Aldrumka Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 jak zwykle super fotoreportaż a kotki są jej obojętne ? Quote
Moli@ Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 6 godzin temu, Aldrumka napisał: jak zwykle super fotoreportaż a kotki są jej obojętne ? Roxi nie atakuje, nie oszczekuje, nie warczy na koty. Quote
Moli@ Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 Psie gazety obowiązkowo przeczytane ,) 2 Quote
b-b Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 Podmieniam wciąż zdjęcia na nowe coraz to piękniej pokazujące Roxi i aż dziw bierze,że nikt się nie odzywa :( Quote
Aldrumka Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 9 godzin temu, b-b napisał: Podmieniam wciąż zdjęcia na nowe coraz to piękniej pokazujące Roxi i aż dziw bierze,że nikt się nie odzywa :( chyba niestety wiek swoje robi Quote
Tyśka) Posted October 1, 2018 Author Posted October 1, 2018 Puk puk :) Zniknęłam jeszcze w lecie, a już mamy jesień :) Ileż się działo na wątku jak mnie nie było! Ile pięknych zdjęć mnie ominęło :)) Szok :)) Zdjęcia skradły moje serce, więc już "natentychmiast" dodaję do ogłoszeń :) Quote
Moli@ Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 9 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Puk puk :) Zniknęłam jeszcze w lecie, a już mamy jesień :) Ileż się działo na wątku jak mnie nie było! Ile pięknych zdjęć mnie ominęło :)) Szok :)) Zdjęcia skradły moje serce, więc już "natentychmiast" dodaję do ogłoszeń :) Witamy, witamy :) Quote
Moli@ Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Koty czekały na nas przy furtce, przyglądała się z zainteresowaniem...Roxi, zero agresji Na spacerku spotkałyśmy kolegów :) Quote
Aldrumka Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 fajna Roxi, fajni koledzy .... witaj Tysiu po urlopie/wakacjach Quote
anica Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 Zaglądam do naszej następnej, słodkiej sunieczki, po dłuższej nieobecności... naprawdę miałam cichutką, malutką, taką maleńką nadzieję!... niestety jeszcze ,widocznie nie jej pora... ... nadrabiam zaległości :) Dnia 4.09.2018 o 22:36, Tyś(ka) napisał: Ciocie, nie pogniewacie się jak pojadę na urlop i będę pisać z doskoku? Jadę do rodziców... i dziadków też. I na badania różne różniaste. Bardzo potrzebuję tego, takiego oddechu dla siebie. Uspokajam na wstępie martwiących się czy to nie utrudni ze mną kontakt - jedynie internetowo. Bo pod telefonem będę bardziej niż teraz, jak pracowałam na tyle zmian i to łapiąc się dwóch prac jednocześnie. ;) Troszkę mnie do urlopu zmotywowała Aldrumka, więc co złego to nie ja. :)) ...czasem trzeba doładować baterie!.. Tysiu , jesteś jedną z najbardziej zaangażowanych osób na dogo! naprawdę bardzo dużo pomagasz! jak weźmiesz na siebie więcej niż możesz udźwignąć... możesz się wypalić a tego byśmy nie chciały! o nie! mam nadzieję ,że odpoczęłaś :) Quote
Tyśka) Posted October 3, 2018 Author Posted October 3, 2018 17 minut temu, anica napisał: jak weźmiesz na siebie więcej niż możesz udźwignąć... możesz się wypalić a tego byśmy nie chciały! o nie! I wróciłam z założeniem, że na razie przystopuję z pomaganiem, przynajmniej do czasu aż Roxi czy Mimi nie znajdą domów. Niestety, spotkałam się z takim dramatem, któy opisuję w kilku ostatnich postach:http://www.dogomania.com/forum/topic/340582-nie-daj-im-zamarznąć-gdzie-wrony-nawet-zawracają-fantafaza-i-kawakaja-uratowane-już-dzięki-dogomaniakom/?page=33 i znowu serce walczy z rozumem... :( Bardzo dziękuję za słowa przywitania i te budujące. Będę na nowo pokazywać Roxi, może tym razem... :( Quote
Moli@ Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 Pada, wieje... chłodno (: Dzielna Roxanka, zaliczyła spacerek :)... to nasz mały sukces, już nie trzeba błagać, wynosić z domu w czasie deszczu. Quote
seramarias Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 Biedna Roxi w taką pogodę każą spacerować, toż każdy szanujący się pies wie, że jak zimno i wieje, a do tego pada to trzba szybko psie sprawy załatwić i zabukować się na posłanku, pod kocyk schować ;) Sunia wygląda kwitnąco widać, że jest zadbana i kochana. Quote
Tyśka) Posted October 3, 2018 Author Posted October 3, 2018 Czy ktoś wyróżni? https://www.olx.pl/oferta/wygraj-los-na-loterii-mala-bezproblemowa-lagodna-CID103-IDtouwR.html Quote
seramarias Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 Tysiu niekumata jestem w olx, ale jeśli podeślesz mi nr konta prześlę grosik na wyròżnienie ogłoszenia. Quote
uxmal Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 9 minut temu, Tyś(ka) napisał: Czy ktoś wyróżni? https://www.olx.pl/oferta/wygraj-los-na-loterii-mala-bezproblemowa-lagodna-CID103-IDtouwR.html zrobione Quote
Tyśka) Posted October 3, 2018 Author Posted October 3, 2018 Przed chwilą, uxmal napisał: zrobione Ale błyskawica :) Dziękuję! Quote
Recommended Posts