Jump to content
Dogomania

Z rowu, lękliwa lisia Mimisia: skradła serce Jaguski i Jej Połówka i zakotwiczyła u nich na stałe <3 DZIĘKUJĘ!!!

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, jaguska napisał:

Do dziewczyn z rejonu, możecie pomóc, dać namiary na kogoś kto pomoże?

Ex Lege: https://www.facebook.com/fundacjaexlege/?ref=br_rs

Stowarzyszenie Zwierzopcja działa stricte w Łukowie (prowadzi ją m.in. była dogomaniaczka): https://www.facebook.com/stowarzyszeniezwierzopcja/

Można też próbować poprosić o pomoc na grupie lokalnej: https://www.facebook.com/groups/zwierzeta.lukow/permalink/534097373849110/

Z tego, co kojarzę to Łuków ma umowę ze schroniskiem w Sobolewie :((( Oby nie było za późno.

• Like 1
Posted

Przywitam się z rudzielcem w piątkowe popołudnie. Wyjątkowo słoneczne. Aż przyjemnie patrzeć przez okno. Tyle, że dzień wygląda na marcowy a nie styczniowy.

Posted

Mimisia dzisiaj grzeczna jak marzenie.  Zwierzaki były calutki dzień same, bo ja spędziłam cały dzień w szpitalu z mamą na dziennym oddziale okulistycznym. Nic nie nabroiły, nic nie zniszczyły i nawet nie nabrudziły, a ja ze zmęczenia nie wiem jak się nazywam. Cieplutko wszystkich pozdrawiamy i idziemy zwinąć się w kłębki i podrzemać.

Posted
12 godzin temu, jaguska napisał:

Mimisia dzisiaj grzeczna jak marzenie.  Zwierzaki były calutki dzień same, bo ja spędziłam cały dzień w szpitalu z mamą na dziennym oddziale okulistycznym. 

Rewelacja - idealne psy. Mam nadzieję Jagusko, że udało Ci się odpocząć i choć trochę przespać. 

Życzę  Wam spokojnej soboty i jeszcze więcej odpoczynku. Zwłaszcza, że  pogoda sprzyja temu.

Posted
Dnia 25.01.2020 o 06:10, Nesiowata napisał:

Mam nadzieję Jagusko, że udało Ci się odpocząć i choć trochę przespać. 

Ja się bardzo wolno regeneruję i to jest mój koszmar.

Ostatnimi dniami znowu gonię własny ogon, trwam w niedoczasie, ale mamy dla Was króciutkie sekwencje ze spacerku.

-Trochem siem bojam, ale staram siem być dzielna-

• Like 2
  • Upvote 2
Posted
40 minut temu, jaguska napisał:

-Trochem siem bojam, ale staram siem być dzielna-

No pięęęęknie było. Widać, że doopinka w strachu, ale szłam do przodu :) No a to siuśkanie, to rewelacja   %C5%9Bmiech_7.gif

Posted

Ja nie widzę w niej strachu , raczej zainteresowaniem dźwiękami dochodzącymi z drogi. Drapanie po sioo świadczy , że dała sobie luz.

• Upvote 1
Posted
6 godzin temu, Radek napisał:

A załatwia się podobnie jak nasza Gajka. 

Lala robi to podobnie.  Widać potrzebna jest im dodatkowa porcja gimnastyki.

Wspaniałego dnia dla lisiczki, jej towarzystwa i jej super opiekunki.

Posted
22 godziny temu, jaguska napisał:

Makowa...wrrróć...miastowa panienka przesyła pozdrowienia.

dbfdf887eaf32fafgen.jpg

O jeny, jaka pięknizna.   W całości i każde z osobna, wszyściutko, oba dwa    getattach,mid,370907,mpid,15,min,1,uid,8

Znaczy sie Mimisia i kapa

Posted
15 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Aniołeczek flircik.gif
Mimiśka, nie rób sobie żartów... znajdź swojego człowieka! pray.gif

Amen!

Witaj śliczna lisiczko, pogoda nie dopisuje ale życzę Ci jednak wspaniałego dnia.

Posted
15 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Aniołeczek flircik.gif
Mimiśka, nie rób sobie żartów... znajdź swojego człowieka! pray.gif

Ona, w jej pojęciu , już znalazła.

Posted
13 godzin temu, Radek napisał:

I chyba Mimiśce z tym dobrze:)

Tego ukryć się nie da. Ona jest w swoim domu i tyle.

Przywitam, choć dopiero w południe, mądrą lisiczkę. Oczywiście - wraz z opiekunką.

• Like 1