Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Późno dziś jestem. Ale z własnej winy. Chyba nie do końca obudzona pisałam i zamiast u Grzesia - napisałam Abi. Dobrze, że Tyska mnie nawróciła.

Dalej zastanawiam się gdzie ukrywają się Twoi ludzie. Robią to bardzo skutecznie.

Posted

Nie ma za co, Nesiu - to mnie pociesza, że nie tylko ja bywam nieprzytomna po przebudzeniu ;)
Co do Grzesia to skoro Tigra się doczekała to Grzesio też jeszcze troszkę i pojedzie na swoje.

• Like 1
Posted
2 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Co do Grzesia to skoro Tigra się doczekała to Grzesio też jeszcze troszkę i pojedzie na swoje.

Oby to były prorocze słowa.

• Like 1
Posted

Witaj w sobotę Grzesinku. Dziś trafiłam dobrze. Chłodnawy mamy poranek, ale to już teraz będzie norma., trzeba się przyzwyczaić. Ciężko tylko z późniejszym świtem. Obudziłam się o wpół do piątej i było ciemno!Wprawdzie wstałam ale bez entuzjazmu.

Ale Ty nie masz takich problemów. Baw się dobrze i bądź zdrów.

• Like 1
Posted

Widać, że nasze marzenia się nie spełniają - cisza u Ciebie jak makiem zasiał. Wyjątkowo mocna czarodziejka otoczy ła Cię swoją "opieką": Może jednak, patrząc na przykładzie Tigruni, znajdzie się w końcu to Twoje własne miejsce?

A teraz - bądź zdrów i baw się z kumplami.

• Like 1
Posted
3 godziny temu, Nesiowata napisał:

Może jednak, patrząc na przykładzie Tigruni, znajdzie się w końcu to Twoje własne miejsce?

Tigrunia już prawie w domku to i Grzesiowi się poszczęści. 

• Like 1
Posted
Dnia 3.08.2019 o 00:52, Murka napisał:

Otrzymałam wpłatę dla Grzesia 50 zł od Lipsik:) Także proszę odliczyć od kosztów w sierpniu:)

O jak cudownie! Dziękujemy Lipsik!

10 godzin temu, Radek napisał:

Deklaracja za sierpień już w drodze.

Już jest;)

Posted

Dziękuję za wpłatę:

- mama Oleny84 - 80zł - 05.08

- christo_fair - 20zł - 05.08

- Radek - 10zł - 05.08

Grześ ma wyróżnione ogłoszenia na olx, oglądalnośc taka sobie:

- Kraków - 60 wyświetleń, Wrocłam - 84, Warszawa - 43, jedynie Lublin - 244

Posted

Witaj czekoladowy karusiu w środę. I dalej cisza w Twojej sprawie. Faktycznie zaczarowany jesteś albo ludzie ociemniali. Ale w końcu ten Twój dom musi się wychylić z ciemności.

Oby jak najszybciej.

• Like 1
Posted

Dziś ranek słoneczny, ale wilgotny. W nocy padało więc psy bardzo, bardzo obrażone że wpadłam na pomysł wychodzenia z domu.

Mam nadzieję Czarnulku, że Ty nie masz takich problemów. Baw się dobrze księciuniu.

• Like 2