Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niunieczek kochany ,)

100_8313.JPG

100_8312.JPG

Wydało się...pańcia odkryła szałas :)

100_8306.JPG

100_8303.JPG

Wrrr sio...to nasze, wybuduj sobie ,)...powiedział Ptyś :) do Stefki (nie zmieściła się w kadrze hihihi )

100_8309.JPG

Posted
7 godzin temu, helli napisał:

Hipnotyzer i Co. w ...bukszpanie?

Lubie "naturę", ale nie rozróżniam, a robiło sie b dawno w szkole zielniki

W bukszpanie...obsadzone/zamaskowane wejście do studni głębinowej...może chłodniej a bukszpan zabezpiecza osłania zielsko...przed "znaczeniem" przez panów.. ,)

Posted
12 godzin temu, Moli@ napisał:

100_8312.JPG

Wydało się...pańcia odkryła szałas :)

100_8306.JPG

100_8303.JPG

Wrrr sio...to nasze, wybuduj sobie ,)...powiedział Ptyś :) do Stefki (nie zmieściła się w kadrze hihihi )

100_8309.JPG

Ptyś i spółka (Żuczek) pozostali nie wchodzić :) :) 

• 2 weeks later...
Posted

U Żuczka wszystko ok, byczy się na słoneczku :)

Chłopczyk jest już u nas 84 dni, szok jak ten czas leci... jestem zdziwiona że nikt po małego nie dzwoni (:

W tym czasie zostało zakupione  113 konserw / 400g (w tym 7 x 500g Noteci) + 3 kg suchej karmy. Na dzień dzisiejszy mamy zgrzewkę - 24 konserwy 400 gramowe.

Trzeba pomyśleć nad zakupem żarełka.. co i gdzie kupić.

Ja jestem trochę uziemiona, nadal samochód muszę odstawiać do warsztatu. W poniedziałek biorę na jeden dzień, wiozę koty na zabieg do Białego. Musimy wymienić bak/zbiornik paliwa, robienie za ciężarówkę na zdrowie mu nie wyszło. Nadmiernie obciążony i stało się..."samo się zrobiło" - wgięty i dziura przez którą ucieka paliwo (:

Zapach paliwa zwalałyśmy na sparciałe przewody ale niestety. Zimą jeszcze dało się jeździć ale teraz przy tych temperaturach zrobiło się mało przyjemnie...niebezpiecznie (:

Posted
27 minut temu, buniaaga napisał:

Moli@

Mnie też martwi że nikt po Żuczka nie dzwoni.Taki idealny psiak i nikt go nie chce :(

W sprawie karmy zadzwonię

OK :)

Leżakowanie po śniadanku...nie udało się, poderwało chłopaków a drzemali w tak zabawnych pozach :)

100_8458.JPG

• Upvote 2
Posted

Byłam dziś w Białym i jak ustaliłyśmy zrobiłam zakupy dla Żuczka, na fakturę (wysłana do fundacji).

Sucha karma 14,4 kg Nutri Love Premium - połowa na konto Ptysia...czyli 50 zł Żuczka jest u mnie - do rozliczenia

Konserwy to Dolina Noteci 400g /2,50 zł

100_8463.JPG

100_8462.JPG

Posted
11 minut temu, elficzkowa napisał:

Z ostatniego zdjęcia wynika, że znalazła kogoś do pogonienia :)

Znalazła znalazła ,)... pognała rozgonić bawiącą się trójkę Melę Stefcię i Ptysia.

Psuchy nie mogą się bawić, jej zdaniem, chyba że z nią... pod warunkiem że to ona Agusia zaprosi do zabawy ;D

Posted

Maluchy są cudne, Żuczek śliczny, szkoda że nie ma chętnych, ja niestety mam już trzy psy w bloku, więcej nie moge bo i emerytura nie wystarczy i sąsiedzi by się pukali w czoło. Cud, żde tolerują mnie z tą trójką.

Posted

Tel w sprawie Żuczka milczy.Po jego brata który jest rudy i bardziej kudłaty tel dzwonił i dzwonił

A Żuczek to jeszcze lepsza wersja tyle ze w czarno-białych barwach :)

Głaski dla Aguśki :)

Posted
32 minuty temu, buniaaga napisał:

Tel w sprawie Żuczka milczy.Po jego brata który jest rudy i bardziej kudłaty tel dzwonił i dzwonił

A Żuczek to jeszcze lepsza wersja tyle ze w czarno-białych barwach :)

Głaski dla Aguśki :)

Braciszek jest pięknym pieskiem, puszysta nastroszona sierść ten niespotykany odcień rudego, taka żywa pluszowa maskotka :). Żuczek jest śliczny jednak z pluszakiem nie kojarzy się i niestety kolejka nie ustawia się po chłopczyka.

• 2 weeks later...
Posted
2 godziny temu, anica napisał:

Weekendowy obchódhappy.gif Żuczuś odżył! widać szczęśliwego psiaka... jakto u Moli@0059.gif

... chyba trzeba poczekać na telefony aż do końca wakacji?!

oj tak szczęśliwy jak nigdy w końcu ma człowieka przy sobie :)

eh no cicho z ogłoszeń :(