iwa77 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 isadora7 napisał(a):ciotki poszukajcie szybko psiaka podmienię na aukcji wyróżnionej na maxa i opłaconej przez xenię. Aukcja ma jeszcze 10 dni i pierwszych podglądających, może inna bida spodoba się. juz szukam ! Quote
iwa77 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Tutaj link do wątku do podmiany na Allegro : http://www.dogomania.pl/forum/f28/niewielkie-kudlatki-mama-corcia-szukaja-wspolnego-domu-133013/ Quote
PaulinaB Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 majqa napisał(a)::-o :-o :-o O matko jedyna, nie wierzę własnym oczom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ależ radocha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wielkie ukłony dla Kai i wcale nie mniejsze dla Ciebie Paulino!!! :loveu: :loveu: :loveu: No i wielkie uklony w kierunku Wellington, bo to wlasnie Pani Xenia mi powiedziala o tym watku inaczej nigdy bym na niego nie trafila;) Quote
wellington Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Ja narazie mysle - troche za szybko mi to poszlo, a co nagle to po diable. Nie jestem na 100 % przekonana, musze z Paulinka jeszcze kilka waznych spraw wyjasnic. Quote
wellington Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Chyba pojade do Wroclawia i wezme nowy domek pod moj mikroskop elektroniczny. Chyba ze Iwa77 podjelaby sie sprawdzenia. Nie ze nie mam zaufania do Paulinki, Paulinke znam osobiscie i znam jej Mame i wiem ze slowo odpowiedzialnosc pisza przez wielkie O. Ale nie znam nowego domku, nie przedstawil nam sie, trudno jakos mi uwierzyc ze maja klopoty z dostepem do komputera...... Quote
majqa Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 wellington napisał(a):(...) trudno jakos mi uwierzyc ze maja klopoty z dostepem do komputera...... Hm...mnie nie aż tak trudno, bo sama miałam ostatnio takie problemy. Podobnie ma się sprawa z zarejestrowaniem na dogo. Moja znajoma czeka już x czasu na aktywację, a z tego co wiem, nie ona jedna. Quote
wellington Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 majqa napisał(a):Hm...mnie nie aż tak trudno, bo sama miałam ostatnio takie problemy. Podobnie ma się sprawa z zarejestrowaniem na dogo. Moja znajoma czeka już x czasu na aktywację, a z tego co wiem, nie ona jedna. Nie rozumiem calkiem :shake: Ze dogo ma fochy to wiem. Ale dostep do kompa ....? Mlodziez akademicka ? Quote
PaulinaB Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 wellington napisał(a):Nie rozumiem calkiem :shake: Ze dogo ma fochy to wiem. Ale dostep do kompa ....? Mlodziez akademicka ? No nie kazdy wozi ze soba komputer do Wroclawia przez pół Polski, a tez nie uwazam ze to jest obowiazek logowac sie na dogo. Myslalam ze informacje podawane przeze mnie wystarczą, wydawalo mi sie ze pisalam w miare czesto o tym jak sie chłopak zachowuje, wklejone zostaly tez zdjecia. A wyszlo troche tak jak to bym gdzies upchnela psa niewiadomo komu i byle by tylko go wyadoptowac szybko. Pies ma szanse miec wspaniały, kochający i pelen milosci dom, dostal szanse, ktorej wiele psow nie ma, poza tym idzie do adopcji do mojej przyjaciolki, ktora ma wielkie serce do zwierzat, czego chciec wiecej? Quote
majqa Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 wellington napisał(a):(...) Ale dostep do kompa ....? Mlodziez akademicka ? Młodzież do tego nie ma nic tylko w danym momencie brak możliwości. Jak mnie padł net to wołami by mnie nie wyciągnęli na poszukiwanie dostępu np. u sąsiadów (zwłaszcza, że leciwi są i raczej "bezkompowi") :evil_lol:. Wszystko rozegrało się raptem wczoraj, dajmy dziewczynie ochłonąć, nacieszyć się psiakiem i doprowadzaniem go do ładu, przecież nie żyje pewno tylko kompem, netem i koniecznością natychmiastowego meldowania się tutaj, czemu wcale bym się nie dziwiła. Quote
