Randa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Ogłoszenia dla suń na nowym bialystokonline( nie wiem jak zmniejszać zdjęcia, żeby nie były w moim folderze zmniejszone na stałe) Alma - sunia o bardzo dobrym charakterze Śliczna Kora szuka domu jeszcze Bonka, tylko nie ,,podbita" bo akurat musiały mi się skończyć środki na koncie:lol: Czekoladowa piękność Bona Quote
Randa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Otrzymałam na maila natychmiastową odpowiedź z ogłoszenia w sprawie Kory:lol:... którą wklejam: ,,WITAM ,MOZE JESTES ZAINTERESOWANA ZAKUPEM FIRMOWYCH PERFUM MAM FAJNE ZAPACHY BOSS,GUCCI,LACOSTE I INNE PO 80 ZL, ORAZ TUSZE CIENIE 8 KOLOROWE Z GUCCI I ESTEE LAUDER.TUSZE 25 ZL,CIENIE 50.JESLI TAK TO NAPISZ LUB ZADZWON,POZDRAWIAM J":diabloti: Quote
Vicky62 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Randa napisał(a):Otrzymałam na maila natychmiastową odpowiedź z ogłoszenia w sprawie Kory:lol:... którą wklejam: ,,WITAM ,MOZE JESTES ZAINTERESOWANA ZAKUPEM FIRMOWYCH PERFUM MAM FAJNE ZAPACHY BOSS,GUCCI,LACOSTE I INNE PO 80 ZL, ORAZ TUSZE CIENIE 8 KOLOROWE Z GUCCI I ESTEE LAUDER.TUSZE 25 ZL,CIENIE 50.JESLI TAK TO NAPISZ LUB ZADZWON,POZDRAWIAM J":diabloti: Co to ma być ...to jakis żart? Quote
Evelin Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Pucko jedna,podziękuję Ci jutro osobiście...no i wiem,że najwyżej powiesz wszystkim: takiego klienta nie obsługujemy..ale ja i tak przyjdę..książki ze 2 mi potrzeba... Już wczoraj chcialam napisać,że...gdzie świnie tam Pucka...bo jak się watek zaswinił, to i już Pucka jest..jak zwykle zresztą... Poproszę o zdjęcia Wikty i Zyty-Mietki...Pipi wybaczy,bo juz wiele widziała :) Quote
pucka69 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Taaa już mi Elurin powiedział że przyjdziesz ... zabrać książki dla niego ha ha ha Zyta-Mietka: Wikta: Quote
Pipi Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Śliczne te świnki. A jakie one fajne dzwieki wydają? Kochani, zapraszam na watek Misia z Poplaw http://www.dogomania.pl/threads/213115-Biedak-z-Podlasia-POMOŻEMY Quote
Asiaczek Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='enia']a smycz do komórki z kieszonką zostawiłś u nas :) kurna ale mi głupio, że Bonisia taki pekin zrobiła, czy ona pierwszy raz w domu została? albo może poddenerwowana była czymś..... to ja pozbieram narzut i kołder, bo zniszczyła Ci łóżko...... niedobra dziewczynka.... a prośki fajne, takie duże upasione, nie?:loveu: ps. kaszanka, ja miałam świnkę 7 lat, umarła na starość - nigdy w życiu nie dałam jej wit. C w zawiesienie....okropna jestem.... znowu wróciłaś i cie skręca??? Pipi - to nie chcesz kołdry? Bo mam do oddania + 2 płaszcze (damski i męski) ciepłe. Jak nie chcesz dla siebie, to może dla kotów/psów? Pzdr. Quote
Pipi Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 [quote name='Asiaczek']Pipi - to nie chcesz kołdry? Bo mam do oddania + 2 płaszcze (damski i męski) ciepłe. Jak nie chcesz dla siebie, to może dla kotów/psów? Pzdr. U mnie Asiaczku nic sie nie marnuje, wiec jesli Ci zbywa, to oczywiscie ze sie przyda. Ja tak napisalam do enii, bo Ona z Evitą kupuja mi to wszystko, a w dodatku jada do mnie i to koooooszty jak licho. Moze tak byc w najblizszym czasie, ze ciocia enia bedzie jechac do mnie. . . .ale na razie nie zapeszajmy. To jakbys mogla podrzucic do enii, bedzie wspaniale, dziekuję