Gusiaczek Posted March 2, 2017 Author Posted March 2, 2017 14 godzin temu, Szarotka napisał: Podniose Dziękuję :) 14 godzin temu, kiyoshi napisał: piękne! może warto i na fb je zareklamować? Może Gusiaczku napisz do cancer43? licytacja może być jednocześnie tu i tam;) Trzymam kciuki:) Izuniu, jeśli cancer za tę CW zechce podłączyć, to bardzo proszę, ja fb nie ogarniam - ktoś tych licytacji musi pilnować i nie mogę kogoś obarczać "moimi" fantami :( 13 godzin temu, agat21 napisał: Dzięki za zaproszenie na bazarek. Komplet piękny, ale nie mam przekłutych uszu i nie noszę prawdziwych pereł.. Więc hopsnę tylko :) Dziękujemy za hopsanie :) 13 godzin temu, Aska7 napisał: Dobry wieczór Dzień dobry :) 12 godzin temu, terra napisał: Dziękuję za zaproszenie, przepiękny komplecik, nowy właściciel pilnie poszukiwany Bardzo pilnie! :) 12 godzin temu, Mysza2 napisał: Zapraszamy:) Witam :) 12 godzin temu, EVA2406 napisał: Gusiaczku, bardzo dziękuję za bazarek dla mnie, a szczególnie za to, że przekazałaś ten przecudnej urody komplecik. Gdyby nie to, że zbieram teraz każdą złotówkę na ratowanie swojego zdrowia, to pewnie pierwsza licytowałabym ten komplecik. Witaj Ewuniu :) 10 godzin temu, zachary napisał: Szukamy uszu i dekoltu do ozdobienia tym pięknym kompletem apartowym.... I ten ktoś żałować z pewnością nie będzie - moje nieudolne zdjęcia nie oddają pełnej urody błyskotek 2 godziny temu, Aska7 napisał: Dzień dobry : ) Witaj ponownie :) 2 godziny temu, Nesiowata napisał: Witamy pięknie Dzień dobry :) 1 godzinę temu, atulek napisał: Witam i podnoszę. Dziękujemy, miłego dnia :) Quote
Gusiaczek Posted March 2, 2017 Author Posted March 2, 2017 54 minuty temu, Mysza2 napisał: Zapraszamy:) 17 minut temu, Olena84 napisał: hoooop Witamy serdecznie :) Quote
Ewa Marta Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Ewcia wielokrotnie pomogła również mojemu Rokusiowi. Dostawaliśmy leki, które musiala sama wykupić i grosza od nas za to nie chciała. Gusiaczku kochana, poza pięknym kompletem biżuterii mogłabyś wystawić jeszcze cegiełki? Z radością kupiłabym kilka:) Pozwolę siobie również na wklejenie informacji o możliwości przekazania 1% na leczenie Ewy. Może ktoś z Was mógłby w tegorocznym rozliczeniu oddać 1% Ewie? JAK PRZEKAZAĆ 1% Wypełniając zeznanie PIT, podatnik musi obliczyć podatek należny wobec Urzędu Skarbowego. W rubryce WNIOSEK O PRZEKAZANIE 1% PODATKU NALEŻNEGO NA RZECZ ORGANIZACJI POŻYTKU PUBLICZNEGO (OPP) należy: • Wpisać numer KRS: 0000270809 • Obliczyć kwotę 1% W rubryce INFORMACJE UZUPEŁNIAJĄCE (bardzo ważne!) należy: • Wpisać nazwisko oraz numer członkowski nadany przez Fundację – Rogozińska 7351 1 Quote
EVA2406 Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Dzień dobry. Ewuś, witaj i bardzo Ci dziękuję za reklamę o 1%. Rokusiowi pomagałam, bo nie można było przejść obojętnie obok Waszej sytuacji i ogromnego serca jakie wykazaliście tym biedakom bezdomnym i na dodatek chorym. Dobrze mieć Przyjaciół, nawet takich wirtualnych :) 1 Quote
Gusiaczek Posted March 2, 2017 Author Posted March 2, 2017 2 godziny temu, Mazowszanka13 napisał: I ja podrzucę :) Miło Cię widzieć Małgosiu, dzień dobry :) 1 godzinę temu, jolantina napisał: Po perełki zapraszamy! Ta jes! :) 1 godzinę temu, Ewa Marta napisał: Ewcia wielokrotnie pomogła również mojemu Rokusiowi. Dostawaliśmy leki, które musiala sama wykupić i grosza od nas za to nie chciała. Gusiaczku kochana, poza pięknym kompletem biżuterii mogłabyś wystawić jeszcze cegiełki? Z radością kupiłabym kilka:) Pozwolę siobie również na wklejenie informacji o możliwości przekazania 1% na leczenie Ewy. Może ktoś z Was mógłby w tegorocznym rozliczeniu oddać 1% Ewie? JAK PRZEKAZAĆ 1% Wypełniając zeznanie PIT, podatnik musi obliczyć podatek należny wobec Urzędu Skarbowego. W rubryce WNIOSEK O PRZEKAZANIE 1% PODATKU NALEŻNEGO NA RZECZ ORGANIZACJI POŻYTKU PUBLICZNEGO (OPP) należy: • Wpisać numer KRS: 0000270809 • Obliczyć kwotę 1% W rubryce INFORMACJE UZUPEŁNIAJĄCE (bardzo ważne!) należy: • Wpisać nazwisko oraz numer członkowski nadany przez Fundację – Rogozińska 7351 O ja goopia baba! zaraz dołączę, dziękuję Ewuś :) 20 minut temu, EVA2406 napisał: Dzień dobry. Ewuś, witaj i bardzo Ci dziękuję za reklamę o 1%. Rokusiowi pomagałam, bo nie można było przejść obojętnie obok Waszej sytuacji i ogromnego serca jakie wykazaliście tym biedakom bezdomnym i na dodatek chorym. Dobrze mieć Przyjaciół, nawet takich wirtualnych :) 8 minut temu, mestudio napisał: Zaglądam i podnoszę. Witamy :) Quote
