Radek Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 44 minuty temu, Elisabeta napisał: Fajnie, że już piątek, prawda? Bardzo fajnie:) Quote
Olena84 Posted March 9, 2018 Author Posted March 9, 2018 4 godziny temu, Elisabeta napisał: Powoli robi się jasno, a ja zaglądam do kochanego Grzesia. Dobrego piątku dla Was wszystkich. Fajnie, że już piątek, prawda? A ja na urlopie, ale spędzam czas z psiakami więc to przyjemny dzień ;) 4 godziny temu, Nesiowata napisał: Spokojnego, dobrego dnia Grzesiu. Spokojnego dnia! 4 godziny temu, elik napisał: Zaglądam do Grzesia, a tu jak zawsze :) Nesiowata Elisabeta już były w odwiedzinach u Grzesia :) Fajnie, fajnie :) Piąteczek to miły dzioneczek :) I ciepło w końcu! 4 godziny temu, Radek napisał: Bardzo fajnie:) ;D Quote
Elisabeta Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 2 godziny temu, Olena84 napisał: A ja na urlopie, ale spędzam czas z psiakami więc to przyjemny dzień ;) Miłego urlopu, Olenko! Pewnie jesteś u psiaków w schronisku... Może wiosna przyniesie tam dużo dobrych Domków... Życzę tego Bezdomniaczkom. 1 Quote
Radek Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 5 godzin temu, Olena84 napisał: A ja na urlopie Też życzę miłego urlopu:) 1 Quote
Nesiowata Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Ale Ci dobrze Grzesiu - pośpij jeszcze troszkę. 1 Quote
Elisabeta Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Cudna fotka, Olenko. Dla mnie poranna. Na dobrą sobotę dla nas wszystkich. Nasz słodki i kochany Grześ... Dobrze, że jest u pani Renaty szczęśliwy i ma tam bratnie psie dusze. 1 Quote
Elisabeta Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 Jestem, Grzesiu - Podusiu. Dobrej niedzieli dla Wszystkich. Quote
elik Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 I ja dzisiaj szybciutki poranny obchód wątków uskuteczniam i także miłej niedzieli życzę :) Quote
Olena84 Posted March 11, 2018 Author Posted March 11, 2018 8 godzin temu, Elisabeta napisał: Jestem, Grzesiu - Podusiu. Dobrej niedzieli dla Wszystkich. Witam w niedzielę, w końcu odpoczywam, tu na dogo;) 8 godzin temu, elik napisał: I ja dzisiaj szybciutki poranny obchód wątków uskuteczniam i także miłej niedzieli życzę :) Nowy avatarek;) 25 minut temu, Nesiowata napisał: Witaj Grzesiu po południu. Witamy! Quote
elik Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 1 godzinę temu, Olena84 napisał: . . . Nowy avatarek;) . . . Niestety niezamierzony :( Quote
Radek Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 3 godziny temu, Olena84 napisał: Witam w niedzielę, w końcu odpoczywam, tu na dogo;) Odpoczynek na Dogo jest fajny:) 1 Quote
Nesiowata Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 Mamy znów poniedziałek. Grzesiu, korzystaj (podobno) z ostatnich wiosennych chwil. Straszą zimą. A tak ładnie się zrobiło za oknem, Quote
Elisabeta Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 Dzień dobry, Grzesiu. 34 minuty temu, Nesiowata napisał: Mamy znów poniedziałek. Grzesiu, korzystaj (podobno) z ostatnich wiosennych chwil. Straszą zimą. A tak ładnie się zrobiło za oknem, W marcu to normalne, ale miejmy nadzieję, że chłód przyjdzie na moment i potem na dobre pożegnamy się z zimą... Spokojnego poniedziałku dla Wszystkich od Griszki. Quote
Radek Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: Straszą zimą. A tak ładnie się zrobiło za oknem, 26 minut temu, Elisabeta napisał: W marcu to normalne, ale miejmy nadzieję, że chłód przyjdzie na moment i potem na dobre pożegnamy się z zimą... Żeby tylko za mokro nie było bo plucha fajna nie jest. Miłego dnia. Quote
Olena84 Posted March 12, 2018 Author Posted March 12, 2018 16 godzin temu, elik napisał: Niestety niezamierzony :( A jak to niezamierzony :O? 3 godziny temu, Nesiowata napisał: Mamy znów poniedziałek. Grzesiu, korzystaj (podobno) z ostatnich wiosennych chwil. Straszą zimą. A tak ładnie się zrobiło za oknem, Tak ładnie wczoraj było, nie chce już zimna:( 2 godziny temu, Elisabeta napisał: Dzień dobry, Grzesiu. W marcu to normalne, ale miejmy nadzieję, że chłód przyjdzie na moment i potem na dobre pożegnamy się z zimą... Spokojnego poniedziałku dla Wszystkich od Griszki. Żadnej zimy:( 2 godziny temu, Radek napisał: Żeby tylko za mokro nie było bo plucha fajna nie jest. Miłego dnia. Słoneczko plus 20, lekki wiaterek i jest ok;) Quote
elik Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 4 godziny temu, Olena84 napisał: A jak to niezamierzony :O? . . . A tak to, że chciałam zmienić zdjęcie profilowe w tle, a zmieniło mi się awatar :) Quote
Olena84 Posted March 12, 2018 Author Posted March 12, 2018 8 godzin temu, elik napisał: A tak to, że chciałam zmienić zdjęcie profilowe w tle, a zmieniło mi się awatar :) mam to też w planach ale wiem, że ludzie przyzwyczajają się do avatarków;) Quote
Elisabeta Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Dzień dobry, Grzesiu. Dzień dobry, Wszystkim. 8 godzin temu, Olena84 napisał: mam to też w planach ale wiem, że ludzie przyzwyczajają się do avatarków;) Olenko, śmiało. Zmieniaj się na wiosnę. Przyzwyczaimy się szybko do Twojego nowego awatarka. 1 Quote
Radek Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 9 godzin temu, Olena84 napisał: mam to też w planach ale wiem, że ludzie przyzwyczajają się do avatarków;) 56 minut temu, Elisabeta napisał: Olenko, śmiało. Zmieniaj się na wiosnę. Przyzwyczaimy się szybko do Twojego nowego awatarka. Pewnie, że się przyzwyczaimy, chociaż obecny jest bardzo ładny. Dobrego dnia (niezależnie od awatarka;) 1 Quote
Recommended Posts