pieknie. Wczoraj wracajac z Bialegostoku zajechalam do czlowieka u ktorego sa szczeniaki. Madallena poprosila mnie o ladniejsze zdjecia, ale wyszlo tylko tak jak widać. suczka piesek piesek Czarniutki jest na zywo sliczniutki, ale boi sie bardzo obcych. Dzisiaj soniamalutka zacznie trzydniowe odrobaczanie. Dałam aniprazol i fiprex. A zdjecie czarnej z bialym malutkiej suczki mms-em sonia mi wysle, bo wziela ja do siebie na dt i ja wczoraj zapomnialam o niej. Chyba maluchom tez watek zaloze, bo potrzebne sa pieniadze. Ja co moge to im daję, ale trzeba zaszczepic, a na to nie mam. Co robic poradzcie? Ja gdybym mogla to z czapka pod kosciolem bym stanela, albo pod jakims marketem? chyba zaczne tak robic, bo ww wszystkim pieniadz najwazniejszy. / Quote
Nevada Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Witajcie :-) nowe fotki byłego rozpłodowca Dżekusia :-) http://www.dogomania.pl/threads/210439-quot-NIECH-PANI-ZABIERA-BO-NIE-CHCE-JUŻ-RODZIĆ!-quot-Ma-szanse-na-normalne-życie!-POMOCY!?p=17467793#post17467793 lecę do Misia pięknisia Quote
doris66 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Te rude psiaki podobne do naszej tartacznej Fionki prawda Pipi.? Quote
Pipi Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 doris66 napisał(a):Te rude psiaki podobne do naszej tartacznej Fionki prawda Pipi.? Tak, one sa male. Pieski troszeczke takie masywniejsze moze. To beda raczej male pieski. Doris66, nie wiem jak teraz wygladaja Lisia i Fiona, ale wiem jak wyglada Borysek - on jest cudny i na prawdę maly. Te beda takie same. Quote
doris66 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Na tym wątku tez zapytam. Czy ktoś w okolicy Białegostoku ma do pozyczenia dużą klatke łapke dla psów lub inna klatke drucianą ale dużą. . Potrzebna do złapania Rudki - dzikiej suni. Oszczeniłą sie pod podłogą domku letniskowego . jest tylko mała dziura ok. 20cm. srednicy którą wchodzi i wychodzi. Jakby sie przystawiło klatke do tej dziury i zrobiło szum wokół domku to ona uciekając tam wejdzie.Napewno bo do tej pory jak się cos działo to ze strachu dawała noge przez te dziure. A dzieciaki zabierzemy dziurą wycietą w podłodze domku. Pilne, póki miot jest ślepy. Quote
buniaaga Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 enia napisał(a):a toz nie ma??? czekamy na odp na wątku białostockim. Quote
doris66 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 enia napisał(a):a toz nie ma??? Zapytałam na wątku białostockim, TOZ też czekam na odpowiedź. Quote
Vicky62 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Wydaje mi sie,ze bardziej kotkowo ma takie klatki ...pożyczałam kiedys do przetrzymania kotów po sterylce...nie wiem tylko jak duża jest ta sunia ?..Mówię tu o zwykłej klatce, bo klatki łapki maja małe. Quote
Poker Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 w tej chwili przeczytałam ,że emdziolek ma do sprzedania klatkę M , tanio. Quote
Pipi Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 [quote name='Poker']w tej chwili przeczytałam ,że emdziolek ma do sprzedania klatkę M , tanio. dziekuje, zaraz sie skontaktuje z emdziolek edit: wczoraj przyjechala karma:multi::multi::multi:, potem pokaze zdjecia i wszystko napiszę, ok? Evita, wplynela stowka na Bonkę, baaaardzo dziekuję. Quote
doris66 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Pipi dawaj znać co ustaliłaś z Emdziolek. Quote