wellington Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 przecież nie żyje pewno tylko kompem, netem i koniecznością natychmiastowego meldowania się tutaj, A nieee :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ? A wyszlo troche tak jak to bym gdzies upchnela psa niewiadomo komu i byle by tylko go wyadoptowac szybko. Nie, nie, nie , Paulinko, tego bym nigdy nie pomyslala, znam Ciebie i wiem ze sie dasz pokroic dla kazdego pieska. (Kto rozbestwil Jajo do tego stopnia ze Jajo trzesie nie tylko calym domem, cala rodzina ale i reszta zwierzat domowych ??? No kto ? Kto pozwolil na to zeby Jajo szantazowalo swoim "zachowaniem" wszystkich wokol ? No kto ?) A czytalas watek Whitiego i jak czesto pytalismy o dt, nawet platny, i nie bylo zadnego odzewu, a tu nagle Ty sie wpisujesz na watku Gucia - ja nagle sobie przypominam ze siedzi taki skarbek we Wroclawiu :buzi:, i nie tylko ze w mig jest dt, to okazuje sie ze dt staje sie ds :Cool!:!!! Przeciez normalny czlowiek w cuda nie wierzy - stad tyle pytan, itd. A teraz sobie strzele :drinka: Quote
majqa Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 wellington napisał(a): (...) Przeciez normalny czlowiek w cuda nie wierzy (...) A teraz sobie strzele :drinka: Ja tam normalna nie jestem i wierzę!!! :diabloti: Wasze zdrowie Dziewczyny!!! :drinking:A swoją drogą to cieszę się bardzo, że miałam szansę poznać aniołka Paulinę!!! :loveu: Quote
PaulinaB Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 wellington napisał(a):A nieee :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ? Nie, nie, nie , Paulinko, tego bym nigdy nie pomyslala, znam Ciebie i wiem ze sie dasz pokroic dla kazdego pieska. (Kto rozbestwil Jajo do tego stopnia ze Jajo trzesie nie tylko calym domem, cala rodzina ale i reszta zwierzat domowych ??? No kto ? Kto pozwolil na to zeby Jajo szantazowalo swoim "zachowaniem" wszystkich wokol ? No kto ?) A czytalas watek Whitiego i jak czesto pytalismy o dt, nawet platny, i nie bylo zadnego odzewu, a tu nagle Ty sie wpisujesz na watku Gucia - ja nagle sobie przypominam ze siedzi taki skarbek we Wroclawiu :buzi:, i nie tylko ze w mig jest dt, to okazuje sie ze dt staje sie ds :Cool!:!!! Przeciez normalny czlowiek w cuda nie wierzy - stad tyle pytan, itd. A teraz sobie strzele :drinka: hehe A to wlasnie urok Jaja, ze takie jest, ale przez to wlasnie jest wyjatkowe:D zresztą mimo znajomosci wszystkich zasad wychowania psa, musze sie przyznac ze wszystkie psy u mnie sa rozpieszczone, a co tez im sie nalezy:cool3: Pani Xeniu a nie wydaje sie Pani ze to wlasnie tak sie wszystko ulozylo wspaniale ze przypadkiem wpisalam sie na watek Gucia, a wpisuje sie na dogo rzadko, mówie Pani to przeznaczenie:loveu: a mimo tej brutalnosci swiata jest wiecej ludzi ktorzy daliby sie pokroic za psiaka, a Kaja to takich wlasnie ludzi nalezy:lol:Ja tam w cuda wierze, bezsensu bylaby nasza pomoc psom, gdybysmy w cuda nie wierzyli!!! wiele cudow widzialam i wiem ze są mozliwe, a w tym przypadku wlasnie taki cud sie zdarzyl, odpowiedni czlowiek i odpowiedni pies spotkali sie w jednym czasi;) Quote
PaulinaB Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 majqa napisał(a):Ja tam normalna nie jestem i wierzę!!! :diabloti: Wasze zdrowie Dziewczyny!!! :drinking:A swoją drogą to cieszę się bardzo, że miałam szansę poznać aniołka Paulinę!!! :loveu: Mnie tez bardzo milo ze miałam mozliwosc Ciebie poznac:lol: i Iwe77 rowniez:) Quote
