Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj z rana w niedzielę Grzesiu. straszą zimnem, wodą z nieba i nie wiadomo czym jeszcze. Czas pokaże wszystko, może nie będzie tak źle? Trzymaj się zdrowo!

Posted
Dnia 11.10.2020 o 06:21, Nesiowata napisał:

Witaj z rana w niedzielę Grzesiu. straszą zimnem, wodą z nieba i nie wiadomo czym jeszcze. Czas pokaże wszystko, może nie będzie tak źle? Trzymaj się zdrowo!

Przedszkole w "Jedynce": KRASNALE ŚWIĘTUJĄ DZIEŃ PLUSZOWEGO MISIA

Witam sie witam pozdrawiamy cieplutko Grzesinkowo 

• Like 1
Posted
Dnia 10.10.2020 o 19:52, jankamałpa napisał:

Niespodzianka  Murka na wątku Savi  napisała :Savi próbuje nawet czasem zaczepiać Grzesia, ale ten pozostaje niewzruszony:)

Dla mnie to super zdjęcie jest - może ogłoszenie w dwuaku ?

Grześ.jpg

Biedaczek, nie wypada mu odtrącić dziewczyny ale najchętniej by sie przed nią schował ;)

Posted

Bardzo dziękuję za kolejne wpłaty:

- Bakusiowa - 50zł !!! - 28.09

- Olena84 - 30zł - 30.09

- skarpeta im. Talcott - 200zł - 1.10

- Radek - 20zł - stała plus dodatek - 2.10

- christo_fair - 20zł - 2.10

- dorcia2 - 30zł - 2.10

- Elisabeta - 90zł - X, XI, XII - 5.10

- LupusNord - 20zł - 6.10

- mama Oleny84 - 50zł - 7.10

Posted
11 godzin temu, Nadziejka napisał:

Olasiu z zakonczonego tutunkowi Grzesiowi 

posylam jutro ku Tobie 88 zl z groskami

Bardzo dziękuję!!!

Posted

Forest znalazł dom, Miłka czekamy na relacje z wizyty PA dziś, to następny powinien być Grześ, a może Ci ludzie od Miłej ze Szczecina chcieliby dwupak ?  Taka daleka droga szokda żeby jeden pies jechał (ot sobie trochę pomarzyłam). 

• Like 1
Posted
5 godzin temu, Olena84 napisał:

Troszkę już tak, on nie ma 100zł deklaracji co miesiąc ale jakoś bazarkami się uda zapłacić. 

Dobrze, że udaje się spiąć budżet. Jakby co, to w miarę możliwości będę się starał coś dorzucić od czasu do czasu. 

Posted
19 godzin temu, Radek napisał:

Dobrze, że udaje się spiąć budżet. Jakby co, to w miarę możliwości będę się starał coś dorzucić od czasu do czasu. 

Bardzo dziekuję!

Posted

Grzesiu - dzisiejszy dzień (przynajmniej u mnie nie zapowiada się zbyt ciekawie. Za oknem mgła, wilgoć w powietrzu straszna. Lepiej siedzieć w domu (o ile można). Odpoczywaj chłopaku.

Posted
9 godzin temu, Nesiowata napisał:

Grzesiu - dzisiejszy dzień (przynajmniej u mnie nie zapowiada się zbyt ciekawie. Za oknem mgła, wilgoć w powietrzu straszna. Lepiej siedzieć w domu (o ile można). Odpoczywaj chłopaku.

Tatty teddy | 8 ideas on Pinterest | tatty teddy, teddy, teddy pictures