3 x Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 [quote name='Pipi'] wczoraj przyjechala karma:multi::multi::multi:, potem pokaze zdjecia i wszystko napiszę, ok? super :) mogę zareklamowac się z bazarkami? mogę? bo coś mi staneły a może komuś stąd coś przypadnie do gustui się skusi ? 1. ubranka dla dzieci, super kolorowe bluzeczki dla przedszkolaków z bajek disneya i nie tylko - klik 2. chałwy ze wschodu - czyli słodkości - klik Quote
buniaaga Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Pamiętacie sesję zdjęciową u Pipi? wklejam zdjęcia do pooglądania i dla chętnych do ogłoszeń:cool3: http://www.empikfoto.pl/albumy.html?album_id=1266385 http://www.empikfoto.pl/albumy.html?album_id=1267951 Quote
Pipi Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 [quote name='doris66']Pipi dawaj znać co ustaliłaś z Emdziolek. nic nie ustalilam, bo napisalam i czekam na odpowiedź. [quote name='buniaaga']Pamiętacie sesję zdjęciową u Pipi? wklejam zdjęcia do pooglądania i dla chętnych do ogłoszeń:cool3: http://www.empikfoto.pl/albumy.html?album_id=1266385 http://www.empikfoto.pl/albumy.html?album_id=1267951 ale jak zobaczyc? jak klikam w te linki to otwiera sie strona empikfoto i trzeba sie zalogowac, a jak sie loguje, to nie wiem co mam ogladac. Agusia, nic nie jaze??? o jakie zdjecia chodzi? o te w moim albumie? czy ty tez z empikfoto korzystasz? Quote
buniaaga Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 [quote name='Pipi']nic nie ustalilam, bo napisalam i czekam na odpowiedź. ale jak zobaczyc? jak klikam w te linki to otwiera sie strona empikfoto i trzeba sie zalogowac, a jak sie loguje, to nie wiem co mam ogladac. Agusia, nic nie jaze??? o jakie zdjecia chodzi? o te w moim albumie? czy ty tez z empikfoto korzystasz? Tak ja też założyłam empik foto ,poustawiałam w ustawieniach i myślałam że będziecie mogły oglądać bez logowania ale widocznie źle to zrobiłam:( zdjęcia są z sesji którą zrobiłyśmy u Ciebie Pipi z doris66 dane do zalogowania Email: [email protected] Hasło: 12abab34 http://www.empikfoto.pl/albumy.html?album_id=1266385 http://www.empikfoto.pl/albumy.html?album_id=1267951 Quote
Pipi Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 to jest naaaajfajniejsze. Zwroccie uwage jak mi dom po kawalku zjadaja :mad::eviltong: A oto karma w pudeleczku gratisy Wybaczcie, ze zdjecia na razie bez zwierzakow, ale jak nosilam wszystkie poszly sobie na wies, bo karme kurier zostawil na wjeździe i zeby nie ciagac ok 200m, to sasiadka podczepila do samochodu przyczepke, podjechala pod bramę i ponosilysmy na ganek. W tym czasie wszystkie jakie byly na podworku psy skorzystaly z okazji i poszly na spacer. Przez godzine zapraszalam zeby raczyly wrocic. Teraz choc wolam, zapraszam zeby podeszly do karmy, nie chca. Zrobie to potem, obiecuję. Na razie mam dosc wszystkiego. Jestem szczesliwa ze ja mam. Nie wiem jak mam dziekowac. Prosze wyobrazcie sobie, ze ja klaniam sie nisko i kazdą z Was z osobna z wdziecznoscią caluję w rekę, dziekuje. Quote
buniaaga Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Super Pipi że karma już jest! Fajnie patrzeć na taki zapas:) a ja pozwolę sobie zaprosić na wątek dzikiej,bezdomnej Rudki z Bielska której Pipi razem z nami stara się pomóc. http://www.dogomania.pl/threads/213183-Apel-o-pomoc-dla-bezdomnej-Rudki Quote
Recommended Posts