Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
12 minut temu, b-b napisał:

A okienko u Was też ma mniejsze meni niż miało?

Bo ja nie mam całej tej końcówki - kolor, rozmiar ,przekreślenie tekstu :(

Oj Beniu! Dobrze,że ty nie masz takich kłopotów :)

Tak, też  są znacznie mniejsze możliwości edytowania tekstu.

To co było przydatne zabralli, a zostawili szmelc w postaci ikony emotek, których i tak nie ma wrrrr

Posted
24 minuty temu, elik napisał:

Jest mi przykro i jestem zawiedziona. Z naszego ogłoszenia dom znalazła inna suczka. Nasza Benia nadal szuka domu.

Elu niestety tak czasami jest :/

I Beniuchna znajdzie ten jedyny!

• Like 1
Posted
8 godzin temu, b-b napisał:

Jasna sprawa :) Beni  naszej pięknej też znajdziemy super domek :)

Posted
Przed chwilą, b-b napisał:

Państwo którzy byli poznać Benię zapoznali także Mufkę, spodobała im się, stwierdzili, że będzie dobrą towarzyszką także dla ich psiaka niedawno adoptowanego ze schroniska i zdecydowali się na nią. Więc dopiero zobaczymy co będzie.

A na Benię napewno czeka gdzieś ten wymarzony domek.

• Like 1
Posted
7 godzin temu, Onaa napisał:

Państwo którzy byli poznać Benię zapoznali także Mufkę, spodobała im się, stwierdzili, że będzie dobrą towarzyszką także dla ich psiaka niedawno adoptowanego ze schroniska i zdecydowali się na nią. Więc dopiero zobaczymy co będzie.

A na Benię napewno czeka gdzieś ten wymarzony domek.

Mufeczka to też piękna dzieweczka wiec wcale się im nie dziwię :)

Posted
6 godzin temu, Onaa napisał:

Z tego co wiem to Państwo najpierw zapoznali się z Benią a dopiero później mieli możliwość poznania innych psiaków. 

Było, jak było, a wyszło, jak wyszło  i jest ok  :) Ważne, że choć jeden psiak będzie miał domek :)

• Like 2
Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Cieszmy się. Idą święta, będzie dobrze :) Widocznie to nie miał być domek Beni. Czeka na lepsiejszy :)

Oczywiście, ze gdzieś czeka na naszą Beinię lepsiejszy Domek, Eliku. Najlepsiejszy dla niej. Musi ją tylko odnaleźć... I oczywiście będzie to Domek w Krakowie. happy.gif Bezdomniakom różnie się wiedzie w poszukiwaniu Domu, ale potem najczęściej wiemy, że "tak miało być". Czekamy z kochaną Beniusią na jej czas.wub.gif

Dobrego dnia dla Wszystkich.  

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, Nesiowata napisał:

Witaj Beniu w nowej szacie graficznej. Tylko komu i na co ona potrzebna?

Nam zupełnie niepotrzebna, ale niestety my jesteśmy tylko wabikiem dla reklamodawców :)

Posted
2 godziny temu, Elisabeta napisał:

Oczywiście, ze gdzieś czeka na naszą Beinię lepsiejszy Domek, Eliku. Najlepsiejszy dla niej. Musi ją tylko odnaleźć... I oczywiście będzie to Domek w Krakowie. happy.gif Bezdomniakom różnie się wiedzie w poszukiwaniu Domu, ale potem najczęściej wiemy, że "tak miało być". Czekamy z kochaną Beniusią na jej czas.wub.gif

Dobrego dnia dla Wszystkich.  

Też tak Myślę Elisabetko, że TEN Beni domek jeszcze o niej nie wie, ale mu mu ją pokażemy :)

Dobrego, a nawet bardzo dobrego dnia dla Wszystkich :)

Posted

Witam się u Beni, ciepło ,serdecznie i z nadzieją :) ja również myślę ,że to nie był domek dla naszej Beniusi, cieszę się szczęściem Mufeczki i nadal mocno zaciskam za ... co?  ...chyba ,żeby TEN domek, wreszcie 'dojrzał' jaki skarb na niego ... czeka!... ale mnie myślenie 'wzięło' prosi.gif

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, anica napisał:

Witam się u Beni, ciepło ,serdecznie i z nadzieją :) ja również myślę ,że to nie był domek dla naszej Beniusi, cieszę się szczęściem Mufeczki i nadal mocno zaciskam za ... co?  ...chyba ,żeby TEN domek, wreszcie 'dojrzał' jaki skarb na niego ... czeka!... ale mnie myślenie 'wzięło' prosi.gif

