Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
15 godzin temu, Poker napisał:

Ale łap kontakt. Może inny pies się załapie na domek.

Zapytam Państwa czy chcą pomocy w szukaniu psiaka do adopcji :)

MALWA, może warto zmienić już tytuł wątku? Bo dostaje mikrozawałów, gd czytam o zwrocie z adopcji... ;)

Posted
24 minuty temu, Tyś(ka) napisał:

. . .

MALWA, może warto zmienić już tytuł wątku? Bo dostaje mikrozawałów, gd czytam o zwrocie z adopcji... ;)

Popieram w całej rozciągłości :)

Posted
1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał:

Zapytam Państwa czy chcą pomocy w szukaniu psiaka do adopcji :)

Oj spytaj, może Kosik by im spasował:)

Posted
23 minuty temu, Tyś(ka) napisał:

To już podsunę Koksika :) I może Kikunię... nie wiem, jakiego psiaczka szukają.

Dziękuję:) Koksik jest bardzo cichutki, nie szczeka, nie brudzi, lubi koty, uwielbia dzieci, waży 4 kg, jest wykastrowany, zaszczepiony na wszystko, zaczipowany.

Posted
1 minutę temu, ewu napisał:

Tyśka podaj mi proszę maila  na pw to wyślę nowe zdjęcia Koksika

Chyba mentalnie mnie przywołałaś, bo wysłałam Ci pw z moim mailem, zanim poprosiłaś - tzn musiałyśmy pisac do siebie w tym samym czasie.

Posted

Zdjęcia Pako absolutnie rewelacyjne. Serce szybciej bije, gdy na niego patrzę :)  Na pewno ktoś szybko się w nim zakocha.

Posted
2 minuty temu, elik napisał:

Zdjęcia Pako absolutnie rewelacyjne. Serce szybciej bije, gdy na niego patrzę :) 

A ewu mówiła, że to słabe zdjęcia są :) 
Mnie też, elik, ojjj mnie też...

Posted
30 minut temu, Tyś(ka) napisał:

A ewu mówiła, że to słabe zdjęcia są :) 
. . .

Po raz pierwszy pozwolę sobie nie zgodzić się z Basią :)

Posted
10 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

(...)

10 godzin temu, elik napisał:

Popieram w całej rozciągłości :)

Na poprzeniej stronie napisalam, ze poczekam jeszcze ze zmiana tytulu watku. Foksik ma juz dom staly, ale Figa ma dom dopiero od wczoraj. 

Posted

Kochani, mam nadzieje, ze "dzieciaki" zostana juz w swoich domach, ktore jak widzielismy sa zakochane w swoich psach. 

Chcialabym prosic, by wplacajacy zgodzili sie przeniesc pozostale po szczeniakach 122 zl na Ige z banerka. Ona ma tylko 100 zl deklaracji stalych, a PDT kosztuje 300 zl. 

Oczywiscie poczekamy jeszcze troche na wiesci z domkow, zmiane tytulu i przeniesienie kasy na Ige.

Posted

Wiadomo jak przebiega aklimatyzacja Figusi?

A Igusia to faktycznie mogłaby być "babcią" dzieciaków. Podobnie ubarwiona, tereny pochodzenia niemal te same i też obecnie jest u anecik, więc mam nadzieję, że pieniążki przejdą na Igusię.

Posted
Dnia 1.01.2018 o 17:14, ewu napisał:

Kochany okruszek:)

Foksulek zostaje z nami na zawsze nie ma możliwości żeby było inaczej.On jest członkiem naszej rodziny i tak zostanie już na zawsze.Jest nasz i tylko nasz kochamy Go do granic możliwości:*

IMG-20180105-WA0001.jpg

• Upvote 4
Posted

Cudownie! :)
Tylko nie rozpieszczajcie za mocno Foksika, bo woda sodowa uderzy mu do głowy :) Psy lubią jasne zasady i pewność, że to ich właściciel rządzi, a nie one. ;)

Posted

Foksik jest cudnym j mega mądrym pieskiem. Już ustaliliśmy kto rządzi. Na spacerach pięknie chodzi. Dzisiaj byliśmy w mieście, wśród ludzi i psiulek pięknie trzymał się nogi. Raz tylko obwarczał i obszczekał olbrzymiego doga arlekina :). 

• Upvote 1
Posted
1 minutę temu, Foksikowa mama napisał:

Foksik jest cudnym j mega mądrym pieskiem. Już ustaliliśmy kto rządzi. Na spacerach pięknie chodzi. Dzisiaj byliśmy w mieście, wśród ludzi i psiulek pięknie trzymał się nogi. Raz tylko obwarczał i obszczekał olbrzymiego doga arlekina :). 

Nasz cudowny obrońca:*

Posted
4 godziny temu, MALWA napisał:

Kochani, mam nadzieje, ze "dzieciaki" zostana juz w swoich domach, ktore jak widzielismy sa zakochane w swoich psach. 

Chcialabym prosic, by wplacajacy zgodzili sie przeniesc pozostale po szczeniakach 122 zl na Ige z banerka. Ona ma tylko 100 zl deklaracji stalych, a PDT kosztuje 300 zl. 

Oczywiscie poczekamy jeszcze troche na wiesci z domkow, zmiane tytulu i przeniesienie kasy na Ige.

Pozostałe po psiaczkach 122,00 zł, a także swoje deklaracje.

Bardzo gorąco o to proszę. Suni brakuje 180,00 zł do miesięcznej należności za pobyt w DT.  To spora kwota :(