Pipi Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 [quote name='malagos']a ja już dawno zagłosowała, aha :) Pięknie dziękuję, kochana Ciociu :loveu::calus: Quote
Erin32 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Irenko, ale miałaś przejścia. Dobrze, że wszystko się dobrze skończyło. A w ankiecie już głosowałam. Quote
Pipi Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 [quote name='AgusiaP']głos oddany ;) Bardzo dziękuję. Erin-ku Tobie również dziekuję Cioci Evelin, cioci Randa, cioci yoi i wszystkim ciociom. Jesteście kochani, wspaniali, dziękuję. Taka jestem zakręcona tym głosowaniem, że zapomniałam napisać, że Żulik vel Julek dochodzi do siebie. Na szczęście mu się udało. Jest obolały, ucho boli, spuchnięte, ale goi się jak na psie. Quote
Evelin Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Kiedyś obiecałam Ci zaświnienie wątku..to masz.. Parę zdjęć kryśki-ślązaczki po niedawnej operacji 5cm guza macicy... Kawał cholery,czyli Euzebiusz 1216g świńskiej wagi.. Quote
Randa Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Zlot Ciotek wszelkiej maści:evil_lol: Niech no każdy jeszcze pomyśli kogo namówić do głosowania. Fajnie, gdyby Pipi dostała tą karmę, osobom prywatnym trudniej jest pomagać zwierzakom niż organizacjom. No głosujcie jeszcze !!! Quote
Randa Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Szkoda, że świnie morskie Evelin nie mogą głosować...:lol: byłoby parę głosów więcej. A śliczne są. Quote
Iv_ Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Pipi, jesteś niesamowitą osobą i oddanie na Ciebie głosu to była sama przyjemność :loveu: Quote
evita. Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Ale cudne te świniaczki :loveu: A Euzebiusz z tą grzywą to normalnie hippis jakiś :ylsuper: Fajnie, ze głosów na Pipi ciągle przybywa :multi:, ale konkurencja też nie śpi 8) więc szukajmy dalej nowych sprzymierzeńców :cool3: [quote name='Pipi'] Jak się spotkamy, to chyba Cie uduszę, z miłości oczywiście :loveu:, dzięki Wielkie. Pipi- ja się tak łatwo udusic nie dam :eviltong: Mam jeszcze parę rzeczy do zrobienia na tym padole :evil_lol: Quote
Pipi Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 O jejku, jejku, co za dzien dzisiaj. Szkoda, ze sie konczy. Jeszcze i świniaki do mnie przyszły. Jakie one fajne. Ta dziewczynka powalająca jest. Biedulka, wycierpiała się. Jaki sznyt wielki, u takiej kruszynki. Mądrala, wywala sie żeby ranę wietrzyć. Dobrze, że się udało. Ale jak miało sie nie udać, pod opieką takiej Pani mamy, co sie zna na chorobach. Ebiś, cudo facet. Jaka czupryna. . . zalotnik taki. I co to za zwyczaje, świnie na poduszkach. Kto to widział? jestem w szoku. . . .normalnie. Dziękuję pięknie za głosy, poproszę o więcej. Szkoda będzie jak się zmarnują te które juz oddane. Nie poddaję się i wiem, że bedzie dobrze. Dzięki Wam Kochani. Quote
andzia69 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='Pipi'] Jeszcze chciałam prosić, zeby ktoś wstawił mnie na stronie Krakvet, bo jakoś samej nie wypada chyba. http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13353 a bez tego raczej nie trafię na listę. Już jesteś:):) Maddalena to zrobiła!:lol::lol::lol: dzięki Madziu:loveu: oby się udało... a moze ktos bardziej obeznany z FB mógłby zrobić jakiś wątek czy jak sie to nazywa tam? moze więcej ludków by zobaczyło zwierzaki Pipi? Quote
jadwiga Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 pozdrawiam serdecznie. już zagłosowałam,szkoda,że można tylko raz... Quote
Erin32 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Cześć Słoneczka! :) Irenko, będzie dobrze, Żulik dojdzie do siebie. Świneczki też. Ale one fajne są :) Quote
Pipi Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Ale adrenalina? nie wiem jak to bedzie, ale jestem w szoku , że tyle Was na mnie głosuje. Jejku, jejku, konkurencja nie spi . Wiem, że kilka Ciotek czuwa nad głosowaniem . Walczymyyyyy. . . . Kochane, nie wiem jak sie odwdzięczę i kiedy Quote
andzia69 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 teraz tylko się głosuje tu, na dogo...teraz to pikuś...walka się dopiero zacznie od 16 marca na krakwecie... Quote
