Gosiapk Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Sabina02 napisał(a):Ja niestety tez mam kilka deklaracji, ale od 1-go lipca jedna deklaracja mi sie zwolni na 100%, wiec deklaruje od lipca 100 zl miesiecznie na Bobika. Aha, inna moja deklaracja moze sie zwolnic wczesniej, bo cos sie szykuje, wiec byc moze bede mogla zaczac wysylac na Bobika wczesniej... ;) Wow!!! :crazyeye: Quote
maarit Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Gonia o to właśnie chodzi, że temat deklaracji dopiero się zaczął i ta od już to 50zł na m-c. Ja się nie określam na razie bo mam jeszcze 1 m-c umowę o pracę i nie wiem co potem:oops: ale się dorzucę...:roll: Szukamy, szukamy..... Quote
gonia66 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Renatko i TRZYMAJ BEZWZGLĘDNIE MIEJSCE DLA BOBIKA- ZNAJDZIEMY PIENIAZKI CHOCBY SPOD ZIEMI...musi isc do Ciebie Cioetczko na zasłużoną emeryturkę...OD KIEDY MOGLY ZAWITAC W TWOJE PROGI KONKRETNIE??? Quote
gonia66 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Renata5 napisał(a):Dziewczynki mam domowy hotelik i w kwietniu zwalnia mi sie miejsce.Mam zawsze tylko 3 psy na tymczasie,bo chcę,żeby psiaki miały u mnie po domowemu,a nie po schroniskowemu.Co Wy na to?Mam juz zapytania o wolne miejsca,ale to są młode psiaki.Myślę,że Bobiś z racji wieku nie powinien dłuzej czekać.Jeżeli jesteście na tak,to zatrzymam mu miejsce,jeżeli na nie,to tez dajcie znać,to dam odpowiedź innym dziewczynom. No dobra- jestem- Gonia13 mni tu zawezwala, wiec sie melduje..Wdzę juz duzo dla dziadziusia- jest Renatka...no a to znaczy ze Bobik ma z gorki..teraz trezba rozkrecic watek..czy ktos moze mi odeslac deklaracje??Kto się ile deklaruje- bo doczytalam na razie o dwoch- Majka i Sabinka, ale Sabinka dopiero pozniej...ja nie mam czasu czytac calego wątku( nie teraz ale przeczytam)..wiec w skrocie wiem tyle,cp napisalam- jeesli macie cos wiecej z wiadomosci-= napiszcie:roll: Ja zaraz pomysle gdzie wyslac jeszcze zaproszenie-nie chce pisac do tych cioteczek ktore stale sluza pomoca- bo wiem ze nie odmowia albo bedzie im ciezko odmowic a naprawde maja zobowiazan od groma- tak jak chocby Sabinka. Miejsce u Renatki musimy trzymac bezwzglednie- teraz do kwoetnia szukamy 300 zł..i znajdziemy..musimy znależc..potrzeba chyba tez zmienic trszke tytul watku... No to czekam na wiadomosci:roll::roll::roll: Quote
gonia66 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Jeszcze tak sobie przeglądam wątek i widzę na nim sporo kochanycj cioteczek i wujaszkow chyba też- oni pewnie jeszcze nie zdazyli przeczytac, ze Renatka daje Tymczas Bobisiowi...myślę, że też zadeklarują jakas sumke- choćby drobną , jak doczytają...ALE TRZEBA ZMIENIC TYTUL WĄTKU KONIECZNIE:lol::lol:Pozcekamy do jutra i zobaczymy- a potem zaczynamy rozsylac zaproszenia- najpierw dajmy pierwszeństwo stałym bywalcom wątku:eviltong::eviltong::eviltong: A potem jak bedziemy wiedziec ile brakuje- bedziemy uderzać...:lol::lol::lol:Bobiś..a Ty sie chlopie pakuj i już możesz zaczynać śnić o domku Renatki- to podobno raj dla takich jak Ty..więc może oplaciło się czekać:lol::lol::lol: Quote
agailawa Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Jeny Reantko dziękuję :loveu: Zmienię nazwę wątku, tylko na jaką ... ? Może ja się dołoże dla Bobika ;) . Musze z rodzicami pogadać . :roll: Quote
gonia66 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Brakuje jeszcze sporo- ok 250 zł:cool3: To odpowiedź dla Gosiapk:lol: A jeśli chodzi o tytuł- to powinno byc w tytule, ze jest Tymczas, brakuje kasy dla dziedzisia- wolamy o pomoc...no coś w tym stylu, żeby było widoczne "z daleka":lol: Quote
Sabina02 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Gonia66, Ty to jestes energiczna kobitka! ;) Jak wejdziesz na watek, to zaraz sie cos dzieje... ;) Tak, trzeba zaczac od zmiany tytulu, no i trzeba bedzie prosic o pomoc na innych watkch, moge w tym pomoc...;) Quote
