Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

diabelkowa napisał(a):
a no beda ;P roztrzepana dzisiaj jestem ;P taki dzien mam radosny jakis ;P

tyle styknie wlasciwie to duzo tych danych nie potrzeba do przelewu :)

Dla własnego dobra wykasuj nr konta i dane osobowe . Podawaj je na PW . Już parę osób na dogo miało kłopoty z US . Ja też oczywiście wykasuję .

Posted

Jesuuuuu dziewczynyyyy:loveu::loveu::multi:ogromna radosc ze Wilusia wyciagnelyscie :loveu::iloveyou::ylsuper::bigcool::bigcool:pieknie sie stalo pieknie!! cioteczki musi sie idac ..no przeciez :loveu:juz Wilus zaczal nowe zycie :loveu:dziekiiiiiii piekne ! [COLOR=SeaGreen][SIZE=2]postaram sie dolozyc troszke , ale w maju dziewczynki . :Dog_run:[COLOR=DarkOrange]Wilus jest niusiek pieknis :loveu:taki malenki delikatesik:loveu:

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
a co to za śliczny piesek :loveu:
nic o nim nie wiedziałam, a ile ten hotelik? Ja też deklaruję w takim razie te 10 zł miesięcznie, śliczny maluszek :loveu:

Rodzice Maciusia :), dziękuję :loveu: :multi:
Dopisuję na pierwszej ;)

Posted

Jo37 napisał(a):
Dla własnego dobra wykasuj nr konta i dane osobowe . Podawaj je na PW . Już parę osób na dogo miało kłopoty z US . Ja też oczywiście wykasuję .

dziekuje za dare

w takim razie moge prosic o skasowanie mojego nr konta z pierwszej strony i napisanie ze nr na PW ?

Posted

funia napisał(a):
NIka napisz ile brakuje do pełnej kwoty;)

Mamy 160 zł deklaracji miesięcznych - czyli brakuje 80 zł, i 110 zł deklaracji jednorazowych.

Posted

Dzisiaj byłam w odwiedzinach u Wilusia ,jest tak szczęsliwy i grzeczny ,ze pokochał go cały DT ,poznał mnie z daleka i powitał bardzo wylewnie .

Mam zdjęcia ,ale nie mogę ich dzisiaj wrzucić moze jutro:oops: