elik Posted March 28, 2018 Author Posted March 28, 2018 12 minut temu, b-b napisał: A okienko u Was też ma mniejsze meni niż miało? Bo ja nie mam całej tej końcówki - kolor, rozmiar ,przekreślenie tekstu :( Oj Beniu! Dobrze,że ty nie masz takich kłopotów :) Tak, też są znacznie mniejsze możliwości edytowania tekstu. To co było przydatne zabralli, a zostawili szmelc w postaci ikony emotek, których i tak nie ma wrrrr Quote
b-b Posted March 28, 2018 Posted March 28, 2018 24 minuty temu, elik napisał: Jest mi przykro i jestem zawiedziona. Z naszego ogłoszenia dom znalazła inna suczka. Nasza Benia nadal szuka domu. Elu niestety tak czasami jest :/ I Beniuchna znajdzie ten jedyny! 1 Quote
elik Posted March 28, 2018 Author Posted March 28, 2018 8 godzin temu, b-b napisał: Elu niestety tak czasami jest :/ I Beniuchna znajdzie ten jedyny! Jasna sprawa :) Beni naszej pięknej też znajdziemy super domek :) Quote
Onaa Posted March 28, 2018 Posted March 28, 2018 Przed chwilą, b-b napisał: Elu niestety tak czasami jest :/ I Beniuchna znajdzie ten jedyny! Państwo którzy byli poznać Benię zapoznali także Mufkę, spodobała im się, stwierdzili, że będzie dobrą towarzyszką także dla ich psiaka niedawno adoptowanego ze schroniska i zdecydowali się na nią. Więc dopiero zobaczymy co będzie. A na Benię napewno czeka gdzieś ten wymarzony domek. 1 Quote
elik Posted March 28, 2018 Author Posted March 28, 2018 7 godzin temu, Onaa napisał: Państwo którzy byli poznać Benię zapoznali także Mufkę, spodobała im się, stwierdzili, że będzie dobrą towarzyszką także dla ich psiaka niedawno adoptowanego ze schroniska i zdecydowali się na nią. Więc dopiero zobaczymy co będzie. A na Benię napewno czeka gdzieś ten wymarzony domek. Mufeczka to też piękna dzieweczka wiec wcale się im nie dziwię :) Quote
Onaa Posted March 28, 2018 Posted March 28, 2018 Z tego co wiem to Państwo najpierw zapoznali się z Benią a dopiero później mieli możliwość poznania innych psiaków. Quote
elik Posted March 29, 2018 Author Posted March 29, 2018 6 godzin temu, Onaa napisał: Z tego co wiem to Państwo najpierw zapoznali się z Benią a dopiero później mieli możliwość poznania innych psiaków. Było, jak było, a wyszło, jak wyszło i jest ok :) Ważne, że choć jeden psiak będzie miał domek :) 2 Quote
elik Posted March 29, 2018 Author Posted March 29, 2018 Cieszmy się. Idą święta, będzie dobrze :) Widocznie to nie miał być domek Beni. Czeka na lepsiejszy :) Quote
Elisabeta Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 2 godziny temu, elik napisał: Cieszmy się. Idą święta, będzie dobrze :) Widocznie to nie miał być domek Beni. Czeka na lepsiejszy :) Oczywiście, ze gdzieś czeka na naszą Beinię lepsiejszy Domek, Eliku. Najlepsiejszy dla niej. Musi ją tylko odnaleźć... I oczywiście będzie to Domek w Krakowie. Bezdomniakom różnie się wiedzie w poszukiwaniu Domu, ale potem najczęściej wiemy, że "tak miało być". Czekamy z kochaną Beniusią na jej czas. Dobrego dnia dla Wszystkich. 1 1 Quote
Nesiowata Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 Witaj Beniu w nowej szacie graficznej. Tylko komu i na co ona potrzebna? 1 Quote
elik Posted March 29, 2018 Author Posted March 29, 2018 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: Witaj Beniu w nowej szacie graficznej. Tylko komu i na co ona potrzebna? Nam zupełnie niepotrzebna, ale niestety my jesteśmy tylko wabikiem dla reklamodawców :) Quote
elik Posted March 29, 2018 Author Posted March 29, 2018 2 godziny temu, Elisabeta napisał: Oczywiście, ze gdzieś czeka na naszą Beinię lepsiejszy Domek, Eliku. Najlepsiejszy dla niej. Musi ją tylko odnaleźć... I oczywiście będzie to Domek w Krakowie. Bezdomniakom różnie się wiedzie w poszukiwaniu Domu, ale potem najczęściej wiemy, że "tak miało być". Czekamy z kochaną Beniusią na jej czas. Dobrego dnia dla Wszystkich. Też tak Myślę Elisabetko, że TEN Beni domek jeszcze o niej nie wie, ale mu mu ją pokażemy :) Dobrego, a nawet bardzo dobrego dnia dla Wszystkich :) Quote
anica Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 Witam się u Beni, ciepło ,serdecznie i z nadzieją :) ja również myślę ,że to nie był domek dla naszej Beniusi, cieszę się szczęściem Mufeczki i nadal mocno zaciskam za ... co? ...chyba ,żeby TEN domek, wreszcie 'dojrzał' jaki skarb na niego ... czeka!... ale mnie myślenie 'wzięło' 1 1 Quote
Elisabeta Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 1 godzinę temu, anica napisał: Witam się u Beni, ciepło ,serdecznie i z nadzieją :) ja również myślę ,że to nie był domek dla naszej Beniusi, cieszę się szczęściem Mufeczki i nadal mocno zaciskam za ... co? ...chyba ,żeby TEN domek, wreszcie 'dojrzał' jaki skarb na niego ... czeka!... ale mnie myślenie 'wzięło' Anico, podoba mi się Twoje myślenie. Bardzo. 2 Quote
