12 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 jest śliczny ,taki malutki:loveu: trzymam kciuki za niego :-( Quote
funia Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Dzisiaj byłam w odwiedzinach u Wilusia ,jest tak szczęsliwy i grzeczny ,ze pokochał go cały DT ,poznał mnie z daleka i powitał bardzo wylewnie . Mam zdjęcia ,ale nie mogę ich dzisiaj wrzucić moze jutro:oops: Quote
Recommended Posts