Nadziejka Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 !.Nadziejkowo Calym Sercem Krzysiowi Ptysiowi Drugiemu Nesinkowemu i Grzesiowi Olenkowemu A Bobis ma dom.Sciskajmy za maluszka ile sil!. Zajrzyj Dobraduszko do 18.10 Zapraszam serdecznie ogromnie w odwiedzinka na kramik Grzesiowi Olenki i Ptysiowi Krzysienkowi Nesinkowemu spokojnego wekendu Quote
Nesiowata Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Witaj Grzesiu w sobotni poranek. Jeszcze wilgotny, ale może będzie lepiej. 1 Quote
Nesiowata Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Dziś (przynajmniej u mnie) jak dotąd piękne słoneczko, trochę wiatru i cieplutko. Niby ma padać, ale teraz jest dobrze. Biegaj Grzesiu z kumplami póki możesz, warto teraz korzystać z dobrodziejstw pogody. Quote
Radek Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 5 godzin temu, Nesiowata napisał: warto teraz korzystać z dobrodziejstw pogody Można dzisiaj wygrzać kości. 1 Quote
Tyśka) Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Ale gdzie można? :) W Wielkopolsce leje od rana. 1 Quote
Nesiowata Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 1 godzinę temu, Radek napisał: Można dzisiaj wygrzać kości. Teraz już koniec z wygrzewaniem na słoneczku, nawet trochę zmoknąć można. Za to jaką piękną zorzę widziałam! Tyler że znikała na moich oczach. Trochę pogrzmiało i biedna Lala nie mogła znaleźć sobie dość bezpiecznego miejsca. 1 Quote
bakusiowa Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Dnia 2.10.2020 o 09:32, Olena84 napisał: A ja się cieszę bo Forest po 3 latach znalazł dom! Może czas na Grzesia w końcu? Jak znajdzie się potencjalny dom to nie będzie znowu paniki jak poprzednim razem? Quote
Maciek777 Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Dnia 2.10.2020 o 09:32, Olena84 napisał: A ja się cieszę bo Forest po 3 latach znalazł dom! Może czas na Grzesia w końcu? Pytanie tylko czy go puścisz, czy za bardzo już się nie zżyłaś?:P 1 Quote
Olena84 Posted October 5, 2020 Author Posted October 5, 2020 17 godzin temu, bakusiowa napisał: Jak znajdzie się potencjalny dom to nie będzie znowu paniki jak poprzednim razem? Jak z ogrodem i zdając sobie sprawę że np. Grześ nie będzie przytulanką albo będzie po dłuuugim czasie, czyli dom cierpliwy, najlepiej z drugim psem itd to ok, ale fakt będzie ciężko, tylko hotel to nie dom:( dlatego już psiaków nie będę brać na siebie, chyba że staruszki na dożycie w hotelu bez adopcji 16 godzin temu, Maciek777 napisał: Pytanie tylko czy go puścisz, czy za bardzo już się nie zżyłaś?:P Nie ma wyboru:( Quote
Olena84 Posted October 5, 2020 Author Posted October 5, 2020 Zapraszam na bazarek z różnościami dla Grzesia klik Quote
Nadziejka Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 11 godzin temu, Olena84 napisał: Jak z ogrodem i zdając sobie sprawę że np. Grześ nie będzie przytulanką albo będzie po dłuuugim czasie, czyli dom cierpliwy, najlepiej z drugim psem itd to ok, ale fakt będzie ciężko, tylko hotel to nie dom:( dlatego już psiaków nie będę brać na siebie, chyba że staruszki na dożycie w hotelu bez adopcji Nie ma wyboru:( Quote
Nesiowata Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Witaj księciuniu - u mnie zapowiada się całkiem przyjemny dzień. Może cały taki będzie? Po wieczornej burzy i ulewie pozostało trochę kałuż ale idzie wytrzymać. Korzystaj więc z wszelakich możliwości złapania promieni słonecznych dopóki można. Quote
Nesiowata Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 Witam Czarnulka środowym porankiem z życzeniami zdrowia i spokojnej psiej zabawy. 1 Quote
Nesiowata Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Chłodny ten poranek, ale mimo to gorąco witam księciunia z życzeniami (chociaż na horyzoncie) widoku własnego domu. Quote
Radek Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 8 godzin temu, Nesiowata napisał: Chłodny ten poranek Dobrze, że Grześ może siedzieć w cieple:) Quote
Nadziejka Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 11 godzin temu, Nesiowata napisał: Chłodny ten poranek, ale mimo to gorąco witam księciunia z życzeniami (chociaż na horyzoncie) widoku własnego domu. 1 Quote
Olena84 Posted October 9, 2020 Author Posted October 9, 2020 Dnia 8.10.2020 o 08:18, Nesiowata napisał: Chłodny ten poranek, ale mimo to gorąco witam księciunia z życzeniami (chociaż na horyzoncie) widoku własnego domu. Witam i Was! 16 godzin temu, Radek napisał: Dobrze, że Grześ może siedzieć w cieple:) 10 stopni już :( Quote
Radek Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 7 godzin temu, Olena84 napisał: Witam i Was! 10 stopni już :( Na szczęście w domu pewnie cieplej;) Quote
Olena84 Posted October 9, 2020 Author Posted October 9, 2020 2 godziny temu, Radek napisał: Na szczęście w domu pewnie cieplej;) Zgadza się ;) 1 Quote
Tyśka) Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 Dnia 25.09.2020 o 21:01, Tyśka) napisał: Podmieniłam miejscowości, na które ogłaszam Grzesia. Od dzisiaj są to: Będzin: https://www.olx.pl/oferta/kundel-bury-fajny-pies-nieduzy-spokojny-i-dlugo-czeka-na-dom-CID103-IDBQirq.html Teraz prezentuje się w Zawierciu :) 1 Quote
Nesiowata Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 Witam Czarnulka w sobotnie, słoneczne popołudnie. Mam nadzieję, że księciunio dziś wybiega się, może nawet na zapas bo przecież zapowiadają wszędzie deszcze. 2 Quote
jankamałpa Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 Poszła stała za październik tylko w tytule przelewu nie zmieniałam i poszła dla Grzesia i Blekusia zamist dla Misia. 1 Quote
jankamałpa Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 Niespodzianka Murka na wątku Savi napisała :Savi próbuje nawet czasem zaczepiać Grzesia, ale ten pozostaje niewzruszony:) Dla mnie to super zdjęcie jest - może ogłoszenie w dwuaku ? 1 Quote
Recommended Posts