jaguska Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 Do dziewczyn z rejonu, możecie pomóc, dać namiary na kogoś kto pomoże? Powiat łukowski. Aktualnie szukam pomocy dla bezdomnego psa z chorymi oczami, i odbijam się między gminą a lubelskim animalsem, jedni nie chcą płacić, drudzy nie chcą leczyć bez kasy. I co robić? http://forumogrodniczeoaza.pl/index.php/forum/24-zwierzeta/254-nasze-zwierzaki-male-i-duze?start=1818 Quote
Tyśka) Posted January 21, 2020 Author Posted January 21, 2020 2 godziny temu, jaguska napisał: Do dziewczyn z rejonu, możecie pomóc, dać namiary na kogoś kto pomoże? Ex Lege: https://www.facebook.com/fundacjaexlege/?ref=br_rs Stowarzyszenie Zwierzopcja działa stricte w Łukowie (prowadzi ją m.in. była dogomaniaczka): https://www.facebook.com/stowarzyszeniezwierzopcja/ Można też próbować poprosić o pomoc na grupie lokalnej: https://www.facebook.com/groups/zwierzeta.lukow/permalink/534097373849110/ Z tego, co kojarzę to Łuków ma umowę ze schroniskiem w Sobolewie :((( Oby nie było za późno. 1 Quote
Nesiowata Posted January 22, 2020 Posted January 22, 2020 Witaj lisiczko - zołziczko. Ciekawe jak rozwija się Twoja niesłychana historia. Masz może nowe pomysły? Jagusko , trzymaj się zdrowo i w spokoju. Quote
Nesiowata Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 Przywitam się z rudzielcem w piątkowe popołudnie. Wyjątkowo słoneczne. Aż przyjemnie patrzeć przez okno. Tyle, że dzień wygląda na marcowy a nie styczniowy. Quote
jaguska Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 Mimisia dzisiaj grzeczna jak marzenie. Zwierzaki były calutki dzień same, bo ja spędziłam cały dzień w szpitalu z mamą na dziennym oddziale okulistycznym. Nic nie nabroiły, nic nie zniszczyły i nawet nie nabrudziły, a ja ze zmęczenia nie wiem jak się nazywam. Cieplutko wszystkich pozdrawiamy i idziemy zwinąć się w kłębki i podrzemać. Quote
Nesiowata Posted January 25, 2020 Posted January 25, 2020 12 godzin temu, jaguska napisał: Mimisia dzisiaj grzeczna jak marzenie. Zwierzaki były calutki dzień same, bo ja spędziłam cały dzień w szpitalu z mamą na dziennym oddziale okulistycznym. Rewelacja - idealne psy. Mam nadzieję Jagusko, że udało Ci się odpocząć i choć trochę przespać. Życzę Wam spokojnej soboty i jeszcze więcej odpoczynku. Zwłaszcza, że pogoda sprzyja temu. Quote
Nesiowata Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 Witaj ruda w niedzielę. Buro i ponuro, najlepiej tego nie widzieć. Mimo wszystko - udanego, spokojnego dnia życzę. Quote
jaguska Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 Dnia 25.01.2020 o 06:10, Nesiowata napisał: Mam nadzieję Jagusko, że udało Ci się odpocząć i choć trochę przespać. Ja się bardzo wolno regeneruję i to jest mój koszmar. Ostatnimi dniami znowu gonię własny ogon, trwam w niedoczasie, ale mamy dla Was króciutkie sekwencje ze spacerku. -Trochem siem bojam, ale staram siem być dzielna- 2 2 Quote
elik Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 40 minut temu, jaguska napisał: -Trochem siem bojam, ale staram siem być dzielna- No pięęęęknie było. Widać, że doopinka w strachu, ale szłam do przodu :) No a to siuśkanie, to rewelacja Quote
Poker Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 Ja nie widzę w niej strachu , raczej zainteresowaniem dźwiękami dochodzącymi z drogi. Drapanie po sioo świadczy , że dała sobie luz. 1 Quote
Nesiowata Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 Dzielna Mimi, olewa strachy. Regenerujcie siły i wracajcie do normalności. Powodzenia! Quote
Tyśka) Posted January 27, 2020 Author Posted January 27, 2020 Jak dla mnie, Mimi zrobiła zaskakujące postępy :) Pamiętam jej smyczowe początki... Jagusko - dziękuję. Quote
Radek Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 Całkiem dobrze wygląda chodzenie na smyczy:) A załatwia się podobnie jak nasza Gajka. Quote
Nesiowata Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 6 godzin temu, Radek napisał: A załatwia się podobnie jak nasza Gajka. Lala robi to podobnie. Widać potrzebna jest im dodatkowa porcja gimnastyki. Wspaniałego dnia dla lisiczki, jej towarzystwa i jej super opiekunki. Quote
jaguska Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 Makowa...wrrróć...miastowa panienka przesyła pozdrowienia. 2 Quote
elik Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 22 godziny temu, jaguska napisał: Makowa...wrrróć...miastowa panienka przesyła pozdrowienia. O jeny, jaka pięknizna. W całości i każde z osobna, wszyściutko, oba dwa Znaczy sie Mimisia i kapa Quote
Tyśka) Posted January 28, 2020 Author Posted January 28, 2020 Aniołeczek Mimiśka, nie rób sobie żartów... znajdź swojego człowieka! Quote
Nesiowata Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 15 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Aniołeczek Mimiśka, nie rób sobie żartów... znajdź swojego człowieka! Amen! Witaj śliczna lisiczko, pogoda nie dopisuje ale życzę Ci jednak wspaniałego dnia. Quote
Poker Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 15 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Aniołeczek Mimiśka, nie rób sobie żartów... znajdź swojego człowieka! Ona, w jej pojęciu , już znalazła. Quote
Nesiowata Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 Przed chwilą, Poker napisał: Ona, w jej pojęciu , już znalazła. Cała prawda .... Quote
Radek Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 10 godzin temu, Nesiowata napisał: Cała prawda .... I chyba Mimiśce z tym dobrze:) Quote
Nesiowata Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 13 godzin temu, Radek napisał: I chyba Mimiśce z tym dobrze:) Tego ukryć się nie da. Ona jest w swoim domu i tyle. Przywitam, choć dopiero w południe, mądrą lisiczkę. Oczywiście - wraz z opiekunką. 1 Quote
Nesiowata Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 Dziś dość rano. Za to bardzo mokre powitanie - leje i leje. Trzymajcie się zdrowo, bez względu na pogodę... Quote
Recommended Posts