elik Posted March 29, 2018 Author Posted March 29, 2018 2 godziny temu, anica napisał: Witam się u Beni, ciepło ,serdecznie i z nadzieją :) ja również myślę ,że to nie był domek dla naszej Beniusi, cieszę się szczęściem Mufeczki i nadal mocno zaciskam za ... co? ...chyba ,żeby TEN domek, wreszcie 'dojrzał' jaki skarb na niego ... czeka!... ale mnie myślenie 'wzięło' To dobrze, bo myślenia ma przyszłość :) 1 godzinę temu, Elisabeta napisał: Anico, podoba mi się Twoje myślenie. Bardzo. Mi się też podoba :) Po cichu powiem Wam, że za to kroi sie domek dla Kikuni. Dzisiaj zadzwoniła pani z m. Laski i bardzo chciałaby adoptować Kikunię pomimo tego, że opowiedziałam jej o Kikuni plusach i minusach, niczego nie ukrywając. Laski to miejscowość oddalona o 6 km od Olkusza. Państwo mają domek z ogrodzonym ogródkiem i 8-letniego synka. Bardzo chciała, żebym przyjechała na wizytę PA jeszcze przed świętami, ale nie dam rady. Niech sobie spokojnie przemyślą wszystko co powiedziałam o Kikuni. Umówiliśmy się na 8.04. że przyjadą po mnie. 1 Quote
Elisabeta Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 2 godziny temu, elik napisał: Po cichu powiem Wam, ... Eliku, to po cichu, ale bardzo mocno trzymam kciuki, żeby wszystko ułożyło się jak najlepiej dla Kikuni i dla Ciebie. 1 Quote
Havanka Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 2 godziny temu, elik napisał: Po cichu powiem Wam, że za to kroi sie domek dla Kikuni. Dzisiaj zadzwoniła pani z m. Laski i bardzo chciałaby adoptować Kikunię pomimo tego, że opowiedziałam jej o Kikuni plusach i minusach, niczego nie ukrywając. Laski to miejscowość oddalona o 6 km od Olkusza. Państwo mają domek z ogrodzonym ogródkiem i 8-letniego synka. Bardzo chciała, żebym przyjechała na wizytę PA jeszcze przed świętami, ale nie dam rady. Niech sobie spokojnie przemyślą wszystko co powiedziałam o Kikuni. Umówiliśmy się na 8.04. że przyjadą po mnie. Na razie okiełznam swą radość, żeby nie zapeszyć. Jeżeli wstępnie zaakceptowałaś Eluś ten domek, to wart jest uwagi. Mogę tylko trzymać mocno kciuki, zeby okazał się tym, którego szukasz dla Kikuni. A Benia znajdzie znajdzie swoje miejsce na ziemi, tego jestem pewna... 1 Quote
b-b Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 Dla wszystkich psiaczków najlepszego! Trzymam kciuki za ich szykujące się domki i za te, które jeszcze o tym nie wiedzą. Beniu i ty znajdziesz swój kochana :) Miłego popołudnia Dziewczyny :) 1 Quote
elik Posted March 29, 2018 Author Posted March 29, 2018 3 godziny temu, Elisabeta napisał: Eliku, to po cichu, ale bardzo mocno trzymam kciuki, żeby wszystko ułożyło się jak najlepiej dla Kikuni i dla Ciebie. Dziękuję bardzo Elisabetko :) 2 godziny temu, Havanka napisał: Na razie okiełznam swą radość, żeby nie zapeszyć. Jeżeli wstępnie zaakceptowałaś Eluś ten domek, to wart jest uwagi. Mogę tylko trzymać mocno kciuki, zeby okazał się tym, którego szukasz dla Kikuni. A Benia znajdzie znajdzie swoje miejsce na ziemi, tego jestem pewna... Wstępnie zaakceptowałam. Podczas rozmowy wydała się być miłą, ciepłą, odpowiedzialną osobą, ale nie znam męża i synka. Poza tym już się boję, jak zniosłaby to Kochana Kikunia i jej obecna pani :( 31 minut temu, b-b napisał: Dla wszystkich psiaczków najlepszego! Trzymam kciuki za ich szykujące się domki i za te, które jeszcze o tym nie wiedzą. Beniu i ty znajdziesz swój kochana :) Miłego popołudnia Dziewczyny :) Dzięki Boguniu za życzenia dla psiaków i ich domków i miłego popołudnia :) Quote
Elisabeta Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 Dzień dobry, Beniu. Dzień dobry Wszystkim. Coraz bliżej Świąt jesteśmy... Spokoju na czas oczekiwania i przygotowań. 1 Quote
Nesiowata Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 Kolejny raz - dobrego dnia. Niebo zaczyna jaśnieć, towarzystwo nakarmione powyciągało się i dalej śpią. Mnie pozostało tylko "oblecieć dogomanię" i zabrać się za jakąś robotę. 1 Quote
b-b Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 I ja się witam i pędzę dalej na przygotowanie się do świąt :) Miłego dnia Kochani ! Beniu gaski zostawiam :) 1 Quote
elik Posted March 30, 2018 Author Posted March 30, 2018 Wreszcie znalazłam chwilkę żeby usiąść do kompa i widzę, że większość też jest mocno zajęta sprawami świątecznymi. 1 Quote
Nesiowata Posted March 31, 2018 Posted March 31, 2018 Witaj Beniu i zabieraj się za świętowanie. Życzymy Ci z okazji Świąt jak najwięcej zdrowia i dobrego domku. 1 Quote
Recommended Posts