Kejciu Posted June 16, 2018 Posted June 16, 2018 Chciałam zapytać czy ktoś byłby chętny aby dorzucić się do zamówienia paczki dla kociaków którymi opiekuje się p. Żaneta ? za jakiś czas pewnie znowu będę robiła zamówienie więc gdyby ktoś chciał dorzucić grosik to proszę o info :) Quote
cefardea Posted June 16, 2018 Posted June 16, 2018 Cześć kochani, Widzę Wasze wpisy i robi się miło na sercu, że Ciocia Ewa nie została zapomniana... <3 My, jako jej rodzina również o niej nie zapomnieliśmy <3 przykro się robi na wspomnienie że już nie doradzi, nie pożartuje, nie zaprosi na pyszny obiad... :( Przyjęliśmy opiekę nad zwierzakami. Do tej pory my zapewnialiśmy zwierzakom jedzenie mokre i gotowaliśmy zupy dla psów, a Pani Jola z Fundacji Znajdki zapewniała suche jedzenie dla zwierzaków. W tej chwili już wszystko wzięliśmy na siebie tzn. karmę suchą i mokrą dla psów i kotów, żwirek, środki przeciwkleszczowe dla psów. Pod opieką Fundacji Znajdki zostaje Pola, która przebywa w hoteliku dla psów. Fundacja opłaca comiesięczną opłatę za pobyt Poli w hoteliku tj. 310zl. Karmę dla Poli zapewnie chyba SOS dla Jajmników, ale pewna na 100% nie jestem. Ostatnio Pani Kasia F. przysłała nam kocie jedzonko i żwirek za co bardzo bardzo dziękujemy, wysyłamy buziaki i zapraszamy na herbatę do Marek :) Z opieki Fundacji zrezygnowaliśmy w związku z tym, ze przyznam że jest mi po prostu głupio prosić Panią Jolę o wspracie bo wiem, że ma mnóstwo zwierzaków pod opieką, które potrzebują dużo miłości, niejednokrotnie specjalistycznej karmy, leków i opieki medycznej, a nie wiem w jakiej kwocie były wpłaty na zwierzaki Cioci na Fundację więc nawet nie wiem czy Fundacja musiała coś dokładać czy nie... dlatego sami zostajemy z opieką nad zwierzakami - obiecalśmy Cioci ze zwierzakami sie zajmiemy więc obietnicy dotrzymamy <3 A jeśli chcecie poznać ta zwierzęcą ferajne - dajcie znać - powrzucam fotki :) teraz mamy na kupie 2 psiaki, 6 kotów po Cioci i 2 nasze więc jest spora gromadka :) Calujemy :* :* :* 1 Quote
mdk8 Posted June 16, 2018 Posted June 16, 2018 2 godziny temu, Kejciu napisał: Chciałam zapytać czy ktoś byłby chętny aby dorzucić się do zamówienia paczki dla kociaków którymi opiekuje się p. Żaneta ? za jakiś czas pewnie znowu będę robiła zamówienie więc gdyby ktoś chciał dorzucić grosik to proszę o info :) Kasiu dorzucę . Konto mam tylko daj znać kiedy. Quote
Kejciu Posted June 16, 2018 Posted June 16, 2018 52 minuty temu, mdk8 napisał: Kasiu dorzucę . Konto mam tylko daj znać kiedy. dziekuję :) Quote
Kejciu Posted June 16, 2018 Posted June 16, 2018 3 minuty temu, elik napisał: Ja też się dołożę, ale proszę o nr konta. dziękuję - wysyłam numer konta :) Quote
elik Posted June 16, 2018 Posted June 16, 2018 7 minut temu, Kejciu napisał: dziękuję - wysyłam numer konta :) Dzięki, dotarło :) Z powodu weekendu przelew dotrze zapewne dopiero w poniedziałek. Quote
Kejciu Posted June 16, 2018 Posted June 16, 2018 15 minut temu, bakusiowa napisał: Ja też dorzucę. DZIĘKUJĘ wysyłam numer konta :) zobaczymy czy ktoś się zgłosi przez weekend chętny jeszcze jeśli nie to w okolicach wtorku środy pewnie złożę zamówienie :) Quote
andegawenka Posted June 16, 2018 Posted June 16, 2018 Poproszę o numer konta. Fotki zawsze mile widziane :) 1 Quote
Kejciu Posted June 17, 2018 Posted June 17, 2018 14 godzin temu, andegawenka napisał: Poproszę o numer konta. Fotki zawsze mile widziane :) Dziękuję już wysyłam :) Quote
Kejciu Posted June 17, 2018 Posted June 17, 2018 23 minuty temu, Kamila Proc napisał: ja tez poprosze Kamila dziękuję wysyłam :) Quote
Kamila Proc Posted June 17, 2018 Posted June 17, 2018 dzieki za numer, tylko jeszcze adresik potrzebuje, bo ja z poczty puszczam Quote
Kejciu Posted June 17, 2018 Posted June 17, 2018 25 minut temu, Kamila Proc napisał: dzieki za numer, tylko jeszcze adresik potrzebuje, bo ja z poczty puszczam już wysłałam :* Quote
jola_li Posted June 17, 2018 Posted June 17, 2018 Dnia 16.06.2018 o 08:18, Kejciu napisał: Chciałam zapytać czy ktoś byłby chętny aby dorzucić się do zamówienia paczki dla kociaków którymi opiekuje się p. Żaneta ? za jakiś czas pewnie znowu będę robiła zamówienie więc gdyby ktoś chciał dorzucić grosik to proszę o info :) Dzisiaj byłam u Ewy. Poprosiłam, żeby przytuliła moją ukochaną Kofi... Kejciu, dużo nie mogę, ale też się dołożę. Quote
terra Posted June 18, 2018 Author Posted June 18, 2018 Dorzucę i ja parę grosików. Proszę numer konta. 1 Quote
Kejciu Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Dnia 17.06.2018 o 21:21, jola_li napisał: Dzisiaj byłam u Ewy. Poprosiłam, żeby przytuliła moją ukochaną Kofi... Kejciu, dużo nie mogę, ale też się dołożę. Dziękuję:* Quote
Kejciu Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 18 godzin temu, terra napisał: Dorzucę i ja parę grosików. Proszę numer konta. wysłałam dziękuję za taki ogromny odzew :) Quote
Kejciu Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 16 godzin temu, Zmysł napisał: Poproszę o numer konta wysyłam PW bardzo dziękuję :* Quote
cefardea Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Kochni, dziękujemy za tak duży odzew i chęć pomocy :* <3 a Pani Kasi za organizację tego :) Quote
Recommended Posts