Alaskan malamutte Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 4 godziny temu, Nesiowata napisał: A nie ma przypadkiem jakiś nowych wieści o Canisku? U Caniska wszystko dobrze. W najbliższym czasie wybiorę sie w odwiedziny i porobię zdjęcia. Ale proszę o cierpliwość, teraz mam malutkiego Koko do ogarnięcia... Quote
MALWA Posted July 17, 2018 Posted July 17, 2018 Zaglądam na wątek i z utęsknieniem wyczekuje wiadomości i zdjęć Canisa.... Quote
Nesiowata Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 7 godzin temu, MALWA napisał: Zaglądam na wątek i z utęsknieniem wyczekuje wiadomości i zdjęć Canisa.... Pewni wszyscy czekają, ale są rzeczy ważne i ważniejsze... Quote
MALWA Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 2 godziny temu, Nesiowata napisał: Pewni wszyscy czekają, ale są rzeczy ważne i ważniejsze... Oczywiście, i dlatego grzecznie wyczekuje.... I tak miło jakoś wchodzić na wątek i widzieć, ze niepełnosprawnemu psiakowi jednak się udało.... Quote
Nesiowata Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 14 godzin temu, bakusiowa napisał: Co u Caniska? No właśnie. Quote
elik Posted August 17, 2018 Author Posted August 17, 2018 Też jestem ciekawa, choć wiem, że ogólnie jest ok :) Joasiu, przepraszam, czy mogłabyś porozumieć się z Panem Romanem? Plisssss Quote
Alaskan malamutte Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 1 godzinę temu, elik napisał: Też jestem ciekawa, choć wiem, że ogólnie jest ok :) Joasiu, przepraszam, czy mogłabyś porozumieć się z Panem Romanem? Plisssss Eliku kochany, rozmawiałam z panem Romanem. U Caniska wszystko dobrze. Bardzo zaprzyjaźnil sie z Tatrą, śpią obok siebie. Mam zaproszenie i zapewne dzisiaj po południu podjadę i zrobię kilka zdjęć kochanemu Caniskowi. Niestety, mam też smutną wiadomość, odszedł starutki Foksik.. Quote
elik Posted August 17, 2018 Author Posted August 17, 2018 2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Eliku kochany, rozmawiałam z panem Romanem. U Caniska wszystko dobrze. Bardzo zaprzyjaźnil sie z Tatrą, śpią obok siebie. Mam zaproszenie i zapewne dzisiaj po południu podjadę i zrobię kilka zdjęć kochanemu Caniskowi. Niestety, mam też smutną wiadomość, odszedł starutki Foksik.. Biedactwo [*] Pociechą jest fakt, że żył w dobrych warunkach wśród kochających go Ludzi. Canisek godnie go zastępuje. Quote
elik Posted August 17, 2018 Author Posted August 17, 2018 Joasia jest właśnie u Caniska :) Będą newsy, będą zdjęcia Quote
Alaskan malamutte Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 Wizyta poadopcyjna u Caniska zaliczona!!! wszystko w nalezytym porządku!! Canisek i Tatra pzywitali mie szczekaniem, ale za chwilę było wielkie przytulanie i mizianie!! Oto fotorelacja z wizyty u Caniska: 3 1 Quote
Alaskan malamutte Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 I na trawce zielonej sobie poleżę!! 2 1 Quote
Alaskan malamutte Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 Drapanko po brzuszku i szczęśliwy Canis!!! 3 Quote
Alaskan malamutte Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 Nie ma to jak głaski pańcia ukochanego!! No i towarzystwo małej Melci.. 3 Quote
Alaskan malamutte Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 No i jeszcze taki maluch od sąsiada przychodzi w odwiedziny..Pan Roman sie śmieje, że stan psiaków musi się zgadzać...nie ma foksika, to maluszek przychodzi... 1 Quote
Alaskan malamutte Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 Taką hierarchię ustalila Tatra a Canisek sie podporządkował... 2 2 Quote
Alaskan malamutte Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 Wnioski po wizycie: Canisek szczęśliwy, zadbany, wykąpany, ma swoje rece do głaskania, swój domek, który go kocha, miejsca do leżenia, biegania tyle ile chce. 3 1 Quote
Nesiowata Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 Jak zwykle - brak mi lajków. Chyba już się do tego przyzwyczaiłam. Piękne zdjęcia, ale pies piękniejszy, uchachany po pachy. A może Pan Roman chciałby na stałe uzupełnić poprzedni stan psów - do wyboru, do koloru. Można przebierać, co dusza zapragnie. 1 1 Quote
bakusiowa Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 Piękne zdjęcia Caniska i towarzyszy. Możemy być spokojni o niego. 1 Quote
elik Posted August 17, 2018 Author Posted August 17, 2018 29 minut temu, bakusiowa napisał: Piękne zdjęcia Caniska i towarzyszy. Możemy być spokojni o niego. Całkowicie :) Joasiu bardzo wielgachne dziękuję za wizytę i piękną fotorelację. Przekaż od nas ogromne podziękowania Panu Romanowi za wspaniałą opiekę jaką otoczył Caniska. Nie można sobie wyobrazić wspanialszego domu dla Caniska, czy każdego innego psiaka. Canisek pięknie wygląda i widać, że jest szczęśliwym psem Wielkie dzięki Joasiu za adopcję i wizytę :) 1 Quote
MALWA Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Zdjęć Canisa cała masa, ale za to widać, w jakich warunkach psiak mieszka i ile terenu ma do zwiedzania, biegania i węszenia. Widać, że Canis w tym domu jest szczęśliwy z Panem Romanem i psim towarzystwem :) Quote
elik Posted October 21, 2018 Author Posted October 21, 2018 Możesz Asiu zadzwonić do Pana Romana i zapytać o już nie naszego słodziaka? Quote
Recommended Posts