Jump to content
Dogomania

ROXI (*) ZASNĘŁA... DO ZOBACZENIA, MALEŃKA. :( Zdradziłeś mnie, człowieku: ale przez 3 lata miałam prawdziwe życie i byłam kochana u Moli.

Recommended Posts

Posted

Roxi pozdrawia...od rana w wyśmienitym nastroju..., szybkie wyjście przed śniadankiem ,)

Ciepło,  5 stopni na plusie i nic nie pada :)

100_0714.JPG

100_0715.JPG

100_0716.JPG

Może Roxi zmieni miejscówkę (wiem tyle co przeczytałam na dogo)...sugerowałabym żeby nie majstrować zbytnio przy diecie...kupki ładne (suchą karmę dla seniorów z dodatkiem ryżu+marchewki+konserwy/ gotowanego mięsa - trawi bardzo ładnie i nie ma sensacji żołądkowych). Sierść ładna bez łojotoku, nie drapie się nie wygryza. Od kilku dni je suchą karmę + gotowane mięso z marchewką (domowe słoiki) i jest ok ,)

100_0718.JPG

100_0724.JPG

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
46 minut temu, rozi napisał:

Chyba usłyszała o zmianie miejscówki

100_0724.JPG

Mielą się pod drzwiami ,)

Spokojnie poczekamy co napisze Tyś(ka)... a może już jedzie po Roxi, któż to wie ,) oby tylko pamiętała że ja pracuję siedem dni w tygodniu, po południu nikt nie otworzy a światła się palą / zostawiam dla psiaków/

Posted

Roxi pozdrawia :)

wyprowadzając maluchy cofnęłam się sprawdzić która godzina..., o 6:30 panowały egipskie ciemności :(

Nadal panuje noc...pada deszcz :(

100_0725.JPG

100_0729.JPG

Posted
1 minutę temu, Aldrumka napisał:

Szczęśliwego Roku dla Ciebie Moli i wszystkich psiaczków

Dziękuję, Tobie też życzę Szczęśliwego i Spokojnego Roku :)

Posted

Roxi pozdrawia w Nowym 2019 Roku :)

Nie reaguje na wystrzały :)

Życzę Roxi, aby choróbska omijały .... oczki widziały...  otaczali życzliwi, odpowiedzialni ludzie :)

100_0858.JPG

100_0862.JPG

Posted

Tyśka za grosz nie ma poczucia humoru :) 
Ktoś został odstraszony dubeltówką :))))

PS: Jeżeli domek się pojawi na 100% to na pewno Moli@ z Aldrumką będzą wiedziały ode mnie o tym telefonicznie.