xmartix Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 :crazyeye: haha Welli ale fajny pomysł!!! tylko trzeba by było chłopaka na dt wziąć i ogarnąć co by do tego stanu (zdjęcie nr 1) doprowadzić Quote
xmartix Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 ja mogę zrobić allegro i 5 innych ogłoszeń, ale... co z tymi zdjęciami, które te zdjęcia dać? napisać coś o oku? chyba tak, co? co on tam właściwie ma na tym oku oj przydałby mu się dt... :shake: porządne wyczesanie, wykąpanie i wyleczenie oka i szybko by poszedł... wiadomo jak do innych psów reaguje? Quote
GoskaGoska Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 z tym oczkiem cos naprawde nie tak jest przydaloby sie wiedziec co. Ja nie wiem czy to dobry pomysl pokazywac inna psa :roll: ktory jest w super stanie ,chyba ze bedzie orginal i jedno z lotu ptaka od dublera - to pewnie;) Quote
Isadora7 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Xenia ja na allegro wykorzystam zdjęcie Punia ale tak jak kiedyś zrobiłam już u innego psiaka. Takie porównanie jak psiak będzie wyglądał już w domku. Kończę i tak obrabiać te zdjecia w szopku i chłopak na aukcji będzie łądnie wyglądał. Quote
wellington Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Kto w Wroclawiu moze Whitiego wziac na platny dt ? Jak juz kikou dowie sie co z oczkiem i ze szczepieniami, choc jestem pewna ze psy sa szczepione, ale tak na wszelki wypadek, bedziemy miec pelniejszy obraz . Kikou, prosze popros weta zeby przy okazji badania oczka sprawdzil mu zabki - dalej mam wrazenie ze jest opuchniety z obu stron. Quote
wellington Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Kto w Wroclawiu moze Whitiego wziac na platny dt ? Quote
GoskaGoska Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 a tu domow tymczasowy prawie nie ma :shake: nawet platnych, moze ulv -ale ona ma przyjac dalmatynczyka no i pytan skad by wziasc kase na ten tymczas? Quote
wellington Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 GoskaGoska napisał(a):skad by wziasc kase na ten tymczas? Kasa sie znajdzie jak sie znajdzie tymczas ;) Quote
xmartix Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 na parę dni można wziąć ale nie aż znajdzie ds.. Quote
xmartix Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 myślałam o sobie, ale parę dni tylko, ale jak nie ma dt dla niego potem to nie ma sensu Quote
wellington Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 xmartix napisał(a):na parę dni można wziąć t.zn. kto moze wziac ? Quote
wellington Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 xmartix napisał(a):myślałam o sobie, ale parę dni tylko, ale jak nie ma dt dla niego potem to nie ma sensu No wlasnie. Pare dni nie rozwiazuje sytuacji, ale w kazdym razie wielkie dzieki !!! Quote
wellington Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 A tu kolejny szpicowaty : http://www.dogomania.pl/forum/f28/dzyngis-szpic-mini-ok-halinowa-minska-debego-szukamy-dt-ds-132937/#post11984025 Quote
Isadora7 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Allegro dla Whitiego (wyróżnione) Przepiękny szpic? Skazany Na Samotność? (587318944) - Aukcje internetowe Allegro :loveu: Quote
wellington Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Piekne allegro ! Na kogo podalas kontakt ? Quote
Isadora7 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 wellington napisał(a):Piekne allegro ! Na kogo podalas kontakt ? Z pierwszego posta. Jak trzeba coś zmienić nie ma problemu. Quote
majqa Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 To jest kontakt do Kikou. Allegro cudowne! :loveu: Quote
wellington Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 majqa napisał(a):To jest kontakt do Kikou. Allegro cudowne! :loveu: No ba. Nie tylko tekst, ale i graficzne opracowanie nawiazujace do jego dalekich krewnych (......) - po prostu bomba :multi: Zeby tylko kikou sie uporala z fala interesentow :roll: Quote
majqa Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 wellington napisał(a):(...) Zeby tylko kikou sie uporala z fala interesentow :roll: Tego należy życzyć i Kikou i psiakowi. Quote
Lionees Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Heloooo! Po wielu perypetiach życiowych przybywam wreszcie cała i zdrowa(bo ratowałam swoją sunie tą z padaczką,bo wpadła mi do rzeki a ja za nią-po szyję:shake:) Quote
Lionees Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 majqa napisał(a):O matuś, ale miałyście przeżycia... :-( No...:shake: Ale wiesz,człowiek jakoś nie myśli,ze może się sam utopić,tylko leci jak głupi,bo pies tonie:shake:...a ja jak nawiedzona wpadłam do tej wody za nią,bo prąd ją porywał...i sama się podtapiałam,bo kurtka nasiąknęła mi wodą.Jessu...nikomu nigdy nie życzę.Ale nawet nie było mi zimno,to adrenalina mnie chyba grzała wtedy:shake: No ale wszystko dobrze się skończyło...a ta sunia to po lekach taka otępiała...szła sobie i szła,jak była kawałek od brzegu to ją zawołałam,a ona nic,no to ja sie dre juz na powaznie,bo widzę,że ona idzie dalej:crazyeye:Podbiegam do niej,a ona się jakoś wystraszyła,czy mnie nie poznała i wbiegła jak Kamikadze do wody...jejku a ja za nią wpadłam i ledwo ją za obrożę chwyciłam,bo ona już z prądem płynęła:shake:.Ona ma czasami takie odloty,jest jak w transie.Ale już nie chodzę z nią nad rzekę:shake: Quote
majqa Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Człowiek w sytuacjach tak ekstremalnego stresu potrafi wykrzesać z siebie nadludzkie siły. Dobrze, że jesteście całe i zdrowe!!! :loveu: Quote
Isadora7 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 majqa napisał(a):Człowiek w sytuacjach tak ekstremalnego stresu potrafi wykrzesać z siebie nadludzkie siły. Dobrze, że jesteście całe i zdrowe!!! :loveu: Dokładnie tak jest. Nawet nie wiemy na ile nas stać, dopóki nie znajdziemy się w sytuacji ekstremalnej. Renata najwazniejsze że wszystko dobrze się skończyło... dzięki Tobie zresztą. Quote
Recommended Posts