Ewa Marta Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Znalazłam wątek, na którym można wplacać kase bezpośrednio Ewci na konto:) Czekam na numer konta, a bazarek Gusoaczka podrzucam w górę:) Quote
Gusiaczek Posted March 2, 2017 Author Posted March 2, 2017 1 minutę temu, Ewa Marta napisał: Znalazłam wątek, na którym można wplacać kase bezpośrednio Ewci na konto:) Czekam na numer konta, a bazarek Gusoaczka podrzucam w górę:) Dziękujemy z nadzieją, że doczekamy chętnych na komplecik :) Wirtualne perełki już w sprzedaży ;) Quote
Ewa Marta Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 1 godzinę temu, Gusiaczek napisał: Dziękujemy z nadzieją, że doczekamy chętnych na komplecik :) Wirtualne perełki już w sprzedaży ;) Słowo się rzekło i mimo, że chcę wpłacic Ewie kasę na konto, poproszę też 10 cegiełek:) Kochane uczestniczki bazarku, może kupicie choć po jednej cegiełce? Tak ładnie proszę:) Przecież musimy się wspierać:) Quote
Gusiaczek Posted March 2, 2017 Author Posted March 2, 2017 2 godziny temu, Ewa Marta napisał: Słowo się rzekło i mimo, że chcę wpłacic Ewie kasę na konto, poproszę też 10 cegiełek:) Kochane uczestniczki bazarku, może kupicie choć po jednej cegiełce? Tak ładnie proszę:) Przecież musimy się wspierać:) Dziękuję Ewuniu :) myślę, że każdy woli wpłacać bezpośrednio, najważniejsze, że jesteśmy razem z Ewą - jak możemy, jak potrafimy, ale razem! :) 1 Quote
atulek Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Po naradzie z moim mężusiem poprosimy za cenę wywoławcza piękny komplet biżuterii. 2 Quote
Ewa Marta Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 1 godzinę temu, Gusiaczek napisał: Dziękuję Ewuniu :) myślę, że każdy woli wpłacać bezpośrednio, najważniejsze, że jesteśmy razem z Ewą - jak możemy, jak potrafimy, ale razem! :) Gusiaczku kochana, a za cegiełki do Ciebie? Podasz konto, to od razu wpłacę? Quote
arim Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Podnoszę bazarek.Jednoocześnie polecam bazarek na FB.Znajdziecie tam dużo pięknych rzeczy. A perełki przepiękne. 1 Quote
WiosnaA Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Dotarłam i ja ...śliczny komplecik Gusiaczku darujesz Ewuni. Zapraszamy całym sercem do licytacji! 1 Quote
Gusiaczek Posted March 3, 2017 Author Posted March 3, 2017 13 godzin temu, jolantina napisał: Piękne damy po perełki zapraszamy! Całym sercem :) 13 godzin temu, atulek napisał: Po naradzie z moim mężusiem poprosimy za cenę wywoławcza piękny komplet biżuterii. Dziękuję, bardzo dziękuję :) Serdeczne pozdrowienia dla Pana Mężusia :) 13 godzin temu, Ewa Marta napisał: Gusiaczku kochana, a za cegiełki do Ciebie? Podasz konto, to od razu wpłacę? Myślę, że od razu na konto Ewy, tylko prośba o potwierdzenie tutaj :) 11 godzin temu, arim napisał: Podnoszę bazarek.Jednoocześnie polecam bazarek na FB.Znajdziecie tam dużo pięknych rzeczy. A perełki przepiękne. Dziękujemy :) 11 godzin temu, WiosnaA napisał: Dotarłam i ja ...śliczny komplecik Gusiaczku darujesz Ewuni. Zapraszamy całym sercem do licytacji! Witaj Wiosenko :) 3 godziny temu, Aska7 napisał: Dzień dobry : ) Dzień dobry :) Quote
Gusiaczek Posted March 3, 2017 Author Posted March 3, 2017 8 minut temu, andegawenka napisał: Podniosę. :) Dzień dobry, dziękujemy :) Quote
jola&tina Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 Piękne uszka do pięknych perełek pilnie poszukiwane :) Quote
Ewa Marta Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 Potwierdzam w takim razie wpłatę 50 zl za 10 cegiełek na konto Ewci. Wczoraj zrobiłam swoja wpłatę, dzisiaj przeleję za cegiełki:) Quote
Recommended Posts