Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

!.Nadziejkowo Calym Sercem  Krzysiowi Ptysiowi Drugiemu Nesinkowemu i Grzesiowi  Olenkowemu  A Bobis ma dom.Sciskajmy za maluszka ile sil!. Zajrzyj Dobraduszko do 18.10

Inne - Błyskotki (Glittery) - Misie - Magazyn Gifów

Zapraszam serdecznie ogromnie w odwiedzinka

na kramik Grzesiowi Olenki i Ptysiowi Krzysienkowi Nesinkowemu

spokojnego wekendu 

Posted

Dziś (przynajmniej u mnie) jak dotąd piękne słoneczko, trochę wiatru i cieplutko. Niby ma padać, ale teraz jest dobrze. Biegaj Grzesiu z kumplami póki możesz, warto teraz korzystać z dobrodziejstw pogody.

Posted
1 godzinę temu, Radek napisał:

Można dzisiaj wygrzać kości. 

Teraz już koniec z wygrzewaniem na słoneczku, nawet trochę zmoknąć można. Za to jaką piękną zorzę widziałam! Tyler że znikała na moich oczach. Trochę pogrzmiało i biedna Lala nie mogła znaleźć sobie dość bezpiecznego miejsca.

• Like 1
Posted
Dnia 2.10.2020 o 09:32, Olena84 napisał:

A ja się cieszę bo Forest po 3 latach znalazł dom! Może czas na Grzesia w końcu?

Jak znajdzie się potencjalny dom to nie będzie znowu paniki jak poprzednim razem?

Posted
Dnia 2.10.2020 o 09:32, Olena84 napisał:

A ja się cieszę bo Forest po 3 latach znalazł dom! Może czas na Grzesia w końcu?

Pytanie tylko czy go puścisz, czy za bardzo już się nie zżyłaś?:P

• Like 1
Posted
17 godzin temu, bakusiowa napisał:

Jak znajdzie się potencjalny dom to nie będzie znowu paniki jak poprzednim razem?

Jak z ogrodem i zdając sobie sprawę że np. Grześ nie będzie przytulanką albo będzie po dłuuugim czasie, czyli dom cierpliwy, najlepiej z drugim psem itd to ok, ale fakt będzie ciężko, tylko hotel to nie dom:( dlatego już psiaków nie będę brać na siebie, chyba że staruszki na dożycie w hotelu bez adopcji

16 godzin temu, Maciek777 napisał:

Pytanie tylko czy go puścisz, czy za bardzo już się nie zżyłaś?:P

Nie ma wyboru:(

Posted
11 godzin temu, Olena84 napisał:

Jak z ogrodem i zdając sobie sprawę że np. Grześ nie będzie przytulanką albo będzie po dłuuugim czasie, czyli dom cierpliwy, najlepiej z drugim psem itd to ok, ale fakt będzie ciężko, tylko hotel to nie dom:( dlatego już psiaków nie będę brać na siebie, chyba że staruszki na dożycie w hotelu bez adopcji

Nie ma wyboru:(

image.jpeg.636c165239b405089835d3a6df12cad5.jpeg

Posted

Witaj księciuniu - u mnie zapowiada się całkiem przyjemny dzień. Może cały taki będzie? Po wieczornej burzy i ulewie pozostało trochę kałuż ale idzie wytrzymać. Korzystaj więc z wszelakich możliwości złapania promieni słonecznych dopóki można.

Posted
11 godzin temu, Nesiowata napisał:

Chłodny ten poranek, ale mimo to gorąco witam księciunia z życzeniami (chociaż na  horyzoncie) widoku własnego domu.

Pink Panter - Fotoalbum - Me to you(4) - me to you se srdickem.jpg

• Like 1
Posted
Dnia 8.10.2020 o 08:18, Nesiowata napisał:

Chłodny ten poranek, ale mimo to gorąco witam księciunia z życzeniami (chociaż na  horyzoncie) widoku własnego domu.

Witam i Was!

16 godzin temu, Radek napisał:

Dobrze, że Grześ może siedzieć w cieple:)

10 stopni już :(

Posted

Witam Czarnulka w sobotnie, słoneczne popołudnie. Mam nadzieję, że księciunio dziś wybiega się, może nawet na zapas bo przecież zapowiadają wszędzie deszcze.

• Like 2