marako Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Wątek utworzony w grudniu ub.r. przez demi ONEK-skóra i kości- POMOCY w opłaceniu hotelika!!! - DT/DS ->Wrocław Wpis jest giselle4 z 27 strony tego wątku (z wczoraj 22:10): "demi jest do odebrania wałesajacy sie sznaucer koło Klodzka i wzieła by jego do wrocka a pozniej do Holandii Pani Ś ale gdzie jego przetrzymac do ostatniego moze masz jakis pomysł bo on biedak na tym zimnie i w tej brei odpoczywa,dzieci i kobieta jego dokarmiają..." Ja jestem ciemna tu na dogomanii i trafiam przypadkiem w różne miejsca, żeby trafić na ten wątek wpisałam w wyszukiwarkę użytkownika giselle4 (posty) i się pojawił. Quote
malawaszka Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 znalazłam - ale nie wiem kto zabiera psy do holandii - nie znam tych osób, ale na pewno Giselle krzywdy nie da zrobić, poczekajmy aż się pojawi Quote
giselle4 Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Sznaucerowaty z Klodzka siedzi mi w głowie...co ZAŁATWIŁAM? PANI ZAOPIEKUJE SIE NIM DO KOŃCA MIESIACA...DALA POSŁANIE w zadaszonej części da codziennie jesc ale misimy sie spręzyc....fotki zaraz wstawie i prosze pomózcie jego ogłaszac....[fotki kipskie do telefonem zrobione,pies grzeczny]:evil_lol: Jak nic nie załawimy to strzała złota- smierc :-( gmina nie pomoze nie ma złotowki na chronisko moze wywalic 2 gminy dalej to tyle lub eutanazja.:-( Pani pomozemy workiem karmy i czymś ekstra..... Pani miła kobieta ma swojego psiaka w domu jej dzieci bawią sie z tym wielkoludem;) prosze o pomoc:crazyeye: Quote
giselle4 Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Teraz szukamy domu w Polsce koszty do Holandii i paszportu to koszmar..... noo i jeszcze pewn enie jest czy PaniŚ jego zabierze pertraktuje :crazyeye: Quote
LeCoyotte Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 jak wrócę popołudniu z zajęć to porobię ogłoszenia gdzie tylko się da;) tylko zdjęcia potrzebne, może jakiś tekst, no i kontakt Quote
zuzlikowa Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 LeCoyotte napisał(a):jak wrócę popołudniu z zajęć to porobię ogłoszenia gdzie tylko się da;) tylko zdjęcia potrzebne, może jakiś tekst, no i kontakt Giselko...podrzuć fotki i kontakt. :loveu: Quote
giselle4 Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 zuzlikowa napisał(a):Giselko...podrzuć fotki i kontakt. :loveu: fotki słabizna a kontakt...do mnie ja juz jestem zakrecona jak słoik... dobrze ze moje bazarki podnosicie ja juz nawet nie wiem jak zyje:shake: Quote
malawaszka Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 o rany... z takim zdjęciem nie ma szans... :shake: a jakieś info typu wiek chociaż? Quote
malawaszka Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 proś koniecznie o lepsze fotki - może jest tam ktoś w okolicy z cyfrówką... no na tym to widać tylko, że to czarny duży pies :shake: ma brodę? Quote
giselle4 Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 malawaszka napisał(a):o rany... z takim zdjęciem nie ma szans... :shake: a jakieś info typu wiek chociaż? ma okolo 3 lat,łagodny i bardzo posłuszny lgnie do ludzi i jest niczyj:-( napisala prosbe o lepsza fotę moze cos wyprosze....:mad: Quote
marako Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Mogę wysłać jutro przed południem kogoś z rozsądnym aparatem, żeby porobił zdjęcia (wyrobił mu sie dzień, bo miał jechać do Koszalina po sznaucera Axela, a wyjazd odwołany). Ale czy Pani, u której jest pies wpuści go do niego? Quote
LeCoyotte Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 to ja w takim razie czekam jutro na lepsze zdjęcia i wyprodukuję ogłoszenia Quote
