wellington Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Majqua, no powiedzze, podoba Ci sie :diabloti: Quote
Negri Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Trafił do schroniska 26 lutego z tego co pamiętam jako znaleziony < na 95% >. Ma dość mocno starte ząbki. Biega po boksie bardzo żwawo i poszczekuje:) Quote
wellington Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Biega po boksie bardzo żwawo i poszczekuje:smile:Typowo szpicowe cechy ! Quote
majqa Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 wellington napisał(a):Majqua, no powiedzze, podoba Ci sie :diabloti: Tyshhh pytanie! :evil_lol: Widać, że skubaniutek jest zadziorka. :lol: Quote
majqa Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 wellington napisał(a):Jakies imie by mu sie przydalo ! Bodaj robocze. Dawaj Welli! :razz: Quote
majqa Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 wellington napisał(a): (...) Diegó ? To mi się podoba najbardziej. Pewno, a byłoby dobrze, Kikou dorzuci coś jeszcze rankiem. :lol: Niech plebiscyt trwa...Jejku, żeby tak łatwo było z domkiem, jak z imieniem. Quote
majqa Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Zrobiłam mini tekst z imieniem Whity. Przepiękny szpic? Skazany Na Samotność? Sierść, której śnieżna biel została "skażona" odrobiną żółci, oczka, nie rozświetlone radością, spowite za to mgiełką smutku i przygaszenia losem, tak przedstawia się obraz Whitiego, ślicznego, charakternego, 9 letniego psa w typie szpica. Trudno zgadnąć, jakiż to zbieg okoliczności sprawił, że z końcem lutego 2009 roku znalazł się on we wrocławskim schronisku. Jeszcze trudniej uwierzyć, że nikt, absolutnie nikt, nie szuka tego cuda. Gdyby dopuścić do głosu wyobraźnię, ukazałaby ona psiaka po przemianie, o ile czyjaś wprawna, wiedziona życzliwością ręka, zechciałaby jej dokonać. Nie trzeba specjalnie się wysilać, by dostrzec w tym stworzeniu zaniedbane chwilą nieszczęścia piękno. Pomóżcie przywrócić spojrzeniu Whitiego utracony blask! Niech jego ogonek na powrót zacznie wprawiać w ruch obecność ukochanego człowieka! Serce czterołapka gotowe jest rozstać się z samotnością i poczuciem odrzucenia, by na powrót bić dla nowego pana! Słodki, miły, zdrowy, pełen energii, otwarty na ludzkie towarzystwo Whitie czeka. Błagamy, sprawcie, by to czekanie nie okazały się wyłącznie pobożnym życzeniem porzuconej istoty i jej schroniskowych opiekunów!!! Osoby zainteresowane losem Whitiego proszone są o kontakt pod numerem 0 - 792333938 lub drogą mailową, pisząc na adres [email protected] Pomniejszone do ogłoszeń zdjęcia: Quote
wellington Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Słodki, miły, ??? troche wyzej napisalas ze zadziorka ! Moze dla anglofobow zmienimy na Lajti (wiesz o co chodzi , 1.litera eu) ? Tekst, jak wszystkie twoje wypociny , na poziomie 1 A ! Caly czas mi sie wydaje ze ma opuchlizne na pyszczku, czy to moze od zebow ? Quote
majqa Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Ogłoszenia ode mnie są na: ale.gratka.pl zoonet.pl/ bono-polska.pl pajeczyna.pl/ przygarnijzwierzaka.pl kokosy.pl pineska.pl eoferty.pl neeon.pl dwukropek.pl Kikou, pomyśl o zmianie tytułu na nawiązujący do prośby o ogłoszenia (choć na jakiś czas), proszę. Quote
majqa Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 wellington napisał(a):(...) Moze dla anglofobow zmienimy na Lajti (wiesz o co chodzi , 1.litera eu) (...) Może ktoś dopomoże w ogłaszaniu, na co b.liczę, a wtedy podmieni imię. ;) Ja już puściłam pierwszą 10tkę. Zadziorkę przemilczałam, a raczej złagodziłam - charakternością... :evil_lol: Quote
