Poker Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 Bardzo ładnie z jej strony. Dobrze o niej świadczy. Quote
Moli@ Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 O matko, no to jest problem, dla mnie formularz jest nieosiągalny :( OK - pocztą Quote
Tyśka) Posted October 28, 2018 Author Posted October 28, 2018 25 minut temu, Moli@ napisał: O matko, no to jest problem, dla mnie formularz jest nieosiągalny :( OK - pocztą Tzn dlaczego nieosiągalny? W regulaminie sklepu mają jedynie, żeby dołączyć właśnie dokument zwrotu, z takimi danymi - a formularz przykładowy. Być może akceptowane jest napisanie ręcznie. Ja mogę też dodatkowo mogę wysłać mailem co potrzeba. Quote
Moli@ Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 53 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Tzn dlaczego nieosiągalny? W regulaminie sklepu mają jedynie, żeby dołączyć właśnie dokument zwrotu, z takimi danymi - a formularz przykładowy. Być może akceptowane jest napisanie ręcznie. Ja mogę też dodatkowo mogę wysłać mailem co potrzeba. Nie mam drukarki, wydrukować z pendrive mogę tylko w Białym i też muszę zbaczać z trasy wrrr. Jeżeli można przepisać... nie ma problemu ,) Jutro odeślę. Quote
Tyśka) Posted October 28, 2018 Author Posted October 28, 2018 11 minut temu, Moli@ napisał: Nie mam drukarki, wydrukować z pendrive mogę tylko w Białym i też muszę zbaczać z trasy wrrr. Jeżeli można przepisać... nie ma problemu ,) Jutro odeślę. Myślę, że powinni uznać ;) Przecież nawet umowa spisana ręcznie jest ważna. Dziękuję. Quote
Poker Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 A może do otwartej posesji z kilku stron ułożyć ścieżki z pachnącego jedzonka ? Położyć szmatki pachnące sunią i właścicielką? Quote
rozi Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 9 godzin temu, Poker napisał: A może do otwartej posesji z kilku stron ułożyć ścieżki z pachnącego jedzonka ? Położyć szmatki pachnące sunią i właścicielką? W sensie że drukarka przyjdzie, czy sam formularz? 1 Quote
anica Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 Dnia 26.10.2018 o 15:24, bou napisał: A skad to wiemy?Jest wynik histpat.? Ni ma...jeszcze.Jak będzie,to bedziemy się cieszyć.)mam taką ogromną nadzieję) :) p.s - ona jest rozczulająca...te uszyska,te oczy... ...ja myślałam ,że to jest wynik?! Cytat Odkryta/usunięta narośl nie była groźna. Quote
Moli@ Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 1 minutę temu, anica napisał: ...ja myślałam ,że to jest wynik?! To jest wynik biopsji drugiej narośli, odkrytej podczas zabiegu Quote
anica Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 9 minut temu, Moli@ napisał: To jest wynik biopsji drugiej narośli, odkrytej podczas zabiegu ...Aaaa... nie doczytałam!no to zaciskajmy ,żeby ten ,był taki sam! Mastocytoma?.... może to dręczy Roxunię? Quote
Jo37 Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 12 godzin temu, Poker napisał: A może do otwartej posesji z kilku stron ułożyć ścieżki z pachnącego jedzonka ? Położyć szmatki pachnące sunią i właścicielką? 3 godziny temu, rozi napisał: W sensie że drukarka przyjdzie, czy sam formularz? Post Poker dotyczy chyba suni zaginionej w Tarczynie. Quote
Moli@ Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 1 minutę temu, Jo37 napisał: Post Poker dotyczy chyba suni zaginionej w Tarczynie. Oczywiście że tak... dlatego skopiowałam i wstawiłam na odpowiednim wątku ... cała rozi ,) Quote
Poker Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 6 godzin temu, Jo37 napisał: Post Poker dotyczy chyba suni zaginionej w Tarczynie. No jasne. Zaglądałam na tamten wątek i się dziwiłam ,że nie mojego wpisu ,a jest przytoczony przez Moli@ To tak jest jak człowiek pisze na zbyt wielu wątkach. Quote
Moli@ Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 Ranki goją się bardzo ładnie. Dziś podałam ostatnią tabletę, antybiotyku i na tym koniec. Nadal zalecono płukanie. W piątek powinien być już wynik histopatologiczny. Quote
Moli@ Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 Budkę odesłałam / 17,00zł Oświadczenie wydrukował mi wet przy okazji szczepień :) Quote
b-b Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 Dobrze,że wszystko ładnie się goi. Teraz tylko aby wynik był OK! Fajnego weta macie :) Quote
Moli@ Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 7 godzin temu, Aldrumka napisał: czyli do zapłacenia 37 złociszy :)? Tak... wysyłka paczki 17zł wizyta kontrolna w lecznicy 20zł Quote
anica Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 11 godzin temu, b-b napisał: Dobrze,że wszystko ładnie się goi. Teraz tylko aby wynik był OK! Fajnego weta macie :) Kochana Uszanka, nasza Quote
Tyśka) Posted October 30, 2018 Author Posted October 30, 2018 Dziękuję, Moli! :) Jesteś złotą kobietą :)) Czyli oddać 17zł na Twoje konto czy Aldrumce? Quote
Moli@ Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 Nie złośliwy! Łagodny nowotwór Obroża Kiltix dla średnich psów - 69,83zł / 30.10 (paragon) Quote
Recommended Posts