Moli@ Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 57 minut temu, Aldrumka napisał: ale dopiero ciemną nocą ... ,) gdzie tam nocą, dopiero ciemnym świtem :) 1 Quote
bou Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 3 godziny temu, Aldrumka napisał: ale dopiero ciemną nocą ... Cudo kochane,Serdelek najmilszy! :* Quote
Moli@ Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 1 godzinę temu, rozi napisał: A kto był wietrzony wcześniej? Chyba nikogo nie zdziwi, że ja ,) Quote
anica Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 Mają ,prawdziwą zimę!... ale czy to powód do radości 7 godzin temu, Moli@ napisał: Roxy może stanąć do konkursu, na najpiękniejsze uchole świata 1 Quote
Moli@ Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 5 godzin temu, Aldrumka napisał: O macie śnieg :) Już nie mamy śnieżnej kołderki..., mamy lodową ;( Quote
b-b Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 6 godzin temu, anica napisał: Roxy może stanąć do konkursu, na najpiękniejsze uchole świata To prawda Aniu! I by wygrała!!! :) 1 Quote
anica Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 Dobrego dnia ,kochane dziewczyny jakie ona ma "mądre" spojrzenie! :) Quote
rozi Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 59 minut temu, anica napisał: jakie ona ma "mądre" spojrzenie! :) Mówią, że pies upodabnia się do właściciela. Quote
bou Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 52 minuty temu, rozi napisał: Mówią, że pies upodabnia się do właściciela. Słyszałam,że odwrotnie!Możesz potwierdzić? ;) Serdelku,Moli - dobrego dnia! Quote
rozi Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 Zobacz sobie, jakie u Moli@ są psy, i ile. Gdyby odwrotnie, to siedziałaby w psychiatryku. Quote
Moli@ Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 56 minut temu, rozi napisał: Zobacz sobie, jakie u Moli@ są psy, i ile. Gdyby odwrotnie, to siedziałaby w psychiatryku. My w psychiatryku a one na terapii :D Quote
Moli@ Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 1 godzinę temu, rozi napisał: Mówią, że pies upodabnia się do właściciela. Uchole małe, serdelkiem trudno nazwać, nie czarna..., gdy się rozpędzę trudno nadążyć to chyba nie ,) Quote
Moli@ Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 1 godzinę temu, bou napisał: Słyszałam,że odwrotnie!Możesz potwierdzić? ;) Serdelku,Moli - dobrego dnia! Moim zdaniem wybieramy psa podobnego do siebie..., z charakteru ,) ...widziałam w lecznicy panią z buldożkiem i tu aż biło po oczach fizyczne podobieństwo ,), trudno było zachować powagę :) 1 Quote
bou Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 5 godzin temu, rozi napisał: Zobacz sobie, jakie u Moli@ są psy, i ile. Gdyby odwrotnie, to siedziałaby w psychiatryku. Są przepiękne!Latałaby po wybiegach dla modelek,a Ty zaraz z psychiatrykiem wyjezdzasz,a fe;) p.s widziałam kiedyś "karka",skinheda - z malutkim ratlerkiem.Na przeciwko szedł pijaczyna urąbany jak autobus...Zatrzymał sie i wybełkotał -"alllleee masz pan bryttanna,nooo".I "kark" i ja ryczeliśmy ze śmiechu,a balam się,że pan barczysty może dać w mordę pijakowi :). Quote
rozi Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 Ja przepraszam, że zawracam litery, ale co tam się u Was dzieje, że ani Baletniczki, ani słoików... Ani nawet paragonu żadnego. Czy choćby kota. Quote
Moli@ Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 11 godzin temu, rozi napisał: Ja przepraszam, że zawracam litery, ale co tam się u Was dzieje, że ani Baletniczki, ani słoików... Ani nawet paragonu żadnego. Czy choćby kota. Mieszaj literkami mieszaj, ktoś musi a może powinien :) Quote
bou Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 Dnia 3.12.2018 o 15:54, anica napisał: Mają ,prawdziwą zimę!... ale czy to powód do radości Roxy może stanąć do konkursu, na najpiękniejsze uchole świata Moli@ , gdzie uchole??Popraffff się! :) Quote
Aldrumka Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 gadu, gadu a tu buchalteria 29.11 stan konta 903,66 zł wpłaty GosiaB. 60 zł shoto 20 zł Aldrumka 20 zł 6.12 stan konta 1003,66 zł i powoli pytam jaką drogą opłata i o co zwiększona (transport ?) Quote
Moli@ Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 10 godzin temu, Aldrumka napisał: i powoli pytam jaką drogą opłata i o co zwiększona (transport ?) Transport - 0zł ( zgrane z wyjazdem do pracy) Metronidazol 14.11.2018 / 19,49zł (paragon) Opłata - przekaz pocztowy Quote
rozi Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 Śnieg :) U nas deszcz, niestety, ale w sumie dobrze, bo nie sypią solą. Quote
anica Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 1 godzinę temu, Moli@ napisał: Moje ,) Najpiękniejsze!!! ... we Wrocławiu, też deszcz!... ja już nie wiem czy się z tego cieszyć? czy nie? w grudniu deszcz????? Quote
Recommended Posts