Alaskan malamutte Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 1 godzinę temu, elik napisał: Mnie też ma i Asię i Tolę i . . . :) Będziemy pokazywać Caniska, aż w końcu wypatrzy go TEN właściwy człowiek 1 Quote
Usiata Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Nie inaczej, pokazywać, pokazywać, aż wpadnie do serducha ;) 1 Quote
elik Posted May 23, 2017 Author Posted May 23, 2017 ......Wczoraj na konto Caniska wpłynęła kwota 30,00 zł od bakusiowa .......... Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
elik Posted May 23, 2017 Author Posted May 23, 2017 5 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Zaglądam do Caniska Canisek pewnie już smacznie śpi :) Quote
Alaskan malamutte Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 1 minutę temu, elik napisał: Canisek pewnie już smacznie śpi :) Pewnie tak, nawet mu do tego cudnego łebka nie przyjdzie, że tu dobre dusze na dogo szukają mu super domku... 1 Quote
Alaskan malamutte Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 "dziewczyny teraz są jakies promocje wyróznień ogłoszeń na olx, np. za 12 zł 30 dni wyróznienia, plus 9 odświeżeń i plus chyba 7 dnia promowanie- coś takiego. Czyli olx cały miesiąc 'martwi się' o ogłoszenie za Ciebie:) może warto wykupić? Zobaczcie sobie" Elu, taką informacje na wątku Szronika napisała kiyoshi. Może warto Caniskowi wykupić? Quote
elik Posted May 25, 2017 Author Posted May 25, 2017 23 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: "dziewczyny teraz są jakies promocje wyróznień ogłoszeń na olx, np. za 12 zł 30 dni wyróznienia, plus 9 odświeżeń i plus chyba 7 dnia promowanie- coś takiego. Czyli olx cały miesiąc 'martwi się' o ogłoszenie za Ciebie:) może warto wykupić? Zobaczcie sobie" Elu, taką informacje na wątku Szronika napisała kiyoshi. Może warto Caniskowi wykupić? Asiu oczywiście, że warto. J zaraz skocze na OLX i zobaczę co tam proponują. Ostatnio jestem z czasem strasznie pod kreską :( Dzisiaj byłam w kraku na wizycie u neurologa i na pogrzebie znajomej (: Wróciłam głodna, zmęczona, a tu czekała na mnie codzienna praca. Jutro też jadę do kraka - USG stopy i kolana. Chyba żeby mnie już całkiem dobić, dopadł mnie ból gardła, mięśni i ogólna niemoc :( Typowe objawy przedgrypowe. Mój TC już od kilku dni smarka i kicha i to pewnie on mnie zaraził. Quote
Alaskan malamutte Posted May 25, 2017 Posted May 25, 2017 1 minutę temu, elik napisał: Ostatnio jestem z czasem strasznie pod kreską :( Dzisiaj byłam w kraku na wizycie u neurologa i na pogrzebie znajomej (: Wróciłam głodna, zmęczona, a tu czekała na mnie codzienna praca. Jutro też jadę do kraka - USG stopy i kolana. Chyba żeby mnie już całkiem dobić, dopadł mnie ból gardła, mięśni i ogólna niemoc :( Typowe objawy przedgrypowe. Mój TC już od kilku dni smarka i kicha i to pewnie on mnie zaraził. Elu, niestety, wizyty u lekarzy, czekanie w kolejkach potrafi wykończyć....Nie daj się kochana przeziębieniu, trzymam za Ciebie kciuki. To ta pogoda tak rozrabia...ciepło, człowiek się spoci, a za chwilkę spadek temperatury o 10 stopni....I deszcz....U nas fatalnie... Zdrówka życzę....Dbaj o siebie, proszę. Quote
elik Posted May 25, 2017 Author Posted May 25, 2017 Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał: Elu, niestety, wizyty u lekarzy, czekanie w kolejkach potrafi wykończyć....Nie daj się kochana przeziębieniu, trzymam za Ciebie kciuki. To ta pogoda tak rozrabia...ciepło, człowiek się spoci, a za chwilkę spadek temperatury o 10 stopni....I deszcz....U nas fatalnie... Zdrówka życzę....Dbaj o siebie, proszę. Dziękuję Asiu :) dziękuję :) Właśnie wróciłam z OLX i faktycznie jest jak pisałaś :) Zapłaciła dla Caniska Zapłata Quote
Alaskan malamutte Posted May 25, 2017 Posted May 25, 2017 2 minuty temu, elik napisał: Właśnie wróciłam z OLX i faktycznie jest jak pisałaś :) Zapłaciła dla Caniska Super Elu, nie trzeba pilnować odświeżania ani wyróżniania!!! Poproszę Tolę, aby to ogłoszenie, które zrobiłyśmy, też tak wyróżniła!! Quote
elik Posted May 25, 2017 Author Posted May 25, 2017 Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał: Super Elu, nie trzeba pilnować odświeżania ani wyróżniania!!! Poproszę Tolę, aby to ogłoszenie, które zrobiłyśmy, też tak wyróżniła!! Ja wrócę należność. Dzisiaj już spadam, bo padam :) Normalnie oczy mi się zamykają i usypiam siedząc. Dziękuję Asieńko, że wypatrzyłaś tą możliwość :) Dobrej nocy Quote
Alaskan malamutte Posted May 25, 2017 Posted May 25, 2017 1 minutę temu, elik napisał: Dobrej nocy Odpoczywaj Elu i nie daj się chorobie. spokojnej nocy!! Quote
elik Posted May 25, 2017 Author Posted May 25, 2017 1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał: Odpoczywaj Elu i nie daj się chorobie. spokojnej nocy!! Powalczę :) Quote
elik Posted May 26, 2017 Author Posted May 26, 2017 Późno, bo późno, ale i ja zaglądam do psiaczka. A wczoraj na konto Caniska wpłynęło 10.00 zł od Alaskan malamutte i 40,00 zł od helli Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Usiata Posted May 29, 2017 Posted May 29, 2017 Canisku, wesoły psiaczku, pozdrawiam serdecznie i kciukam za domek :) Quote
elik Posted May 29, 2017 Author Posted May 29, 2017 I ja przyczłapałam przywitać się z Caniskiem i jego Fankami :) Quote
Recommended Posts