Anico, podoba mi się Twoje myślenie. Bardzo. happy.gif 

• Like 2
Posted
2 godziny temu, anica napisał:

To dobrze, bo myślenia ma przyszłość :)

1 godzinę temu, Elisabeta napisał:

Anico, podoba mi się Twoje myślenie. Bardzo. happy.gif 

Mi się też podoba :)

1392249256_soneczko3.jpg.bdb49edc19257a85e23b3cf6825589fd.jpg

Po cichu powiem Wam, że za to kroi sie domek dla Kikuni. Dzisiaj zadzwoniła pani z m. Laski i bardzo chciałaby adoptować Kikunię pomimo tego, że opowiedziałam jej o Kikuni plusach i minusach, niczego nie ukrywając.

Laski to miejscowość oddalona o 6 km od Olkusza. Państwo mają domek z ogrodzonym ogródkiem i 8-letniego synka. Bardzo chciała, żebym przyjechała na wizytę PA jeszcze przed  świętami, ale nie dam rady. Niech sobie spokojnie przemyślą wszystko co powiedziałam o Kikuni. Umówiliśmy się na 8.04. że przyjadą po mnie.

• Upvote 1
Posted

Po cichu powiem Wam, ... 

Eliku, to po cichu, ale bardzo mocno trzymam kciuki, żeby wszystko ułożyło się jak najlepiej dla Kikuni i dla Ciebie. happy.gif

• Like 1
Posted

Po cichu powiem Wam, że za to kroi sie domek dla Kikuni. Dzisiaj zadzwoniła pani z m. Laski i bardzo chciałaby adoptować Kikunię pomimo tego, że opowiedziałam jej o Kikuni plusach i minusach, niczego nie ukrywając.

Laski to miejscowość oddalona o 6 km od Olkusza. Państwo mają domek z ogrodzonym ogródkiem i 8-letniego synka. Bardzo chciała, żebym przyjechała na wizytę PA jeszcze przed  świętami, ale nie dam rady. Niech sobie spokojnie przemyślą wszystko co powiedziałam o Kikuni. Umówiliśmy się na 8.04. że przyjadą po mnie.

Na razie okiełznam swą radość, żeby nie zapeszyć. Jeżeli wstępnie zaakceptowałaś Eluś ten domek, to wart jest uwagi. Mogę tylko trzymać mocno kciuki, zeby okazał się tym, którego szukasz dla Kikuni.

A Benia znajdzie znajdzie swoje miejsce na ziemi, tego jestem pewna...

• Like 1
Posted

Dla wszystkich psiaczków najlepszego!

Trzymam kciuki za ich szykujące się domki i za te, które jeszcze o tym nie wiedzą.

Beniu i ty znajdziesz swój kochana :)

Miłego popołudnia Dziewczyny :)

• Like 1
Posted
3 godziny temu, Elisabeta napisał:

Eliku, to po cichu, ale bardzo mocno trzymam kciuki, żeby wszystko ułożyło się jak najlepiej dla Kikuni i dla Ciebie. happy.gif

Dziękuję bardzo Elisabetko :)

2 godziny temu, Havanka napisał:

Na razie okiełznam swą radość, żeby nie zapeszyć. Jeżeli wstępnie zaakceptowałaś Eluś ten domek, to wart jest uwagi. Mogę tylko trzymać mocno kciuki, zeby okazał się tym, którego szukasz dla Kikuni.

A Benia znajdzie znajdzie swoje miejsce na ziemi, tego jestem pewna...

Wstępnie zaakceptowałam. Podczas rozmowy wydała się być miłą, ciepłą, odpowiedzialną osobą, ale nie znam męża i synka. Poza tym już się boję, jak zniosłaby to Kochana Kikunia i jej obecna pani :(

31 minut temu, b-b napisał:

Dla wszystkich psiaczków najlepszego!

Trzymam kciuki za ich szykujące się domki i za te, które jeszcze o tym nie wiedzą.

Beniu i ty znajdziesz swój kochana :)

Miłego popołudnia Dziewczyny :)

Dzięki Boguniu za życzenia dla psiaków i ich domków i miłego popołudnia :)

Posted

Kolejny raz - dobrego dnia. Niebo zaczyna jaśnieć, towarzystwo nakarmione powyciągało się i dalej śpią. Mnie pozostało tylko "oblecieć dogomanię"  i zabrać się za jakąś robotę.

• Like 1
Posted

Wreszcie znalazłam chwilkę żeby usiąść do kompa i widzę, że większość też jest mocno zajęta sprawami świątecznymi.

Podobny obraz
  • Like 1