Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
14 godzin temu, Szarotka napisał:

Podniose 

Dziękuję :)

14 godzin temu, kiyoshi napisał:

piękne! może warto i na fb je zareklamować? Może Gusiaczku napisz do cancer43? licytacja może być jednocześnie tu i tam;)

Trzymam kciuki:)

Izuniu, jeśli cancer za tę CW zechce podłączyć, to bardzo proszę, ja fb nie ogarniam - ktoś tych licytacji musi pilnować i nie mogę kogoś obarczać "moimi" fantami :(

13 godzin temu, agat21 napisał:

Dzięki za zaproszenie na bazarek. Komplet piękny, ale nie mam przekłutych uszu i nie noszę prawdziwych pereł.. 

Więc hopsnę tylko :)

Dziękujemy za hopsanie :)

13 godzin temu, Aska7 napisał:

Dobry wieczór

Dzień dobry :)

12 godzin temu, terra napisał:

Dziękuję za zaproszenie,

przepiękny komplecik, nowy właściciel pilnie poszukiwany

Bardzo pilnie! :)

12 godzin temu, Mysza2 napisał:

Zapraszamy:)

Witam :)

12 godzin temu, EVA2406 napisał:

Gusiaczku, bardzo dziękuję za  bazarek dla mnie, a szczególnie za to, że przekazałaś ten przecudnej urody komplecik. Gdyby nie to, że zbieram teraz każdą złotówkę na ratowanie swojego zdrowia, to pewnie pierwsza licytowałabym ten komplecik.

Witaj Ewuniu :)

10 godzin temu, zachary napisał:

Szukamy uszu i dekoltu do ozdobienia tym pięknym kompletem apartowym....

I ten ktoś żałować z pewnością nie będzie - moje nieudolne zdjęcia nie oddają pełnej urody błyskotek

2 godziny temu, Aska7 napisał:

Dzień dobry : )

Witaj ponownie :)

2 godziny temu, Nesiowata napisał:

Witamy pięknie

1 godzinę temu, atulek napisał:

Witam i podnoszę.

Dziękujemy, miłego dnia :)

Posted

Ewcia wielokrotnie pomogła również mojemu Rokusiowi. Dostawaliśmy leki, które musiala sama wykupić i grosza od nas za to nie chciała. Gusiaczku kochana, poza pięknym kompletem biżuterii mogłabyś wystawić jeszcze cegiełki? Z radością kupiłabym kilka:)

Pozwolę siobie również na wklejenie informacji o możliwości przekazania 1% na leczenie Ewy. Może ktoś z Was mógłby w tegorocznym rozliczeniu oddać 1% Ewie?

JAK PRZEKAZAĆ 1%

Wypełniając zeznanie PIT, podatnik musi obliczyć podatek należny wobec Urzędu Skarbowego.

W rubryce WNIOSEK O PRZEKAZANIE 1% PODATKU NALEŻNEGO NA RZECZ ORGANIZACJI POŻYTKU PUBLICZNEGO (OPP) należy:

• Wpisać numer KRS: 0000270809

• Obliczyć kwotę 1%

W rubryce INFORMACJE UZUPEŁNIAJĄCE (bardzo ważne!) należy:           

• Wpisać nazwisko oraz numer członkowski nadany przez Fundację – Rogozińska 7351

• Upvote 1
Posted

Dzień dobry.

Ewuś, witaj i bardzo Ci dziękuję za reklamę o 1%.

Rokusiowi pomagałam, bo nie można było przejść obojętnie obok Waszej sytuacji i ogromnego serca jakie wykazaliście tym biedakom bezdomnym i na dodatek chorym.

Dobrze mieć Przyjaciół, nawet takich wirtualnych :)

• Upvote 1
Posted
2 godziny temu, Mazowszanka13 napisał:

I ja podrzucę :)

Miło Cię widzieć Małgosiu, dzień dobry :)

1 godzinę temu, jolantina napisał:

Po perełki zapraszamy!

Ta jes! :)

1 godzinę temu, Ewa Marta napisał:

Ewcia wielokrotnie pomogła również mojemu Rokusiowi. Dostawaliśmy leki, które musiala sama wykupić i grosza od nas za to nie chciała. Gusiaczku kochana, poza pięknym kompletem biżuterii mogłabyś wystawić jeszcze cegiełki? Z radością kupiłabym kilka:)

Pozwolę siobie również na wklejenie informacji o możliwości przekazania 1% na leczenie Ewy. Może ktoś z Was mógłby w tegorocznym rozliczeniu oddać 1% Ewie?

