Havanka Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 8 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Jutro, a w zasadzie już dzisiaj przyjeżdżają państwo po malutką Gusię. Pan Marcin potwierdził, że przyjadą ok 13-14. To już ostatnie godziny ze swoją tymczasową rodziną. Szczęśliwej drogi Gusieńko ! Quote
b-b Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 12 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Pan Marcin potwierdził, że przyjadą ok 13-14. Wielka chwila tuż tuż! Quote
Alaskan malamutte Posted November 4, 2017 Author Posted November 4, 2017 Gusia czeka na przyjazd swojej rodzinki.... 1 Quote
Alaskan malamutte Posted November 4, 2017 Author Posted November 4, 2017 A tu już ze swoją pańcią!!! 2 Quote
uxmal Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 Asia, Jesteście niesamowite :)) Powodzenia maleńka. Quote
Havanka Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 Gusiaczku, zaczynasz nowe życie ! Niech dobry los zawsze sprzyja tobie i twojej nowej rodzinie. Czekam na wieści z nowego domu i może wkrótce zdjęcia? Jutro 5 listopada... czy mamusia ma w planach opuścić schron? Quote
Jo37 Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 Ślicznie jej w czerwonym. Powodzenia malutka. Quote
Alaskan malamutte Posted November 4, 2017 Author Posted November 4, 2017 Państwo zdecydowali, że malutka zostanie Małą Mi, takie ogłoszenie znaleźli i jak zobaczyli malutką, to stwierdzili, że bardzo do niej to imię pasuje. Ja osobiście jestem zachwycona tymi młodymi ludźmi. Wrażliwi, z ogromnym sercem dla zwierząt. Przywieźli cała wyprawkę dla mamusi suczek, zobaczcie... 1 Quote
Alaskan malamutte Posted November 4, 2017 Author Posted November 4, 2017 31 minut temu, Havanka napisał: Czekam na wieści z nowego domu i może wkrótce zdjęcia? Havanko, wieści i zdjęcia będą!! Quote
Havanka Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 3 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Państwo zdecydowali, że malutka zostanie Małą Mi, takie ogłoszenie znaleźli i jak zobaczyli malutką, to stwierdzili, że bardzo do niej to imię pasuje. Ja osobiście jestem zachwycona tymi młodymi ludźmi. Wrażliwi, z ogromnym sercem dla zwierząt. Przywieźli cała wyprawkę dla mamusi suczek, zobaczcie... Serce rośnie, czytając TAKIE wieści ! Coś czuję, ze Mała Mi będzie się miała, jak pączek w maśle ! Cieszę się, ze będą wieści i zdjęcia z nowego domu. Quote
Alaskan malamutte Posted November 4, 2017 Author Posted November 4, 2017 41 minut temu, Havanka napisał: Jutro 5 listopada... czy mamusia ma w planach opuścić schron? Havanko, taki jest plan. Jutro pojadę i jeśli tylko nic nie będzie stało na przeszkodzie, zabiorę mamuśkę... Quote
Nesiowata Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 17 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Państwo zdecydowali, że malutka zostanie Małą Mi, takie ogłoszenie znaleźli i jak zobaczyli malutką, to stwierdzili, że bardzo do niej to imię pasuje. Ja osobiście jestem zachwycona tymi młodymi ludźmi. Wrażliwi, z ogromnym sercem dla zwierząt. Przywieźli cała wyprawkę dla mamusi suczek, zobaczcie... Oby jak najwięcej było takich ludzi - mamuśka ma posag, a córci zapowiada się piękne życie. Quote
Havanka Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 8 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Havanko, taki jest plan. Jutro pojadę i jeśli tylko nic nie będzie stało na przeszkodzie, zabiorę mamuśkę... Oby jutro nie było żadnych przeszkód - trzymam kciuki mocno i czekam na dobre wieści ! Quote
Alaskan malamutte Posted November 4, 2017 Author Posted November 4, 2017 Państwo po Małą Mi przyjechali z pełnym wyposażeniem: nosidełko, kocyk, miseczki, zabaweczki, smaczki no i szeleczki. Kupili najmniejsze jakie były, XS...Niestety, trochę za duże...musieliśmy maksymalnie zmniejszyć... Mała Mi bez żadnych oporów poszła z państwem do samochodu, czym też zadziwiła, bo spodziewali się, ze będzie trochę nieufna, albo będzie się bała....Sunia stanęła na wysokości zadania!! Zaprezentował się cudnie, aportowała piłeczkę, brała smaczki a na koniec wtuliła się w kolana pani...A pańcia aż się popłakała ze wzruszenia.... 4 Quote