wellington Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 A ja zaraz poprosze Izadore o ogloszenia. Albo moze poczekac z ogloszeniami az ew. moze jakis dt sie znajdzie, go doprowdzi do porzadku i wtedy dopiero fotki mu zrobic ? Czy lepiej apelowac do litosci ? Quote
majqa Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 wellington napisał(a):(...) Albo moze poczekac z ogloszeniami az ew. moze jakis dt sie znajdzie, go doprowdzi do porzadku i wtedy dopiero fotki mu zrobic ? Czy lepiej apelowac do litosci ? Hm...i tu jest pies pogrzebany. :-( Ludzie to cholera wzrokowcy, jednych chwyta piękno innych obraz nędzy i rozpaczy. Jak tu utrafić? Szczytem szczęścia by było, gdyby teraz ktoś dopomógł np. z dodatkową 15tką ogłoszeń i allegro wyróżnionym, a jeśli to nie chwyci, a pojawi się DT (oby!), następny rzut (allegro, ogłoszenia) po przemianie. Quote
wellington Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Chyba lepiej zrobic tak jak mowisz - wpierw tak, a potem po przemianach. Tylko znowu mam ale : jak jest piekny to sie ludziska rwa. O mojego Punia chcieli sie poszarpac. A widzieli tylko jedna fotke w TV. I dlatego wlasnie go NIE dostali :diabloti: Quote
majqa Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Oby Lajti, Whity, whatever, był tak rozszarpywany jak Punio. :-( Quote
kikou Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 przenioslam fotki, tekst i ogloszenia na pierwsza strone... psiaki, ktore mialy szczescie spotkac Was na swojej drodze na pewno znajda swoje szczescie.. bardzo dziekuje, ze tak wspaniale sie nim zajmujecie... Quote
Isadora7 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Se zaznaczam. A dodam że istotnie dobrze działą jak w trakcie dorzuci się fotki podrasowanego (w sensie wypranego i uczesanego) psiaka. Xenia ale jutro późnym wieczorem... jeszcze dzisiaj walczę z moim staruszkiem komputerem trochę. Jak ja nie lubię być sprzętowcem. Quote
majqa Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='Isadora7'](...) jeszcze dzisiaj walczę z moim staruszkiem (...). Odpuść piernikom, bierz się za młodszy towar! :razz: Quote
Isadora7 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 majqa napisał(a):Odpuść piernikom, bierz się za młodszy towar! :razz: A moim wieku to ja już musze dopłacać i tu się sprawa rozbija:evil_lol::evil_lol: Quote
majqa Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Isadora7 napisał(a):A moim wieku to ja już musze dopłacać (...) Chyba za to, by nie nagabywali cię hurtem!!! :loveu: Quote
majqa Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 I cały Boży dzionek nikt Cię nie odwiedził białasku... :shake: Quote
wellington Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Ale myslal o Bialasku ! Jesli chielibysmy go dac do hotelu jakiegos to trzeba wpierw sprawdzic czy on ma wszystkie szczepienia, no i powinno byc oczko pod/wygojone, bo ono na zdjeciach b.nieladnie wyglada. Kikou, mozesz to sprawdzic, prosze ? Quote
wellington Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='Isadora7']Se zaznaczam. A dodam że istotnie dobrze działą jak w trakcie dorzuci się fotki podrasowanego (w sensie wypranego i uczesanego) psiaka. Xenia ale jutro późnym wieczorem... jeszcze dzisiaj walczę z moim staruszkiem komputerem trochę. Jak ja nie lubię być sprzętowcem. Moze zrob ogloszenia ze zdjeciem Punia . Potem najwyzej sie powie ze juz wyadoptowany ale ze jest jeszcze jego kuzyn...... Quote
wellington Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='wellington']Moze zrob ogloszenia ze zdjeciem Punia . Potem najwyzej sie powie ze juz wyadoptowany ale ze jest jeszcze jego kuzyn...... Punio : Whity: Z lotu ptaka podobni przeciez, tylko Whity ma krotsza siersc (i chudszy, ale przytyc to akurat pestka). Quote
Recommended Posts