JAK PRZEKAZAĆ 1%

Wypełniając zeznanie PIT, podatnik musi obliczyć podatek należny wobec Urzędu Skarbowego.

W rubryce WNIOSEK O PRZEKAZANIE 1% PODATKU NALEŻNEGO NA RZECZ ORGANIZACJI POŻYTKU PUBLICZNEGO (OPP) należy:

• Wpisać numer KRS: 0000270809

• Obliczyć kwotę 1%

W rubryce INFORMACJE UZUPEŁNIAJĄCE (bardzo ważne!) należy:           

• Wpisać nazwisko oraz numer członkowski nadany przez Fundację – Rogozińska 7351

O ja goopia baba! zaraz dołączę, dziękuję Ewuś :)

20 minut temu, EVA2406 napisał:

Dzień dobry.

Ewuś, witaj i bardzo Ci dziękuję za reklamę o 1%.

Rokusiowi pomagałam, bo nie można było przejść obojętnie obok Waszej sytuacji i ogromnego serca jakie wykazaliście tym biedakom bezdomnym i na dodatek chorym.

Dobrze mieć Przyjaciół, nawet takich wirtualnych :)

8 minut temu, mestudio napisał:

Zaglądam i podnoszę.

Witamy :)

Posted
1 minutę temu, Ewa Marta napisał:

Znalazłam wątek, na którym można wplacać kase bezpośrednio Ewci na konto:) Czekam na numer konta, a bazarek Gusoaczka podrzucam w górę:)

Dziękujemy z nadzieją, że doczekamy chętnych na komplecik :)

Wirtualne perełki już w sprzedaży ;)

Posted
1 godzinę temu, Gusiaczek napisał:

Dziękujemy z nadzieją, że doczekamy chętnych na komplecik :)

Wirtualne perełki już w sprzedaży ;)

Słowo się rzekło i mimo, że chcę wpłacic Ewie kasę na konto, poproszę też 10 cegiełek:)

Kochane uczestniczki bazarku, może kupicie choć po jednej cegiełce? Tak ładnie proszę:) Przecież musimy się wspierać:)

Posted
2 godziny temu, Ewa Marta napisał:

Słowo się rzekło i mimo, że chcę wpłacic Ewie kasę na konto, poproszę też 10 cegiełek:)

Kochane uczestniczki bazarku, może kupicie choć po jednej cegiełce? Tak ładnie proszę:) Przecież musimy się wspierać:)

Dziękuję Ewuniu :)
myślę, że każdy woli wpłacać bezpośrednio, najważniejsze, że jesteśmy razem z Ewą -  jak możemy, jak potrafimy, ale razem! :)

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, Gusiaczek napisał:

Dziękuję Ewuniu :)
myślę, że każdy woli wpłacać bezpośrednio, najważniejsze, że jesteśmy razem z Ewą -  jak możemy, jak potrafimy, ale razem! :)

Gusiaczku kochana, a za cegiełki do Ciebie? Podasz konto, to od razu wpłacę?

Posted
13 godzin temu, jolantina napisał:

Piękne damy po perełki zapraszamy!

Całym sercem :)

13 godzin temu, atulek napisał:

Po naradzie z moim mężusiem poprosimy za cenę wywoławcza piękny komplet biżuterii.

Dziękuję, bardzo dziękuję :) Serdeczne pozdrowienia dla Pana Mężusia :)

13 godzin temu, Ewa Marta napisał:

Gusiaczku kochana, a za cegiełki do Ciebie? Podasz konto, to od razu wpłacę?

Myślę, że od razu na konto Ewy, tylko prośba o potwierdzenie tutaj :)

11 godzin temu, arim napisał:

Podnoszę bazarek.Jednoocześnie polecam bazarek na FB.Znajdziecie tam dużo pięknych rzeczy. A perełki przepiękne.

Dziękujemy :)

11 godzin temu, WiosnaA napisał:

Dotarłam i ja ...śliczny komplecik Gusiaczku darujesz Ewuni.

Zapraszamy całym sercem do licytacji!

Witaj Wiosenko :)

3 godziny temu, Aska7 napisał:

Dzień dobry : )