Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

5 zł deklaruję co miesiąc, tylko musiałabym dostawać pw przypominające. Bakusiowa napisała,że będzie przypominać. Bardzo dziękuję i przepraszam, że tak... ale boję się, że mi to umknie. A jak widzę PW to od razu przelewam. Wiem, że mała kwota a tyle zachodu... ale jeśli tak może być, to chętnie drobną cegiełkę co miesiąc wpłacę. No i trzymam kciuki za pieseczka... !

• Upvote 1
Posted
3 minuty temu, asl napisał:

5 zł deklaruję co miesiąc, tylko musiałabym dostawać pw przypominające. Bakusiowa napisała,że będzie przypominać. Bardzo dziękuję i przepraszam, że tak... ale boję się, że mi to umknie. A jak widzę PW to od razu przelewam. Wiem, że mała kwota a tyle zachodu... ale jeśli tak może być, to chętnie drobną cegiełkę co miesiąc wpłacę. No i trzymam kciuki za pieseczka... !

Bardzo dziękujemy!

Posted
23 minuty temu, dorcia2 napisał:

jak on piękny , zapisz Olenko od mnie 20 zł dla psinki stałej 

jest nieprzeciętnej urody więc domek pewnie szybciutko znajdzie 

apel o ratowanie puszczy podpisany 

i proszę o podpisanie petycji przeciwko polowaniu w rezerwacie 

http://petycja.pracownia.org.pl/petycja/powiedz-nie-polowaniom-w-rezerwatach

Pracownia na rzecz Wszystkich Istot  ,z którą jestem od kilku lat 

dziękuje i ja również podpisuje. Co to się dzieje, że minister środowiska, który dzis od Premier dostał nagrodę, wycina co popadnie i wybija jak leci, straszne co się dzieje.

Posted
1 minutę temu, Olena84 napisał:

dziękuje i ja również podpisuje. Co to się dzieje, że minister środowiska, który dzis od Premier dostał nagrodę, wycina co popadnie i wybija jak leci, straszne co się dzieje.

to odrażające co się dzieje , mam nadzieję ,że na tym szkodniku ministrze od rydzyka natura weźmie odwet jak w "Pokocie" Agnieszki Holland  wilk-ruchomy-obrazek-0074

• Upvote 1
Posted
21 minut temu, dorcia2 napisał:

to odrażające co się dzieje , mam nadzieję ,że na tym szkodniku ministrze od rydzyka natura weźmie odwet jak w "Pokocie" Agnieszki Holland  wilk-ruchomy-obrazek-0074

Niech tak się stanie. Amen.

Posted

Sciskam sciskuniam

za psie serduszka

Olenko wpisz mnie

prosze

na stronie pierwszej

te  deklaracyjke po 8 zl

juz jedna jest u Cie serce

drugie 8 polecialo z listem

kochana ku Tobie

pozdrawiam

• Upvote 1
Posted

Od lipca mogę zadeklarować dyszkę miesięcznie. W czerwcu muszę jeszcze przelać jedną deklarację dla pewnej psinki, więc wcześniej nie mogę (tylko proszę o przypomnienie, bo ostatnio mam ciut za dużo na głowie)

• Upvote 2
Posted
1 godzinę temu, Nadziejka napisał:

Sciskam sciskuniam

za psie serduszka

Olenko wpisz mnie

prosze

na stronie pierwszej

te  deklaracyjke po 8 zl

juz jedna jest u Cie serce

drugie 8 polecialo z listem

kochana ku Tobie

pozdrawiam

ciociu Ty tylu psiaczkom pomagasz, nie śmiałam pytać czy to na stałe, dziękuje, zapisuje

Posted
9 minut temu, Radek napisał:

Od lipca mogę zadeklarować dyszkę miesięcznie. W czerwcu muszę jeszcze przelać jedną deklarację dla pewnej psinki, więc wcześniej nie mogę (tylko proszę o przypomnienie, bo ostatnio mam ciut za dużo na głowie)

Super, dziekujemy!

Posted
17 minut temu, Olena84 napisał:

Albo wujkowie jak widać;)

Tak się właśnie zastanawiałem, czy wujek też może być;)

• Upvote 3