Jump to content
Dogomania

['] Dolarek za TM:(. To nie Prima Aprillis :). Dolarek (Donald) z Radys ma swój WŁASNY DOM. Zamieszkał w Poznaniu. Dziękuję Wszystkim za pomoc Dolarkowi <3.

Recommended Posts

Posted

Dzielny chłopaczek z Dolarka ! I bródkę dał sobie podciąć :). Ale pewnie szczęśliwy nie był, hehe :). I raczej nie przypuszczam aby stał jak słup soli kiedy wokół brody pracowały nożyczki :)

• Like 1
Posted

Na konto Dolarka wpłynęła stała deklaracja za cały rok od Monikapf. Z całego serca dziękuję <3.

120zł -Monikapf /09.01.2019 /stała za cały 2019 (12mcs x10zł =120zł)

Posted

Dziękuję serdecznie za wpłaty dla Dolarka <3.

• 20zł -Livka/14.01.2019/stała I
  • 50zł -J.Szymańska /14.01.2019/stała I
  • 30zł -koja /14.01.2019 /stała I
  • 20zł -Sara2011/14.01.2019/stała I
  • 2 weeks later...
Posted

Wczoraj było u nas bagnisko i padał deszcz. Dzisiaj rano otworzyłam drzwi prowadzące do ogródka i nie mogłam uwierzyć w to, co zobaczyłam. Śnieg! Dużo śniegu! :-))) Radość wielka! Znacznie lepiej "tonąć" w śniegu, niż w błocie. ;-)

Mam problem z wstawieniem zdjęć.

Posted
4 minuty temu, hop! napisał:

Wczoraj było u nas bagnisko i padał deszcz. Dzisiaj rano otworzyłam drzwi prowadzące do ogródka i nie mogłam uwierzyć w to, co zobaczyłam. Śnieg! Dużo śniegu! :-))) Radość wielka! Znacznie lepiej "tonąć" w śniegu, niż w błocie. ;-)

Mam problem z wstawieniem zdjęć.

No ja też dzisiaj byłam zdziwiona jak mi przyszło skrobać lód z auta :). Ze zdjeciami jest jakis problem, ja również nic nie mogę wstawić.

Posted

Na dwóch zdjęciach oprócz Dolarka jest Natka. To miła i przyjazna wobec wszystkich psów suczka, bardzo uległa i niekonfliktowa. Niestety, Dolar nawet jej nie akceptuje. Potrafi skoczyć na nią z zębami, gdy tylko się zbliży. Psy mają się trzymać od niego z daleka, nie wchodzić do pokoju, który uznaje za swój. Na odległość łaskawie je toleruje. Taki to jest ten Dolarek. ;-)

Posted

Taka Zosia Samosia z Dolarka. Zastanawiające dlaczego ona tak nie lubi innych psiaków, nawet przyjacielskich. Czyżby dały mu w kość w schronisku i on się ich po prostu boi i dlatego tak się zachowuje :(

Posted
16 minut temu, kiyoshi napisał:

hop! bardzo prosze o instrukcje jak wstawić zdjęcia na dogo? cały watek radyski stoi bo NIC nie moge wstawić :( :( pomocy!

Ja skorzystałam z "Zapodaj" - KLIKNIJ

- wybierz plik/pliki

- zaznacz 500x500

- kliknij w Zapodaj!

- skopiuj adres URL i wklej w post

Posted

Dziękuję serdecznie za wpłaty dla Dolarka :)

• 50zł -Maciej Kościelak /05.02.2019/stała II
  • 20zł -Dulska /05.02.2019/stała II
  • 30zł -certusowa /05.02.2019 /stała II
  • 20zł -sybil /05.02.2019/stała II i III
Posted

Dziękuję serdecznie za wpłaty dla Dolarka :)

30zł -Monika Frąckiewicz /09.02.2019 /wpłata II

30zł -koja /09.02.2019 /stała II

20zł -Sara2011 /09.02.2019/stała II