Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ziunia']ufff. Chemia poratowała sytuację, bo po biologii było kruuucho u mnie:p[/QUOTE]

Co jak co, ale chemie mieliscie fajnie przewałkowaną ;) Moja klasa była zdziwiona na wieść o wodorotlenkach żelaza czy co dobrac do Manganu zeby przeszedl na 2 stopien ;)

Posted

Nie była taka zła... Ale , że ja jestem chemicznym idiotą to pewnie zrobiłam masę błędów i i tak nie mam co marzyć o jakimś fajnym kierunku, gdzie chemia się liczy :shake: Niby już wakacje... Ale chemia zepsuła mi nastrój... Dupa :(

Posted

[quote name='Talagia']Co jak co, ale chemie mieliscie fajnie przewałkowaną ;) Moja klasa była zdziwiona na wieść o wodorotlenkach żelaza czy co dobrac do Manganu zeby przeszedl na 2 stopien ;)[/quote]
Nie raz miałam Gałki już po dziurki w nosie, ale teraz jestem jej meeega wdzięczna :lol: doceniam kobietę. Wy dla odmiany byliście o niebo lepiej przygotowani do bioli - takie mam wrażenie ;)

Bzikowa, nie załamuj się ;) Mam nadzieję, że ostateczne wyniki miło nas zaskoczą :lol:
Mi jeszcze został ustny polski... i wakacje!

Posted

Tak, ja celuję w Olsztyn... Chociaż ostatnio strasznie mnie znajomi namawiają na Wrocław jednak.. :roll: no zobaczymy - nie wiem, czy się dam złamać :lol:

Posted

hehe, ten argument skłania mnie do ponownego zastanowienia się nad kierunkiem :eviltong: może z powodu Loganka jednak jakaś inż chemiczna..? :lol: (z resztą kto wie... może wykraczesz :mad:)

• 2 weeks later...
Posted

to wyniki z matur są dopiero w czerwcu?? bo się zastanawiam czy próg na SGGW będzie wysoki w tamtym roku łatwo nie było z tego co patrzyłam ;)

Posted

[quote name='agatp']czy ktoś może wybiera się na wetę do Wawy??
a tak wogóle to kiedy są wyniki matur[/QUOTE]

Ja rowniez skladam dokumenty do Warszawy ;) Ale tam dopiero od czerwca rekrutacja chyba jest?
Wyniki sa 30 czerwca

Posted

Od 3 czerwca (czyli od jutra :p) do 9 lipca jest rejestracja i można juz dokonywać opłat na SGGW.A od tego poniedziałku można już w Lublinie rejestrować,jak coś ;).

• 3 weeks later...
Posted

jestem ciekawa jakie beda wasze odczucia jak juz pojdziecie na pierwszy rok na UPwWr...Wybieram sie tam za 3lata :)
czekam na opisy pierwszych wrazen i wykladow! :D

Posted

[quote name='wiska']super :D bedzie "znajoma" duszyczka na wykladach :lol:[/QUOTE]

Na razie to tylko marzenia, :evil_lol: trzeba popracować nad chemią i może się uda... :roll: