Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sylo, przyszło od Ciebie 32 zł (deklaracja + allegro) DZIĘKI!!!! :loveu:
30 zł przysłała Jolanta 08 na styczeń! :loveu:
i 10 zł Agat21 :loveu:

Bardzo dziękujemy!!!

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Renata5']Doszły już?[/QUOTE]

Tak! 13 zł doszło już 10-go! Dziękujemy! :loveu:

Władek w połowie allegro ma 623 wejścia na allegro, niestety nikt nie obserwuje :shake:

Posted

[quote name='kasia14']Banerek wrócił i mnie do was przywiódł :) Ale piękny jest Władek:loveu: Że też jeszcze bez domu...[/QUOTE]

Bo ten Władzio to jest kawał cholery! Co tu dużo kryć...

Posted

Władek szuka domku
A co tam , jest z dobrego domu, elegancki, wytworny, trochę tajemniczny (bo trudno przewidzec reakcja na zbliżenie;) ) i że też trochę cholera, to co :siara:

Posted

Dziś sobie dopiero kupiłam grudniowy numer "Przyjaciel Pies" i przeczytałam te Władkowe rymy! Hm... Kto by pomyślał, że on tak potrafi mową wiązaną przemawiać!!!

Mysiu, a Kama też poszła dzięki temu artykułowi? Bo Puko, to wiemy...
Ależ wielką siłę ma takie ogłoszenie prasowe! Może i ciebie Władeczku/Przystojniaczku, ktoś przygarnie...?

Posted

Bjutko, tak jak juz gdzies (chyba u Kamy) pisałam - ta Pani interesowała się Kamą już znacznie wczesniej, nie czytała tego artykułu, ale jak już Kama pojechała do domu to miała kilka telefonów w jej sprawie...

Posted

[quote name='Mysia_']Bjutko, tak jak juz gdzies (chyba u Kamy) pisałam - ta Pani interesowała się Kamą już znacznie wczesniej, nie czytała tego artykułu, ale jak już Kama pojechała do domu to miała kilka telefonów w jej sprawie...[/QUOTE]
Faktycznie, pamiętam...

Zalegam z informacją, że konto Władka wzbogaciło się o 50 zł po wpłacie Ghanimy :loveu: 15-go grudnia.

Posted

Władkowe rymowaniki(no może trochę pomagała pani Anna Czerwińska:loveu:):

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/04ad5d3fabf86ba6.html"][IMG]http://images6.fotosik.pl/588/04ad5d3fabf86ba6.jpg[/IMG][/URL]