Jump to content
Dogomania

ROXI (*) ZASNĘŁA... DO ZOBACZENIA, MALEŃKA. :( Zdradziłeś mnie, człowieku: ale przez 3 lata miałam prawdziwe życie i byłam kochana u Moli.

Recommended Posts

Posted

Puk puk :) Zniknęłam jeszcze w lecie, a już mamy jesień :) Ileż się działo na wątku jak mnie nie było! Ile pięknych zdjęć mnie ominęło :))

Szok :)) Zdjęcia skradły moje serce, więc już "natentychmiast" dodaję do ogłoszeń :)

Posted
9 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Puk puk :) Zniknęłam jeszcze w lecie, a już mamy jesień :) Ileż się działo na wątku jak mnie nie było! Ile pięknych zdjęć mnie ominęło :))

Szok :)) Zdjęcia skradły moje serce, więc już "natentychmiast" dodaję do ogłoszeń :)

Witamy, witamy :)

Posted

Zaglądam do naszej następnej, słodkiej sunieczki, po dłuższej nieobecności...  naprawdę miałam cichutką, malutką, taką maleńką nadzieję!...bezradny.gif niestety jeszcze ,widocznie nie jej pora...

... nadrabiam zaległości :)

Dnia 4.09.2018 o 22:36, Tyś(ka) napisał:

Ciocie, nie pogniewacie się jak pojadę na urlop i będę pisać z doskoku? Jadę do rodziców... i dziadków też. I na badania różne różniaste. Bardzo potrzebuję tego, takiego oddechu dla siebie. Uspokajam na wstępie martwiących się czy to nie utrudni ze mną kontakt - jedynie internetowo. Bo pod telefonem będę bardziej niż teraz, jak pracowałam na tyle zmian i to łapiąc się dwóch prac jednocześnie. ;) Troszkę mnie do urlopu zmotywowała Aldrumka, więc co złego to nie ja. :))

...czasem trzeba doładować baterie!.. Tysiu , jesteś jedną z najbardziej zaangażowanych osób na dogo! naprawdę bardzo dużo pomagasz! jak weźmiesz na siebie więcej niż możesz udźwignąć... możesz się wypalić a tego byśmy nie chciały! o nie! boisie.gif  mam nadzieję ,że odpoczęłaś :)

Posted
17 minut temu, anica napisał:

jak weźmiesz na siebie więcej niż możesz udźwignąć... możesz się wypalić a tego byśmy nie chciały! o nie! boisie.gif  

I wróciłam z założeniem, że na razie przystopuję z pomaganiem, przynajmniej do czasu aż Roxi czy Mimi nie znajdą domów. Niestety, spotkałam się z takim dramatem, któy opisuję w kilku ostatnich postach:
http://www.dogomania.com/forum/topic/340582-nie-daj-im-zamarznąć-gdzie-wrony-nawet-zawracają-fantafaza-i-kawakaja-uratowane-już-dzięki-dogomaniakom/?page=33

i znowu serce walczy z rozumem... :( 

Bardzo dziękuję za słowa przywitania i te budujące. Będę na nowo pokazywać Roxi, może tym razem... :(

Posted

Pada, wieje... chłodno (:

Dzielna Roxanka, zaliczyła spacerek :)... to nasz mały sukces, już nie trzeba błagać, wynosić z domu w czasie deszczu.

100_7236.JPG

100_7237.JPG

100_7242.JPG

100_7258.JPG

100_7260.JPG

100_7262.JPG

Posted

Biedna Roxi w taką pogodę każą spacerować, toż każdy szanujący się pies wie, że jak zimno i wieje, a do tego pada to trzba szybko psie sprawy załatwić i zabukować się na posłanku, pod kocyk schować ;) Sunia wygląda kwitnąco widać, że jest zadbana i kochana.