plina Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Witam, jestem tu pierwszy raz i na pewno nie ostatni. Mam nadzieję, że Pipi wygra w głosowaniu dogo, brakuje jej 24 głosów do Radomska.. Żałuję, że wcześniej nie wiedziałam o tak dobrej duszyczce jak Pipi - takich osób, które oddają całych siebie i jeszcze więcej zwierzętom jest co raz mniej i właśnie takim trzeba pomagać. Mogę porobić psiakom jednorazowe pakiety ogłoszeń i zorganizować bazarek na karmę. Pomogę także duchowo i trzymam kciuki za naszą dogomaniaczke :) Podziwiam, bardzo podziwiam i życzę szczęścia!!! EDIT: jak na dzis wygląda rozliczenie? W którym poście się znajduje, bo nie mogę znaleźć? Są jakieś długi, coś na minusie?? Quote
AniaB Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 ja właśnie tez nie bardzo umiem sie odnaleźc w pierwszym poscie tego watku..:) Pipi, chciałabym pomóc jakos na dłuzej - co miesiac chciałąbym cos wpłacac na karme.. Poprosiłabym tylko nr konta na pw:) Quote
soniamalutka Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Pipciu głos oddany na Ciebie.Trzymam kciuki!!! Quote
Randa Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Dziś wspólnie z Pipi wyadoptowałyśmy Adasia-dom z ogródkiem, 6-letnia dziewczynka, szczur i w bliskiej perspektywie kot (może też od Pipi), pani ciepła, dziewczynka delikatna, był dziadek i powiedział, że Adaś będzie rozpuszczony jak furmański bicz. Adaś się bardzo spodobał, pani dzwoniła przed chwilą zapytać czy ma jakieś szczególne pory wychodzenia, bo jeszcze nie sikał (stresuje się biedaczyna), no ale w każdym razie już śpi w łóżku dziewczynki. Domek fajny. Skąd tu jeszcze głosów Pipi naskrobać??ta karma jej tak potrzebna, może jakieś dobre cioteczki namówiłyby jeszcze po parę osób... Quote
evita. Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Ja też z uporem maniaka przypominam o głosowaniu :) A dla osób, które nie śledzą na bieżącą wątku- historia Pipi w pigułce ;) : Quote
plina Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Ja jeszcze raz zapytam, bo jestem bardzo ciekawa, jak wygląda rozliczenie na dzień dzisiejszy. Są jakieś deklaracje stałe, były niedawno organizowane bazarki, może pojawiły się wpłaty jednorazowe? Quote
enia Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Randa']Dziś wspólnie z Pipi wyadoptowałyśmy Adasia-dom z ogródkiem, 6-letnia dziewczynka, szczur i w bliskiej perspektywie kot (może też od Pipi), pani ciepła, dziewczynka delikatna, był dziadek i powiedział, że Adaś będzie rozpuszczony jak furmański bicz. Adaś się bardzo spodobał, pani dzwoniła przed chwilą zapytać czy ma jakieś szczególne pory wychodzenia, bo jeszcze nie sikał (stresuje się biedaczyna), no ale w każdym razie już śpi w łóżku dziewczynki. Domek fajny. Skąd tu jeszcze głosów Pipi naskrobać??ta karma jej tak potrzebna, może jakieś dobre cioteczki namówiłyby jeszcze po parę osób... AAAA Adaś ma dom!!!!! juhuuuu :):multi: i kota Randa dorzuć im do kompletu, byłoby fajnie, jedna mała paszcza mniej do wykarmienia;) i Parys jest już u beki:lol: ps. plina- z tego co wiem nie ma dekl. stałych bo Pipi nie prowadzi wirtualnych adopcji na swoich podopiecznych, najbardziej teraz potrzeba suchej lub puszkowej karmy, to priorytet:-( nie wiem czy jest dlug u weta trzeba poczekać na Irenę. Quote
elik Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Witam :). Ja też na Pipi głos oddałam, ale prawdę powiedziawszy nie bardzo wiem, jaki to ma sens. Przecież na forum krakvetu dopiero będzie głosowanie, a tam liczy się każdy głos z osobna, nie ma zbiorowego głosowana. Pewnie się mylę, bo po co tu głosowalibyśmy. Jak to jest ? Quote
Pipi Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 [quote name='plina']Ja jeszcze raz zapytam, bo jestem bardzo ciekawa, jak wygląda rozliczenie na dzień dzisiejszy. Są jakieś deklaracje stałe, były niedawno organizowane bazarki, może pojawiły się wpłaty jednorazowe? Na tym wątku http://www.dogomania.pl/threads/191856-Wątek-zbiorczy-psów-u-Pipi-PROSZĘ-O-GŁOSY-W-KRAKVECIE, staram się prowadzić rozliczenie z pomocy dogomanii. Otrzymuję jeszcze pomoc od ludzi na facebook-u i tam na bieżąco staram się wpisywać to co otrzymam i podziękować http://www.facebook.com/event.php?eid=194193283928265. Są robione na "moje" zwierzęta bazarki i z pieniedzy tych zostaje zakupiona karma, lub środki na odrobaczenie, odpchlenie. Długów u weta nie mam. Serdecznie pozdrawiam. Evita, jesteś niesamowita D Z I Ę K U J Ę Quote
Recommended Posts