giselle4 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 ...Dostałam info Szanaucer albo wyzeł piekny ,czarny łagodny błąka sie w miejscowości Święcko. Dzieci sie z nim bawia i dokarmiają kiedy wracaja ze szkoły, szkoda psa. Moze chociaz niech ma pełną miske i jakies posłanie ... Błagam kto moze pomóc,,,,, Jest to ponoc 10 km od Kłodzka:oops: Pewnie wywalony bo juz nie jest potrzebny...pojawiał sie i czeka:-( Jutro więcje informacji gdzie i w jakich godzinach sie znajduje. Kto moze pomóc? Tymczas,opieka ....czy schronisko Bazarek zuzlikowa-16,70zł Bazarek zuzlikowa-5zł Bazarek giselle4-50zł Wpłata malawaszka-200zł Wplata LeCoyotte-40zł SZNAUCER olbrzym szuka domu śląsk (593814465) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. __________________ Sznaucer_Słodki MARKO_za dziećmi skoczy w ogień (591328901) - Aukcje internetowe Allegro Quote
malagos Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Jest ktoś na dogo z tamtych okolic? :cool1: Quote
giselle4 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 ...Świecko i okolice prosze o kontakt na cito znowu pada snieg i zimno prosze Quote
zuzlikowa Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 giselle4 napisał(a):...Świecko i okolice prosze o kontakt na cito znowu pada snieg i zimno prosze Ważne!!! Jest ktoś z okolic Świecka? Giselko...napisz może w tytule,że szukasz pilnie kogoś z okolic Świecka!Może trzeba wprost?:oops: Quote
giselle4 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 ...Masz racje zuzlikowa bo nie wierzę ze4 nie ma dogomaniakow kolo Klodzka Bozków ,Święcko S.O.S......SZUKAM LUDZI DO POMOCY PROSZE O ODZEW...:evil_lol::-(:shake: Quote
zuzlikowa Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 WAŻNE!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Podnosimy! Quote
giselle4 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 ...Bozkow Swięcko Klodzko S.O.S SZUKAMY POMOCY DLA PSA:-( Quote
LeCoyotte Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 jedyna aktywna osoba z Kłodzka: Dogomania Forum - Zobacz Profil: Łapcia Quote
giselle4 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 LeCoyotte napisał(a):jedyna aktywna osoba z Kłodzka: Dogomania Forum - Zobacz Profil: Łapcia dziekuje jutro do niej napisze:crazyeye: Łapcia Quote
giselle4 Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 ...napisane do Łapcia moze pomoze:-( Quote
zuzlikowa Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Podnoszę wątek! Może Łapcia pomoże?????:oops::oops::oops: Quote
Łapcia Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 witam!! niestety u mnie bardziej jest teraz Wrocław niż Kłodzko...popytam znajomych tak teraz mi przyszła pewna osoba na myśl, która już wcześniej oferowała mi pomoc może ona ma więcej znajomych no i jest na miejscu no ale może tu się ktoś też zgłosi.... dam znać w najbliższym czasie co i jak Quote
giselle4 Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 ...Dziekuje Łapacia mam takie info pies jest dokarmiany prze Pania M.J ale nie moze jego zatrzymac...no i nie ma dla niego miejsa wiec spi na tej brei w na zimnie. Moze pogadac z Pania [ale to trzeba na logikę i osobiscie] my f=edamu jedzenie a Pani jemu jakis tymczas ...az jego adoptuje ktos albo...do schroniska. Dojechac do Pani to tez ...problem, Gołogow Bierkocic Święcko 1 to dalej jedziemy prosto pod wiaduktem i pod gore jakie s800 metrów pożniej na Bożkow w lewo i biały budynek z napisem BAZA.... nie wiem czy nic nie pomyliłam bo nie znam tych miejscoiwosci ani realiow... sorry Quote
giselle4 Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 ...Łapcia,worek karmy:oops: oraz dobra czekolada dla Pani zawsze sie znajdzie nawet grosz jak Pani sie zgodzi dac tymczas ...albo Twoja znajoma... za wszystko dziekuje juz:oops::loveu: Quote
Kamila_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Kurcze :shake: rodzicom nawalił samochód.. wątpie czy mogliby się zgodzić na Tymczas dla psa :-( Tato zna dobrze Święcko ... tyle moge narazie powiedzieć .. ps. Czy ta pani nie może popytać ludzi którzy tam mieszkają? jest tam pełno domów z ogrodami, wielkimi podwórkami .. może ktoś mógłby pomóc? Quote
giselle4 Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Kamila i Heksa napisał(a):Kurcze :shake: rodzicom nawalił samochód.. wątpie czy mogliby się zgodzić na Tymczas dla psa :-( Tato zna dobrze Święcko ... tyle moge narazie powiedzieć .. ps. Czy ta pani nie może popytać ludzi którzy tam mieszkają? jest tam pełno domów z ogrodami, wielkimi podwórkami .. może ktoś mógłby pomóc? Ponoc szukała włściecieli i pytała po domach moze ktos by jego sobie przygarnął ale nikt nie wyrazil zgody Mowei ze jest sliczyny ,czarniutki i bardzo łagodny a co do rasy,to tak jak powiedziała tak napisałam Pani tez na rasach sie zna jak i ja....:crazyeye: moze ktos jeszcze sie znajdzie kto moze pomóc...nawet tymczs przy budzie,w garazu,w domku na dzialce...jezeli blisko aby nie marzł bo bedzie chory:-( Quote
Kamila_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 kurcze ... popytam jak rodzice wrócą z pracy.. może ktos się znajdzie.. jakiś czas temu szukałam domu dla szczeniaka i ciężko było.. :-( na dodatek straszna ulewa za oknami w okolicach Kłodzka także.. Quote
zuzlikowa Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Kamila i Heksa']kurcze ... popytam jak rodzice wrócą z pracy.. może ktos się znajdzie.. jakiś czas temu szukałam domu dla szczeniaka i ciężko było.. :-( na dodatek straszna ulewa za oknami w okolicach Kłodzka także.. Och...a ten biedny psiak...:shake: Czy ktoś może pomóc????? Quote
giselle4 Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 ...tez liczę na zyczliwosc kobiety ale wiecie :-( lepiej aby był w suchym.... bo to wszystko sie odbije pozniej:-( Quote
Łapcia Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Kamila i Heksa napisał(a):Podnosze temat ... :-( ja tez podnoszę....dzięki Kamila za odzew :) ja jak mówię mieszkam we Wrocku i nie mam samochodu ale popytam czy coś się nie da zrobić..najgorsze, że dużo moich znajomych też wyjechało z tego miasta :( miejmy nadzieję, że da się szybko pomóc pieskowi...dobrze, że ma chociaż ta życzliwą panią :roll: Quote
Kamila_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Są jakieś wieści od tej pani? .. Co z psiakiem? Quote
giselle4 Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 ...dzisiaj nic nie wiem jutro zatelefonuje to moze coś więcej bede wiedziała aby troche słomy i suche miejsce....:razz: Quote
zuzlikowa Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Podnoszę...ważne! Zajrzyjcie...chodzi o życie lub...:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/suczka-z-jelitami-w-klatce-piersiowej-schron-chce-ratowac-potrzebne-wsparcie-133491/index3.html#post11956983 Quote
Recommended Posts