Radek Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 1 godzinę temu, Gabi79 napisał: Aż się nie chce wierzyć, że takie bezmózgi chodzą po ziemi Ze szczątkowym mózgiem ponoć łatwiej żyć;) Quote
kiyoshi Posted August 17, 2017 Author Posted August 17, 2017 3 minuty temu, Radek napisał: Ze szczątkowym mózgiem ponoć łatwiej żyć;) cieszcie się, że nie cytuje reszty rozmowy... ;) Quote
Gabi79 Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 9 minut temu, Radek napisał: Ze szczątkowym mózgiem ponoć łatwiej żyć;) Czasami odnoszę takie wrażenie słuchając pewnych osób Quote
kiyoshi Posted August 20, 2017 Author Posted August 20, 2017 Bezunia w piętek została zachipowana na moje dane:) Dziękuje Haniu. Napisz proszę ile pieniążków mam zwrócić? Quote
szafirka Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Chipowanie kosztowało 25 zł. Bezie ciężko idzie nauka chodzenia na smyczy, jest tak obrażona, że nie chce nawet smaczków, którymi chciałam ją nagradzać. Ostatnio wyszła z szelek, ale założyłam jej takie zwykle cieniutkie i przestała kombinować. Zazwyczaj jest tak, że po spacerze na smyczy wychodzimy jeszcze raz luzem, aby mogła się załatwić, ponieważ jest tak skupiona na tej uwięzi, że nic nie robi. Chyba jednak dom z ogrodem jest konieczny :( Quote
kiyoshi Posted August 23, 2017 Author Posted August 23, 2017 10 minut temu, szafirka napisał: Chipowanie kosztowało 25 zł. Bezie ciężko idzie nauka chodzenia na smyczy, jest tak obrażona, że nie chce nawet smaczków, którymi chciałam ją nagradzać. Ostatnio wyszła z szelek, ale założyłam jej takie zwykle cieniutkie i przestała kombinować. Zazwyczaj jest tak, że po spacerze na smyczy wychodzimy jeszcze raz luzem, aby mogła się załatwić, ponieważ jest tak skupiona na tej uwięzi, że nic nie robi. Chyba jednak dom z ogrodem jest konieczny :( Dzięki Haniu za informacje. Zaraz przeleje za chip... Tak- dom z ogrodem konieczny i najlepiej z drugim psem. Już we wszystkich ogłoszeniach to dopisałam... Było ostatnio kilka telefonów o Beze- jeden w miare sensowny, ale blok i małe dzieci (podałam Pani numer do Hani i powiedziałam, że Hania z pewnością pomoże jej dobrać odpowiedniego psa- niestety Pani już nie zadzwoniła), a drugi makabra:( Trzeba cierpliwie czekać...ale nauka na smyczy tez wskazana. Sądze że dla Bezy taka forma współpracy z człowiekiem też może być istotna by przełamywać lęki. Dziękuje Haniu:) Quote
kiyoshi Posted August 25, 2017 Author Posted August 25, 2017 wyróżniłam znów olxy Bezuni 2x17,81 zł = 35,62 zł Quote
kiyoshi Posted August 28, 2017 Author Posted August 28, 2017 Bezunia od kilku dni ma nową koleżankę:) Pralinke z Radys:) Zobaczcie jak Bezik pięknie wyrasta! Te uszka, ta wyjątkowo zgrabna sylwetka... 1 Quote
Sara2011 Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Bezunia ma sylwetkę nienaganną. Prawdziwa modelka. Teraz Pralina musi schudnąć bo brzuch jej się prawie po ziemi ciągnie :). 1 Quote
Tyśka) Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Ojacie, Pralinka! Cudownie :) Myślałam o Pralince... To nie jest ciąża, prawda? A Bezunia cudowna, bardzo smukła. Quote
Sara2011 Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 2 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Ojacie, Pralinka! Cudownie :) Myślałam o Pralince... To nie jest ciąża, prawda? A Bezunia cudowna, bardzo smukła. Wprost przeciwnie. Pralinka ma właśnie cieczkę :(. Quote
Tyśka) Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 14 minut temu, Sara2011 napisał: Wprost przeciwnie. Pralinka ma właśnie cieczkę :(. Dobrze, że w hoteliku, a nie w schronisku... Quote
kiyoshi Posted August 28, 2017 Author Posted August 28, 2017 41 minut temu, Sara2011 napisał: Bezunia ma sylwetkę nienaganną. Prawdziwa modelka. Teraz Pralina musi schudnąć bo brzuch jej się prawie po ziemi ciągnie :). Tak, Bezunia wygląda zjawiskowo...piękna sierść, figura nienaganna, i te uszy obłędne...tak wydoroślała. Poprosiłam Hanie o jeszcze kilka nowych zdjęć do ogłoszeń.. te 'kokardkowe' chyba przyciągają nie najciekawszych ludzi :( Quote
Poker Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Ucholce ,że hoho prawie jak u szaraka. Bardzo urosła, jest zgrabna jak sarenka. Quote
kiyoshi Posted August 29, 2017 Author Posted August 29, 2017 :) Na konto Bezuni wpłynęlo 50 zł od Kasi (fb) DZIĘKUJE <3 Quote
kiyoshi Posted August 31, 2017 Author Posted August 31, 2017 Na koncie Bezuni 96 zł z mojego bazarku Quote
kiyoshi Posted September 1, 2017 Author Posted September 1, 2017 Na konto Bezuni przelewam spadek po mikro kudłatkach 84,53 zł. wpłynęla tez stała deklracja od Helli <3 <3 a ja wpłaciłam 300 zł za sierpień na konto Szafirki Quote
kiyoshi Posted September 1, 2017 Author Posted September 1, 2017 I jeszcze jedno zdjęcie;) Beza ucieka w domu przed aparatem...czyżby sie bała że nie jest fotoeniczna;) ? Quote
Tyśka) Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Śliczna z niej sunia :) Wysokołapna, zgrabna:) Quote
Poker Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Jak Beza jest teraz duża? ile może ważyć i mieć w kłębie? Quote
kiyoshi Posted September 1, 2017 Author Posted September 1, 2017 7 minut temu, Poker napisał: Jak Beza jest teraz duża? ile może ważyć i mieć w kłębie? Poker, ona już nie rośnie...w kłębie 33 cm, dokładną wagę poznamy za 2 tygodnie przed sterylizacją Quote
kiyoshi Posted September 3, 2017 Author Posted September 3, 2017 jeszcze trochę nowej Bezy:) wczoraj kolejny telefon o Beze z Wrocławia...ale do bloku a dziś pytanie mailowe... 1 Quote
Poker Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Ona jest śliczne i te wielkie ucholce są super. Quote
Recommended Posts