gonia66 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Sabina02 napisał(a):Gonia66, Ty to jestes energiczna kobitka! ;) Jak wejdziesz na watek, to zaraz sie cos dzieje... ;) Tak, trzeba zaczac od zmiany tytulu, no i trzeba bedzie prosic o pomoc na innych watkch, moge w tym pomoc...;) Sabinko- bardzo byśmy prosiły o pomoc w ściaganiu cioteczek na watek- kazda pomoc mile widziana- nawet podnoszenie watku czy ogloszenia...wiemy przeciez dobrze jak jest. JA niestety wyjezdzam na wekend do Wrocka i mogę tu zajrzeć sporadycznie- jak mi udostepnią kompa na chwilke, wiec nie denerwujcie się ,ze zapomnaial albo coś...nie zapomnialam i jak tylko wroce w niedziele, tez zaczynam dolaczc się do akcji zapraszania o pomoc finansową:lol: KONIECZNA ZMIANA TYTULU WATKU DZIEWCZYNY!!!TO PODSTAWA...bo jak bedziemy podnosic to nic nie da..a sytuacja jest wyjatkowa....jest TYMCZAS i to LUKSUSOWY jak dla naszego dziadziusia- WIĘC NIE MOZEMY WYPUSCIC TAKIEJ OKAZJI Z RĘKI...i nie wypuscimy oczywiście..RENATKO...PROSZĘ NAPISZ, ŻE TRZYMASZ MIEJSCE NA 100% I OD KIEDY BOBIŚ MÓGBY JECHAĆ..te info trzeba będzie dodać na pierwszą stronkę, tak zeby osoby wchodzące mialy widok na wszystko w zarysie:lol: DZIEWCZYNKI KOCHANE..TU KAŻDE 5 ZŁ NAWET SIĘ LICZY..tylko musi to byc dekalracja miesięczna...DAMY RADE!!!:lol::lol::lol::lol: Quote
gonia66 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Gosiapk napisał(a):Nadal sporo brakuje! Gosiu...damy radę..nie mam wątpliwosci..na dogo jeszcze nigdy mnie nikt nie zawiódł...zbierzemy ta kwotę...w to ie wątpię..tylko trzeba troszkę czasu i zacząć robić po kolei wszystko..czyli zmiana tytulu i aktualizacja na pierwsze..a potem ruszamy z zaproszeniami i zobaczysz...tu jest tyle dobrych ikochanys serduszek, ze nawet przez myśl mi nie przeszło, żeby Bobis nie mogl skorzystać z takiej szansy jaka mu się trafila..a nalezy mu sie i jestem przekonana, ze wszyscy to potwierdza:lol::lol:Bedzie dobrze:roll::roll: Quote
agailawa Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Zmienię tytuł, bez problemu. Tylko ja mało pomysłowa jestem :roll: Quote
maarit Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Zmieńcie tytuł dziewczyny coś w stylu - po 14 latach w schronisku ma szansę na Dt - potrzebne deklaracje! I nowy bannerek (nie umiem:oops:) - własnie z apelem o pomoc finansową. Ja coś dorzucę ale miesięcznie mie mogę obiecać bo różnie może być , co nie znaczy ze nie będę wpłacać. I rozsyłamy cioteczki po cioteczkach i wujaszkach.... Zegar tyka....:shake: Quote
gonia66 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Jestem na chwilkę, bo mi tęskno, ale nic tu jeszcze si ę nie zmieniło:roll:Dobra..poczekamy więc:lol: Ciesze się ze Bobiś jest w dobrej kondycji i humorze:lol::lol: Quote
kamilawa Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Dziś Aga zmieni tytuł. Bobik dziś się tak uśmiechał jak do niego podeszłam... ;) Kładka też... A ja chcę, a nie mogę pomóc w pieniążkach..:-( Niestety mam takich rodziców... :angryy: Pozdrawiam ! Quote
kamilawa Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Oj, tak mi też :placz: Ale posadzi się ją później z jakimś fajnym staruszkiem i będzie dobrze... Chociaż ona tak bardzo będzie tęsknić... :-( Quote
Sabina02 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Jest jeszcze jednorazowa deklaracja 50 zl od kaskadaffik! :loveu: Quote
kamilawa Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Wspaniale ! :loveu: Nie wiem jak Wam wszystkim dziękować... Quote
Sabina02 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 No dobra, ide poszukac dogomaniakow, ktorzy mogliby jeszcze pomoc... ;) Quote
Sabina02 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 kamilawa napisał(a):Wspaniale ! :loveu: Nie wiem jak Wam wszystkim dziękować... Ty nie dziękuj, tylko ustalaj szczegoly z Renata5 i wyciagajcie psiuta. :evil_lol: :eviltong: Pieniazki wykopiemy chocby z pod ziemi, o to sie nie martw. :lol: Jesli beda jakies koszty transportu czy oplata adopcyjna, to ja pokryje... ;) Quote
Recommended Posts