Anula Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 13 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Państwo po Małą Mi przyjechali z pełnym wyposażeniem: nosidełko, kocyk, miseczki, zabaweczki, smaczki no i szeleczki. Kupili najmniejsze jakie były, XS...Niestety, trochę za duże...musieliśmy maksymalnie zmniejszyć... Mała Mi bez żadnych oporów poszła z państwem do samochodu, czym też zadziwiła, bo spodziewali się, ze będzie trochę nieufna, albo będzie się bała....Sunia stanęła na wysokości zadania!! Zaprezentował się cudnie, aportowała piłeczkę, brała smaczki a na koniec wtuliła się w kolana pani...A pańcia aż się popłakała ze wzruszenia.... I ja też popłakałam sobie. Kocham takie zakończenia.Niech ślicznotkom wiedzie się jak najlepiej w życiu. 1 Quote
Tola Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 Wzruszające zakończenie historii porzuconych szczeniaczków, obie dziewczyny trafiły wspaniale i niech wiedzie im się jak najlepiej:) Teraz czas na mamuśkę i na równie wspaniały dom, bo przecież inaczej być nie może;) A mała Mi cudna z tą kokardą, zachwycająca:) Quote
b-b Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 42 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: .A pańcia aż się popłakała ze wzruszenia.... 27 minut temu, Anula napisał: I ja też popłakałam sobie. Kocham takie zakończenia.Niech ślicznotkom wiedzie się jak najlepiej w życiu. Ja też się popłakałam...ze szczęścia, że i ta maleńka wspaniale trafiła 5 minut temu, Tola napisał: Wzruszające zakończenie historii porzuconych szczeniaczków, obie dziewczyny trafiły wspaniale i niech wiedzie im się jak najlepiej:) Teraz czas na mamuśkę i na równie wspaniały dom, bo przecież inaczej być nie może;) A mała Mi cudna z tą kokardą, zachwycająca:) Nie może Tolu . Nie może! :D Quote
Alaskan malamutte Posted November 4, 2017 Author Posted November 4, 2017 Nie wytrzymałam i zadzwoniłam do domku Małej Mi. Dojechali szczęśliwie, zrobili tylko jeden postój. Malutka spała całą drogę. Po wejściu do domku zwiedza, obwąchuje wszystko. Mam obiecane zdjęcia i wieści w miarę na bieżąco. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted November 4, 2017 Author Posted November 4, 2017 5 godzin temu, Havanka napisał: Gusiaczku, zaczynasz nowe życie ! Niech dobry los zawsze sprzyja tobie i twojej nowej rodzinie. Havanko, to dzięki Twoim ogłoszeniom malutkie, porzucone sunieczki mają takie wspaniałe domki!!! Dziękuję!!!!! 1 Quote
Alaskan malamutte Posted November 4, 2017 Author Posted November 4, 2017 Kropka, mała księżniczka śpiąca na podusi, pozdrawia!!! Quote
Havanka Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 9 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Nie wytrzymałam i zadzwoniłam do domku Małej Mi. Dojechali szczęśliwie, zrobili tylko jeden postój. Malutka spała całą drogę. Po wejściu do domku zwiedza, obwąchuje wszystko. Mam obiecane zdjęcia i wieści w miarę na bieżąco. Mała Mi jest jeszcze dzieckiem, nie rozumie zmian zachodzących w jej życiu i lgnie do każdego, gdzie jest jej dobrze. I całe szczęście ! 9 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Havanko, to dzięki Twoim ogłoszeniom malutkie, porzucone sunieczki mają takie wspaniałe domki!!! Dziękuję!!!!! Cieszę się, ze mogłam dołożyć swoją, małą cegiełkę do lepszego życia maluszków ! 1 Quote
b-b Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 11 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Kropka, mała księżniczka śpiąca na podusi, pozdrawia!!! Quote
Alaskan malamutte Posted November 5, 2017 Author Posted November 5, 2017 7 minut temu, Havanka napisał: Asiu, jak sytuacja z mamusią? Już wyjaśniam. Suczka jutro zostanie zaszczepiona przeciwko wściekliźnie, zaczipowana. Odbieram ją ok 12. Od razu jedziemy do weta na przegląd i następnie do DT. Pewnie wieczorkiem już będą pierwsze zdjęcia. 2 Quote
Havanka Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 4 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Już wyjaśniam. Suczka jutro zostanie zaszczepiona przeciwko wściekliźnie, zaczipowana. Odbieram ją ok 12. Od razu jedziemy do weta na przegląd i następnie do DT. Pewnie wieczorkiem już będą pierwsze zdjęcia. Wspaniale ! Czekamy zatem na wieści i zdjęcia z DT. Quote
Recommended Posts