Alaskan malamutte Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 16 godzin temu, teresaa118 napisał: Dla Hany poszla stala na luty I już dotarła!! 50 zł na koncie Hany. Pięknie dziękujemy!!! Quote
Alaskan malamutte Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 Wpłynęło także 60 zł od helli. Bardzo dziękujemy!!! Quote
Tola Posted January 30, 2018 Author Posted January 30, 2018 Dnia 24.01.2018 o 00:32, Alaskan malamutte napisał: Na konto Hany wpłynęło 20 zł od Jolanta08. Pięknie dziękujemy! 16 godzin temu, teresaa118 napisał: Dla Hany poszla stala na luty 13 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Wpłynęło także 60 zł od helli. Bardzo dziękujemy!!! Ode mnie też piękne podziękowania Quote
uxmal Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 :( Przeniosłabym po weekendzie Hanie do innego miasta.. teraz jest w Bielsku-Białym Może Rzeszów? Albo ponownie Katowice? 1 Quote
Tola Posted February 2, 2018 Author Posted February 2, 2018 21 godzin temu, uxmal napisał: :( Przeniosłabym po weekendzie Hanie do innego miasta.. teraz jest w Bielsku-Białym Może Rzeszów? Albo ponownie Katowice? Dziękuję bardzo za pomoc, za odwiedziny Hanusi :) Quote
Alaskan malamutte Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 Na konto Hany wpłynęło: 30 zł od Toli 20 zł od Bogusik 20 zl od Anuli. Ślicznie dziękujemy!!! Quote
Alaskan malamutte Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 Moje ogłoszenie już tak długo na Częstochowę....Też powinnam przenieść..tylko na jakie miasto??? No i zdjęcia by sie przydały... aneciku, zadziałasz???? EDIT: wrzuciłam ogłoszenie Hanusi na Gorzów Wielkopolski..... Quote
Anecik Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Niestety nie jestem w stanie sprostać Waszym wymaganiom dot. jakości i ilości zdjęć. Może trzeba zmienić fotografa? Quote
Gabi79 Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Ale super foty, a kanapowe wprost rewelacyjne!!! Hanusia mego zadowolona!!! Quote
Alaskan malamutte Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Śliczna, uśmichnięta Hanusia!! Ech, żeby już miała "swoją kanapę, na wyłączność... Domek pilnie poszukiwany!!! Hanusia czeka!! Quote
uxmal Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 uśmiechnięty pies to ujmujący i wspaniały widok. Nie każdy pies potrafi się tak uśmiechać. Hania ma TEN dar. Po tylu latach w schronie o uśmiechu i psich radościach nie zapomniała. Podmienię jutro fotki i wrócę z Hanią do Katowic. Quote
Alaskan malamutte Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 2 minuty temu, uxmal napisał: Podmienię jutro fotki i wrócę z Hanią do Katowic. Ja tez u siebie podmienię...Dzisiaj...Martusiu, pamietaj o przycięciu, bo inaczej OLX odrzuci.... Quote
uxmal Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał: Ja tez u siebie podmienię...Dzisiaj...Martusiu, pamietaj o przycięciu, bo inaczej OLX odrzuci.... oki. Asiu Quote
Alaskan malamutte Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Moje ogłoszenie Hany. Dałam na Jelenią Górę.. https://www.olx.pl/oferta/hana-idealna-sunia-czeka-na-swoj-wymarzony-domek-CID103-IDq3JcD.html Quote
kiyoshi Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Sliczna Hana Bardzo ujmujace zdjecie z pyszczkiem na niebieskiej podusi Jest sporo dobrych zdjec z ktorych mozna skorzystac tylko troche poprzycinac i dzialac- trzymam kciuki! Quote
Tyśka) Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Śliczne zdjęcia i cudny Hanusiowy uśmiech :) Quote
uxmal Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Przeniosłam Hanę na Katowice wymieniłam fotki i wyróżniłam i będzie na str głównej przez kilka dni. Powodzenia Haneczko. https://www.olx.pl/oferta/poznaj-hanie-aniola-w-kolorze-marengo-CID103-IDqV7vj.html 1 Quote
Tyśka) Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 2 minuty temu, uxmal napisał: Przeniosłam Hanę na Katowice wymieniłam fotki i wyróżniłam i będzie na str głównej przez kilka dni. Powodzenia Haneczko. https://www.olx.pl/oferta/poznaj-hanie-aniola-w-kolorze-marengo-CID103-IDqV7vj.html Wow, piękne ogłoszenie :) Oby przyniosło szczęście! Quote
Tola Posted February 5, 2018 Author Posted February 5, 2018 Bardzo ładne zdjęcia roześmianej Hany, wybrałam sobie to zdjęcie jako profilowe Quote
Tola Posted February 5, 2018 Author Posted February 5, 2018 38 minut temu, uxmal napisał: Przeniosłam Hanę na Katowice wymieniłam fotki i wyróżniłam i będzie na str głównej przez kilka dni. Powodzenia Haneczko. https://www.olx.pl/oferta/poznaj-hanie-aniola-w-kolorze-marengo-CID103-IDqV7vj.html Pięknie dziękuję Może teraz, przy tylu odnowionych ogłoszeniach, ktoś Hanę zuważy... Quote
Tola Posted February 5, 2018 Author Posted February 5, 2018 Na konto fundacji wpłynęło 50 zł od Mateusza i Marleny (deklaracja za styczeń) Quote
Havanka Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 Domowe zdjęcia Hany są świetne a twój tytuł Martusiu bardzo intrygujący i przyciągający uwagę. Trzymam kciuki na odzew z ogłoszeń ! Moje jest wyróżnione do 11.02 i jest teraz na Poznań. 1 Quote
Recommended Posts