Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
19 godzin temu, teresaa118 napisał:

Poszla stala na kwiecien

16 godzin temu, elik napisał:

Ogromnie dziękuję    118310141_serce9bijce.gif.77892791927e827f0dcd959c61684357.gif 

Powiadomię,jak tylko kasiorka zamelduje się na koncie Beni :)

No i już melduję, bo już kasiorka pojawiła się na koncie Benulsi

Bardzo serdecznie dziękuję

365391497_kwiatki5.jpg.3540d4094705efe159b8308b77b0b6a2.jpg

Posted
13 minut temu, Nadziejka napisał:
zagladam po powrocie umeczona
 ale ale pozdrowionka znow przesylam dla lapeczek i Cioci oczywista oczywistosci
 o bo gdziez by lepiej
 nizli u CiociZnalezione obrazy dla zapytania gify wiosna

Witaj Nadziejko umęczona z pięknym słoneczkiem wędrująca :)

Ja taż Nadziejko serdeczności dla Ciebie i Twojej Burzuni ślę :)

Posted

Elu ja używam chrome ale mam też Firefox. I niestety czasami to tu wszystko działa to tam. A okno z ogłoszeniami jest szerokie lub wąskie jak mu się chce. Niestety.

• Like 1
Posted

Przywitamy się z Beniuśką i całym jej Fanklubem. Wiosna teraz już nie zniknie na dłuższy okres czasu. Moja Nesiula ma wszędzie pełno zielonych ździebeł trawy, nie musi grzebać w sianie. Jest bardzo szczęśliwa z tego powodu, korzysta na każdym kroku i dokarmia się dokładnie. Ona z rodziny królikowatych lub kozowatych.

• Like 2
  • Upvote 1
Posted
9 godzin temu, b-b napisał:

Elu ja używam chrome ale mam też Firefox. I niestety czasami to tu wszystko działa to tam. A okno z ogłoszeniami jest szerokie lub wąskie jak mu się chce. Niestety.

Widzę, że w takim razie nie ma co kombinować z przeglądarkami. Musimy przeczekać prace przy serwerze, bo myślę, że to z tego powodu nasze trudności wynikają.

Miłego piąteczku Boguniu :)

Posted

I ja piątkowe pozdrowienia zostawiam choć dzisiaj piątek jakiś ciężki dla mnie będzie.

Trzymaj się Beniu, korzystaj z ładnej pogody i łap myśli do ciebie płynące :)

Dziewczyny miłego dnia no i zbliżającego się weekendu:) 

Przed chwilą, elik napisał:

Widzę, że w takim razie nie ma co kombinować z przeglądarkami. Musimy przeczekać prace przy serwerze, bo myślę, że to z tego powodu nasze trudności wynikają.

Miłego piąteczku Boguniu :)

Musimy cierpliwie czekać :)

Wzajemnie Elku :)

Posted
1 minutę temu, b-b napisał:

I ja piątkowe pozdrowienia zostawiam choć dzisiaj piątek jakiś ciężki dla mnie będzie.

Trzymaj się Beniu, korzystaj z ładnej pogody i łap myśli do ciebie płynące :)

Dziewczyny miłego dnia no i zbliżającego się weekendu:) 

Musimy cierpliwie czekać :)

Wzajemnie Elku :)

Dla mnie też, bo idę na pogrzeb znajomego z działki. Bardzo sympatyczny, życzliwy człowiek. Łowił rybki i przynosił mi te małe dla moich kotków dzikusków. Żona mówiła, że już przygotowywał się do wyjazdu na działkę, wykupił kartę rybacką :(  Ech samo życie  :(

Posted
5 godzin temu, Nesiowata napisał:

Przywitamy się z Beniuśką i całym jej Fanklubem. Wiosna teraz już nie zniknie na dłuższy okres czasu. Moja Nesiula ma wszędzie pełno zielonych ździebeł trawy, nie musi grzebać w sianie. Jest bardzo szczęśliwa z tego powodu, korzysta na każdym kroku i dokarmia się dokładnie. Ona z rodziny krolikowatych lub kozowatych.