giselle4 Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 marako napisał(a):Mogę wysłać jutro przed południem kogoś z rozsądnym aparatem, żeby porobił zdjęcia (wyrobił mu sie dzień, bo miał jechać do Koszalina po sznaucera Axela, a wyjazd odwołany). Ale czy Pani, u której jest pies wpuści go do niego? Tak,Pani jest chetna do wspołpracy bo i psa juz dokarmia miesiąc i nie dała jemu zrobić krzywdy chce tylko aby znalazł domek napisze Ci na pv...jak tam dojechac i dane Pani...:multi::evil_lol: Quote
giselle4 Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 [quote name='LeCoyotte']to ja w takim razie czekam jutro na lepsze zdjęcia i wyprodukuję ogłoszenia Dziekuje wspolnie moze cos zrobimy dla tego biedaka:evil_lol: troszke [na ile sie dało]Tz te fotki obrobił ale nadal to okropieństwo Quote
zuzlikowa Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Giselko,nawet mimo zdjęć pokazałaś jaki to śliczny pies...chyba duży nie jest,określiłabym go jako średniego...jak pięknie z dzieckiem ...wytrzymuje:evil_lol:... Quote
giselle4 Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 ....Tak ,dzieci jego lubia i on je tez:evil_lol: Quote
marako Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Byliśmy dziś u pieska w dwójkę, z moim synem. Mamy sporo zdjęć, a aż 14 z nich chciałabym jakoś wysłać, nie wiem jak. Piesek jest kochany, miły wpaniały i piękny, też myślę, że ma około 2-3 lat. Wielkości sznaucera średniego, ma ze sznaucera wiele, ale konkretnej brody sznaucerowej i brwi niewiele. Pięknie nosi ogon i ma ładną postawę(trochę wychudzony). Jest słodki i łagodny, ale czujny i żywy. 0 agresji. Widziałam jak miło potraktował małego pieska Pani. Ale wcześniej ponoć jakiegoś obcego pieska z terenu przegonił (i pogryzł). Nas widząc pierwszy raz w życiu przywitał bardzo przyjaźnie - wydrapałam mu z okolic noca grudę błota i wyjęłam parę rzepów (żeby był ładny do zdjęcia) i żadnego sprzeciwu. Dał zajrzeć do zębów - piękny zgryz nożycowy. Piesek cudo - gdybym nie miała dwóch (i nie myślała o trzecim - innym) to wróciłby z nami. Quote
marako Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Pani bardzo miła, dzieci i mąż też. Ale boję się, że pies może sobie pójść lub wpaść pod auto - teren nieogrodzony, a on tak tam sobie spaceruje. Chodzi z Panią albo dziećmi do sklepu, jest bardzo towarzyski. Nie jest blisko do ruchliwej ulicy, ale jakby lubił się powłóczyć, to mogłoby się to źle skończyć. Właściwie sobie tak myślę, że szkoda, że go nie "porwałam". Quote
giselle4 Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 marako napisał(a):Pani bardzo miła, dzieci i mąż też. Ale boję się, że pies może sobie pójść lub wpaść pod auto - teren nieogrodzony, a on tak tam sobie spaceruje. Chodzi z Panią albo dziećmi do sklepu, jest bardzo towarzyski. Nie jest blisko do ruchliwej ulicy, ale jakby lubił się powłóczyć, to mogłoby się to źle skończyć. Właściwie sobie tak myślę, że szkoda, że go nie "porwałam". Nie mam gdzie jego przechowac ...naprawdę mi jego tez szkoda bardzo i boje sie o niego jak mozesz wyslij mi fotki na maila to je wstawie dziekuje juz mi troche lzej teraz tylko ogloszenia...duzo ogloszen...niech ktos jego wezmie z miłosci do chaty bo szkoda malucha.;) Quote
malawaszka Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 marako super!!! możesz wysłać zdjęcia do mnie na [email protected] Quote
zuzlikowa Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Słodziak! Trzeba szybko domku mu szukać! Aż się uśmiechnęłam czytając!:loveu: Quote
malawaszka Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 śliczności chłopak jest :loveu: i jak taki fajny to skarb! no i jestem pewna, że w dobrym domku i zadbany dostałby bródki :loveu: Quote
marako Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Dzięki za umieszczenie zdjęć! Jest piękny, ale zapewniam, że w naturze jeszcze słodszy. Quote
Recommended Posts