Jump to content
Dogomania

Ewa odeszła ['] dogomaniaczka EVA2406 potrzebuje pomocy !

Recommended Posts

Posted

Chciałam zapytać czy ktoś byłby chętny aby dorzucić się do zamówienia paczki dla kociaków którymi opiekuje się p. Żaneta ?

za jakiś czas pewnie znowu będę robiła zamówienie więc gdyby ktoś chciał dorzucić grosik to proszę o info :)

Posted

Cześć kochani,

Widzę Wasze wpisy i robi się miło na sercu, że Ciocia Ewa nie została zapomniana... <3

My, jako jej rodzina również o niej nie zapomnieliśmy <3 przykro się robi na wspomnienie że już nie doradzi, nie pożartuje, nie zaprosi na pyszny obiad... :(

Przyjęliśmy opiekę nad zwierzakami. Do tej pory my zapewnialiśmy zwierzakom jedzenie mokre i gotowaliśmy zupy dla psów, a Pani Jola z Fundacji Znajdki zapewniała suche jedzenie dla zwierzaków. W tej chwili już wszystko wzięliśmy na siebie tzn. karmę suchą i mokrą dla psów i kotów, żwirek, środki przeciwkleszczowe dla psów. Pod opieką Fundacji Znajdki zostaje Pola, która przebywa w hoteliku dla psów. Fundacja opłaca comiesięczną opłatę za pobyt Poli w hoteliku tj. 310zl. Karmę dla Poli zapewnie chyba SOS dla Jajmników, ale pewna na 100% nie jestem. 

Ostatnio Pani Kasia F. przysłała nam kocie jedzonko i żwirek za co bardzo bardzo dziękujemy, wysyłamy buziaki i zapraszamy na herbatę do Marek :)

Z opieki Fundacji zrezygnowaliśmy w związku z tym, ze przyznam że jest mi po prostu głupio prosić Panią Jolę o wspracie bo wiem, że ma mnóstwo zwierzaków pod opieką, które potrzebują dużo miłości, niejednokrotnie specjalistycznej karmy, leków i opieki medycznej, a nie wiem w jakiej kwocie były wpłaty na zwierzaki Cioci na Fundację więc nawet nie wiem czy Fundacja musiała coś dokładać czy nie... dlatego sami zostajemy z opieką nad zwierzakami - obiecalśmy Cioci ze zwierzakami sie zajmiemy więc obietnicy dotrzymamy <3

A jeśli chcecie poznać ta zwierzęcą ferajne - dajcie znać - powrzucam fotki :) teraz mamy na kupie 2 psiaki, 6 kotów po Cioci i 2 nasze więc jest spora gromadka :)

Calujemy :* :* :*

• Like 1
Posted
2 godziny temu, Kejciu napisał:

Chciałam zapytać czy ktoś byłby chętny aby dorzucić się do zamówienia paczki dla kociaków którymi opiekuje się p. Żaneta ?

za jakiś czas pewnie znowu będę robiła zamówienie więc gdyby ktoś chciał dorzucić grosik to proszę o info :)

Kasiu dorzucę . Konto mam tylko daj znać kiedy.

Posted
7 minut temu, Kejciu napisał:

dziękuję - wysyłam numer konta :)

Dzięki, dotarło :) Z powodu weekendu przelew dotrze zapewne dopiero w poniedziałek.

Posted
15 minut temu, bakusiowa napisał:

Ja też dorzucę.

DZIĘKUJĘ wysyłam numer konta :)
zobaczymy czy ktoś się zgłosi przez weekend chętny jeszcze jeśli nie to w okolicach wtorku środy pewnie złożę zamówienie :)

Posted
Dnia 16.06.2018 o 08:18, Kejciu napisał:

Dzisiaj byłam u Ewy.

Poprosiłam, żeby przytuliła moją ukochaną Kofi...

Kejciu, dużo nie mogę, ale też się dołożę.

Posted
Dnia 17.06.2018 o 21:21, jola_li napisał:

Dzisiaj byłam u Ewy.

Poprosiłam, żeby przytuliła moją ukochaną Kofi...

Kejciu, dużo nie mogę, ale też się dołożę.

Dziękuję:*