Witaj :)  Czy aby Twój nick nie wywodzi się przypadkiem od imienia Twojego źwirzątka Nesiuli :) Moje psiurki też skubią zieloną, młoda trawkę i przykładają do tego zajęcia bardzo wiele uwagi. Czynią to, powiedziałabym, z pewnym namaszczeniem :) Widać, że bardzo spragnione tej zieleninki. 

Miłego piątku :)

Posted
3 godziny temu, Elisabeta napisał:

O tak. Świeża wiosenna trawka to jest to. Prawda, Beniu? happy.gif  Dobrego piątku Wszystkim życzę.

Prawda :) Traweczka to podstawa fajnych zabaw na świeżym powietrzu. U nas pojawiły się już pąki na niektórych krzewinkach. Wiosna pełną gębą :)

Miłego dnia dla Wszystkich :)

Posted

Witamy Z Beniutką ,wiosenny piąteczekslonko.gif a jak skubią trawkę to chyba tam u was Eluniu, musi być świeże czyste powietrze! Taksunia we Wrocławiu, nie skubie trawki! chodzi wącha ale nie skubie!  jak jesteśmy na Mazurach, dosłownie czasem nie możemy jej oderwać tak skubie! moja teoria to... czyste ,nie zanieczyszczone powietrze :)  a z tą trawą to ..skubiąc czyszczą sobie żołądek?  czy co?

Posted
55 minut temu, anica napisał:

Witamy Z Beniutką ,wiosenny piąteczekslonko.gif a jak skubią trawkę to chyba tam u was Eluniu, musi być świeże czyste powietrze! Taksunia we Wrocławiu, nie skubie trawki! chodzi wącha ale nie skubie!  jak jesteśmy na Mazurach, dosłownie czasem nie możemy jej oderwać tak skubie! moja teoria to... czyste ,nie zanieczyszczone powietrze :)  a z tą trawą to ..skubiąc czyszczą sobie żołądek?  czy co?

Chciałabym Aniu, żeby w kraku było czyste powietrze. Niestety tak nie jest. Mamy bardziej zanieczyszczone powietrze niż Sląsk

:(  Ale psiaczki i tak skubią trawkę. Podobno czyszczą sobie w ten sposób jelita. No może  :)

Posted
5 godzin temu, elik napisał:

Witaj :)  Czy aby Twój nick nie wywodzi się przypadkiem od imienia Twojego źwirzątka Nesiuli :)

Miłego piątku :)

Nie da się ukryć - to ona mnie tu ściągnęła. Też ma swój wątek.

Dziękuję za życzenia. Wzajemnie - spokojnego dnia.

Posted
1 godzinę temu, Nesiowata napisał:

Nie da się ukryć - to ona mnie tu ściągnęła. Też ma swój wątek.

Dziękuję za życzenia. Wzajemnie - spokojnego dnia.

To tak jak mnie na dogo 'ściągnęła' Jasia :)  Nesiu podaj linka proszę ,będziemy "nawiedzać"mruga.gif

Posted
1 godzinę temu, anica napisał:

To tak jak mnie na dogo 'ściągnęła' Jasia :)  Nesiu podaj linka proszę ,będziemy "nawiedzać"mruga.gif

Nesia już w swoim domku :)

Posted
3 godziny temu, anica napisał:

Jestem za :)

EDIT

Byłam, nieco poczytałam, naszą Lalunię też widziałam :)

Brawo Nesia, brawo Nesiowata :) 

A jak Ty sobie poradziłaś z adopcją ?  Adoptowałaś sunię we wrześniu 2015 roku, a na dogo jesteś od 2016 roku.

Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Jestem za :)

EDIT

Byłam, nieco poczytałam, naszą Lalunię też widziałam :)

Brawo Nesia, brawo Nesiowata :) 

A jak Ty sobie poradziłaś z adopcją ?  Adoptowałaś sunię we wrześniu 2015 roku, a na dogo jesteś od 2016 roku.

Bo wcześniej nie mogłam się zalogować. Dopiero po jakiś tam zmianach na dogo udało mi się. Z Nesią nie było specjalnych problemów. Misie przyzwyczajony, że suki rządzą specjalnie nie miał onioekcji.Jedeny problem (do dziś0 - nesia nie lubi noszenia na ręku. Trzeba się gimnastykować u weterynarza. I naprawdę długo chodziła na smyczy. Do tej pory zresztą czasem reż się zdarza. To kochany psiak.

• Like 1
Posted

Mój ziwerzyniec kocha trawkę :) U nas czyste powietrze (jedno z najczystszych rejonów Polski), więc pies skubie ochoczo... kot musi zadowolić się trawą kocią na parapecie, ale... nie narzeka :) Gdy mój psiak zamieszka ze mną we Wrocławiu (już niedługo <3) to na pewno nie pozwolę mu skubać tę trawę na dworze... też mu posadzę w domu :))) niech ma. :) chociaż to on mądry jest i raczej tam, gdzie jest brudniej to nie zjada... no ale strzeżonego... :)

• Like 1
Posted

Niestety noc miałam kiepską. Spałam tylko 3 godziny. Wzięłam się i siadłam obrabiać zdjęcia i zrobiłam bazarek dla Abi. Ciągle o niej myślę, jaka będzie no i Bobiś biedulek...tak mi go szkoda :(:(:(

Życzę Wam Dziewczyny miłej soboty. Ja lecę do pracy na cały dzień. Jak dzisiaj nie padnę to będzie cud jakiś ;)

Benitko głaski zostawiam maleńka :):*

• Like 2
Posted

Witamy się słoneczkiem u Benitki slonko.gif i życzę wszystkim, Pięknego dnia :)

3 godziny temu, b-b napisał:

Niestety noc miałam kiepską. Spałam tylko 3 godziny. Wzięłam się i siadłam obrabiać zdjęcia i zrobiłam bazarek dla Abi. Ciągle o niej myślę, jaka będzie no i Bobiś biedulek...tak mi go szkoda :(:(:(

Życzę Wam Dziewczyny miłej soboty. Ja lecę do pracy na cały dzień. Jak dzisiaj nie padnę to będzie cud jakiś ;)

Benitko głaski zostawiam maleńka :):*

... Bogusiu, siły życzę!  żeby to słoneczko, pomogło Ci 'przetrwać'  ten dzionek :)

12 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Mój ziwerzyniec kocha trawkę :) U nas czyste powietrze (jedno z najczystszych rejonów Polski), więc pies skubie ochoczo... kot musi zadowolić się trawą kocią na parapecie, ale... nie narzeka :) Gdy mój psiak zamieszka ze mną we Wrocławiu (już niedługo <3) to na pewno nie pozwolę mu skubać tę trawę na dworze... też mu posadzę w domu :))) niech ma. :) chociaż to on mądry jest i raczej tam, gdzie jest brudniej to nie zjada... no ale strzeżonego... :)

... raczej sam nie będzie chciał skubać!  one chyba wyczuwają że... mogą być problemy z taką trawką ;)

12 godzin temu, Nesiowata napisał:

Bo wcześniej nie mogłam się zalogować. Dopiero po jakiś tam zmianach na dogo udało mi się. Z Nesią nie było specjalnych problemów. Misie przyzwyczajony, że suki rządzą specjalnie nie miał onioekcji.Jedeny problem (do dziś0 - nesia nie lubi noszenia na ręku. Trzeba się gimnastykować u weterynarza. I naprawdę długo chodziła na smyczy. Do tej pory zresztą czasem reż się zdarza. To kochany psiak.

... idę się przywitać :)

• Like 1