Tyśka) Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 15 godzin temu, Poker napisał: Ale łap kontakt. Może inny pies się załapie na domek. Zapytam Państwa czy chcą pomocy w szukaniu psiaka do adopcji :) MALWA, może warto zmienić już tytuł wątku? Bo dostaje mikrozawałów, gd czytam o zwrocie z adopcji... ;) Quote
elik Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 24 minuty temu, Tyś(ka) napisał: . . . MALWA, może warto zmienić już tytuł wątku? Bo dostaje mikrozawałów, gd czytam o zwrocie z adopcji... ;) Popieram w całej rozciągłości :) Quote
ewu Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Zapytam Państwa czy chcą pomocy w szukaniu psiaka do adopcji :) MALWA, może warto zmienić już tytuł wątku? Bo dostaje mikrozawałów, gd czytam o zwrocie z adopcji... ;) Oj spytaj, może Kosik by im spasował:) Quote
Tyśka) Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 15 minut temu, ewu napisał: Oj spytaj, może Kosik by im spasował:) Podsunęłam Koksika, Kikusię, Iwkę, Igunię :) Quote
ewu Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 23 minuty temu, Tyś(ka) napisał: To już podsunę Koksika :) I może Kikunię... nie wiem, jakiego psiaczka szukają. Dziękuję:) Koksik jest bardzo cichutki, nie szczeka, nie brudzi, lubi koty, uwielbia dzieci, waży 4 kg, jest wykastrowany, zaszczepiony na wszystko, zaczipowany. Quote
ewu Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Tyśka podaj mi proszę maila na pw to wyślę nowe zdjęcia Koksika Quote
Tyśka) Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 1 minutę temu, ewu napisał: Tyśka podaj mi proszę maila na pw to wyślę nowe zdjęcia Koksika Chyba mentalnie mnie przywołałaś, bo wysłałam Ci pw z moim mailem, zanim poprosiłaś - tzn musiałyśmy pisac do siebie w tym samym czasie. Quote
Tyśka) Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 25 minut temu, ewu napisał: Posłałam:) Ogłoszenie: https://www.olx.pl/oferta/pako-najsliczniejszy-mikrusek-na-swiecie-CID103-IDr5tQz.html Sprawdź, proszę czy nr telefonu się zgadza :) PS: Przepraszam, że tak na wątku Foksika i Figusi, ale mam nadzieję, że wybaczycie :) Quote
elik Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Zdjęcia Pako absolutnie rewelacyjne. Serce szybciej bije, gdy na niego patrzę :) Na pewno ktoś szybko się w nim zakocha. Quote
Tyśka) Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 2 minuty temu, elik napisał: Zdjęcia Pako absolutnie rewelacyjne. Serce szybciej bije, gdy na niego patrzę :) A ewu mówiła, że to słabe zdjęcia są :) Mnie też, elik, ojjj mnie też... Quote
ewu Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 54 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Ogłoszenie: https://www.olx.pl/oferta/pako-najsliczniejszy-mikrusek-na-swiecie-CID103-IDr5tQz.html Sprawdź, proszę czy nr telefonu się zgadza :) PS: Przepraszam, że tak na wątku Foksika i Figusi, ale mam nadzieję, że wybaczycie :) Zgadza:) Dziękuję i też przepraszam:) Quote
elik Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 30 minut temu, Tyś(ka) napisał: A ewu mówiła, że to słabe zdjęcia są :) . . . Po raz pierwszy pozwolę sobie nie zgodzić się z Basią :) Quote
ewu Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Naprawdę uważacie ,że są ładne:) To dziękuję bo ja się martwiłam ,że źle je zrobiłyśmy. Quote
MALWA Posted January 2, 2018 Author Posted January 2, 2018 10 godzin temu, Tyś(ka) napisał: (...) MALWA, może warto zmienić już tytuł wątku? Bo dostaje mikrozawałów, gd czytam o zwrocie z adopcji... ;) 10 godzin temu, elik napisał: Popieram w całej rozciągłości :) Na poprzeniej stronie napisalam, ze poczekam jeszcze ze zmiana tytulu watku. Foksik ma juz dom staly, ale Figa ma dom dopiero od wczoraj. Quote
MALWA Posted January 5, 2018 Author Posted January 5, 2018 Kochani, mam nadzieje, ze "dzieciaki" zostana juz w swoich domach, ktore jak widzielismy sa zakochane w swoich psach. Chcialabym prosic, by wplacajacy zgodzili sie przeniesc pozostale po szczeniakach 122 zl na Ige z banerka. Ona ma tylko 100 zl deklaracji stalych, a PDT kosztuje 300 zl. Oczywiscie poczekamy jeszcze troche na wiesci z domkow, zmiane tytulu i przeniesienie kasy na Ige. Quote
Aldrumka Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Jak tylko będzie decyzja poproszę o nr konta :) 1 Quote
Tyśka) Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Wiadomo jak przebiega aklimatyzacja Figusi? A Igusia to faktycznie mogłaby być "babcią" dzieciaków. Podobnie ubarwiona, tereny pochodzenia niemal te same i też obecnie jest u anecik, więc mam nadzieję, że pieniążki przejdą na Igusię. Quote
Liszka23 Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Dnia 1.01.2018 o 17:14, ewu napisał: Kochany okruszek:) Foksulek zostaje z nami na zawsze nie ma możliwości żeby było inaczej.On jest członkiem naszej rodziny i tak zostanie już na zawsze.Jest nasz i tylko nasz kochamy Go do granic możliwości:* 4 Quote
Tyśka) Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Cudownie! :) Tylko nie rozpieszczajcie za mocno Foksika, bo woda sodowa uderzy mu do głowy :) Psy lubią jasne zasady i pewność, że to ich właściciel rządzi, a nie one. ;) Quote
Liszka23 Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Oczywiście nie może być inaczej wszystko w granicach rozsądku.A swoją drogą Foksik jest bardzo mądrym i ułożonym pieseczkiem:) 1 Quote
Foksikowa mama Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Foksik jest cudnym j mega mądrym pieskiem. Już ustaliliśmy kto rządzi. Na spacerach pięknie chodzi. Dzisiaj byliśmy w mieście, wśród ludzi i psiulek pięknie trzymał się nogi. Raz tylko obwarczał i obszczekał olbrzymiego doga arlekina :). 1 Quote
Liszka23 Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 1 minutę temu, Foksikowa mama napisał: Foksik jest cudnym j mega mądrym pieskiem. Już ustaliliśmy kto rządzi. Na spacerach pięknie chodzi. Dzisiaj byliśmy w mieście, wśród ludzi i psiulek pięknie trzymał się nogi. Raz tylko obwarczał i obszczekał olbrzymiego doga arlekina :). Nasz cudowny obrońca:* Quote
elik Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 4 godziny temu, MALWA napisał: Kochani, mam nadzieje, ze "dzieciaki" zostana juz w swoich domach, ktore jak widzielismy sa zakochane w swoich psach. Chcialabym prosic, by wplacajacy zgodzili sie przeniesc pozostale po szczeniakach 122 zl na Ige z banerka. Ona ma tylko 100 zl deklaracji stalych, a PDT kosztuje 300 zl. Oczywiscie poczekamy jeszcze troche na wiesci z domkow, zmiane tytulu i przeniesienie kasy na Ige. Pozostałe po psiaczkach 122,00 zł, a także swoje deklaracje. Bardzo gorąco o to proszę. Suni brakuje 180,00 zł do miesięcznej należności za pobyt w DT. To spora kwota :( Quote
Recommended Posts