GoskaGoska Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 zapraszamy wiec czesciej na inne watki wroclawskich psiakow - moze i im sié wtedy poszczesci, a ciotka kikou jeszcze nie wiem co za szczescie psiaka spotkalo :multi: Quote
wellington Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 majqa napisał(a):Ja tam normalna nie jestem i wierzę!!! :diabloti: Wasze zdrowie Dziewczyny!!! :drinking:A swoją drogą to cieszę się bardzo, że miałam szansę poznać aniołka Paulinę!!! :loveu: Majqua, pisz ! Jak poznalas Paulinke ? Pojechalas do Wroclawia czy jak ? Mnie tez bardzo milo ze miałam mozliwosc Ciebie poznac:lol: i Iwe77 rowniez:smile: Paulinko - jak to sie stalo ze poznalyscie sie z Majqa i z Iwa77 ? Ile tych niespodzianek na tym watku :lol: !!! A w ogole to cale to szescie Wasze i Whitiego zawdzieczamy kikou - jesli ona nie wypatrzylaby go to to piesio siedzialby jeszcze w schronisku a nie kladl glowke na kolanach u Kaji :loveu: Quote
majqa Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Przechodzisz samą siebie Welli!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PaulinaB Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Papik vel Czesio na wykładzie:loveu: A tu juz po, Czesio troche zaspany:evil_lol: Quote
PaulinaB Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Czesio szczesliwy dzisiaj przyszedl na wyklad, poczatkowo niezbyt mu sie podobalo, wiercil sie troszke ale w koncu uciął sobie drzemke:) Czesio ma juz zaplanowane czyszczenie ząbkow przed Świetami i ogólny przegląd:D Chłopak widac ze jest radosny i pelen zycia, ma duzo energii, nauczyl sie wchodzic na łóżko mimo swoich krotkich nóżek i najlepiej mu sie spi jak jest wtulony w wielką kołudre;) Jest wybitnym pieszczochem non stop chce byc glaskany;) Quote
majqa Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 PaulinaB napisał(a):Czesio szczesliwy dzisiaj przyszedl na wyklad, (...) Wspaniale, to i troszkuuu wiedzy liźnie! :razz: Quote
wellington Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 majqa napisał(a):Przechodzisz samą siebie Welli!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Co znowu masz na mysli :confused: ? Do mnie trzeba jasno i klarownie :hmmmm:, juz nie te lata...... Quote
wellington Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Czesio musi miec w genach cos jamnikowatego sadzac po nozkach, zreszta podobne w ksztalcie jak te Majkiego, ale chyba jeszcze krotsze :lol:. I tak Czesio uczeszcza teraz na wyklady - bedzie z niego madrala - niedlugo sam bedzie wiedzial jak sie leczyc :multi: Quote
majqa Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 wellington napisał(a):(...) niedlugo sam bedzie wiedzial jak sie leczyc :multi: I jak zapobiegać chorobom!!! A na myśli miałam Twoje, mnie ukochane, poczucie humoru!!! :loveu: Quote
wellington Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 GoskaGoska napisał(a):zapraszamy wiec czesciej na inne watki wroclawskich psiakow - moze i im sié wtedy poszczesci, a ciotka kikou jeszcze nie wiem co za szczescie psiaka spotkalo :multi: Kikou nie wie :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ??? Trzeba moze telegram albo gonca do niej wyslac :Dog_run::Dog_run: Quote
majqa Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 wellington napisał(a):Kikou nie wie :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ??? (...) Wie, w sb. dostała cynk smsem. Pewno na wątek zajrzała, chyba, że mod zmienił tytuł. Quote
Recommended Posts