Patmol Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 ja już na Miau na nią zagłosowałam a może ktoś i na Miau zagłosuje Quote
Evelin Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 A ja niestety nie....mam konto,ale...trzeba mieć 5 postów i być 30 dni....Postów to mogę nastukać,nawet sensownych...ale 30 dni nie dam rady.... Quote
Evelin Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 buniaaga,to załóż...nastukaj 5 postów i moze sie uda później...I wszystkich do tego zachęcam Quote
buniaaga Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Evelin napisał(a):buniaaga,to załóż...nastukaj 5 postów i moze sie uda później...I wszystkich do tego zachęcam zarejestrowałam się:) Quote
anecik60 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 kurde ja tez tam nie mam konta, tez zaloze. Quote
doris66 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 ZAłożyłam konto na MIAU bo nie miałam. Kurcze czemu nikt nie napisał że jest okres karencji 30 dni. Quote
Vicky62 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Dobrze, że mam tam konto i ok.300 postów ...juz zagłosowałam Quote
Asior Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Pipi, sorki, ze się wtrącę, :oops: ale czy nie lepiej "olać" whiskasa, przecież to straszny syf jest :( nie lepiej zamówić jakąś normalną karmę bez uzależniaczy??? Quote
Evelin Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Żeby nikt się nie czul obrażony,edytowałam post. Uważam,że dyskusja nt karmy nie powinna się odbywać na wątku ,bo mimowolnie łączy się z darowizną Krakvetu. To wszystko. Quote
Asior Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 nie bardzo rozumiem Twojego postu, ale rozumiem, że nie zgadzasz się z moim postem.. Tylko nie wiem co ma zamawianie syfnej karmy do ilości zwierzaków które z tego skorzystają :roll: Nie ważne, już się nie wtrącam ;) Quote
Pipi Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Asior napisał(a):Pipi, sorki, ze się wtrącę, :oops: ale czy nie lepiej "olać" whiskasa, przecież to straszny syf jest :( nie lepiej zamówić jakąś normalną karmę bez uzależniaczy??? Asiorku, nie wiedzialam, ze whiskas to syf. Juz nie raz mialam te karme i jedza bardzo dobrze. A karma uzaleznia? od czego? tez pierwsze slyszę. Napisz mi o tym, proszę. Moze byc na pw. Ja troche zamowienie, ktore mi na wzor przyszykowała Madallena, zmieniłam, bo nie moglam wszystkiego rozkminic, a zwlaszcza z gratisami.Mysle, ze juz sie stalo i najwyzej w deugiej turze juz nie weme. Quote
Asior Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Pipi kochana wiesz, ze sympatyzuje z Tobą i nigdy nie chciała bym Cię urazić, dlatego trochę mnie "wgło", ze taką odpowiedź dostałam na mój post, Ty jakoś zareagowałaś normalnie... Otóż do whiskasa dodawane są uzależniacze, tak,zeby koty nie chciały jeść nic innego tylko to... Bardzo często słyszy się, że jak ktoś próbuje kotu zmienić karmę z whiskasa na inną kot się buntuje, to właśnie przez te uzależniacze... Karma np Kitiket też jest syfna, choć tych uzależniaczy nie podaje.. Na temat karm whiskas i kitiket proponuje zadzwonić do pana z pogotowia dla jeży, on w niemczech przeprowadzał dokładna analizę składu, to co usłyszał od nich spowodowało, ze włosy stanęły mu dęba!!!! Quote
Pipi Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Dziekuję za wyjasnienia.Bylam swiecie przekonana, ze to b. dobra karma. A jak one ja chetnie jedzą???? Nie dobrze bedzie jak sie skonczy i beda musialy sie przestawic na zwykla. Bede o tym mowic ludziom, ktorzy maja koty. Chociaz ja chyba raczej nie znam takich, ktorzy tu karmia koty w ogole. Raczej mleko tylko pija, a karma to myszy, zuczki, ćmy, koniki polne. Latem koty wiejskie nie wygladaja źle, chyba że kk ich dopada. Zaraz bede pytac, kiedy karma przyjedzie. Swoja drogą, to niezle pomyslane, z tymi uzalezniaczami. Biedne koty. Zapytam, czy moge jeszcze zmienic zam. Quote
buniaaga Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 ja też nie wiedziałam o tych uzależniaczach w karmie,szok czego to nie wymyślą! Quote
Vicky62 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 A ja gdzieś czytałam o tych uzależniaczach na forum miau...tez mnie to zszokowało Quote
Patmol Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 doris66 -a jak się nazywasz na Miau? ja się nazywam tak samo czyli Patmol i tez na swoim kocim wątku piszę czasem o Caillou Quote
Moniskaa Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='Asencja']to może teraz zagłosujecie na mnie w ankiecie?-poz.3-J.D. z Sokółki [zastanawiam się właśnie nad awaryjnym tymczasem dla Alexa...] mozesz podac link? Quote
Patmol Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 na MIAU tutaj http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131159 Quote
joi Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Dzięki uprzejmości Pipi wstawiam link i prośbę o zaglądanie może ktoś coś wie http://www.dogomania.pl/threads/212412-Czy-mo%C5%BCe-kto%C5%9B-widzia%C5%82-moj%C4%85-SAB%C4%98 Quote
coronaaj Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 A jak Madallena radzi sobie ze szczeniakami pewnie dalej na wsi? Quote
enia Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='Asencja']to może teraz zagłosujecie na mnie w ankiecie?-poz.3-J.D. z Sokółki [zastanawiam się właśnie nad awaryjnym tymczasem dla Alexa...] gdzie wątek twojego tymczasu? chętnie poczytam :) ps. Pipi co do Bony, to zrób krew jeśli będziesz u weta, ale ona pewno się zestresuje, i podaj kwotę to przeleję... i bardzo dziękuję za opiekę nad czekoladką :kiss_2: a może gdzieś jakieś jedno małe zdjęcie nowe jest? dla starej ciotki?;) ps.2 evita, a allegro to już jest? bo ja się pogubiłam... Quote
Pipi Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Prosze bardzo, trochę Bonki(Bombki, Bonitki. . . ) Quote
enia Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 ooo dzięki!:multi: śliczna jest i jaka zadbana:lilangel::loveu: Pipi ale masz ładna trawkę....:lol: Quote
Recommended Posts