kiyoshi Posted August 11, 2016 Author Posted August 11, 2016 Dziekuje ze zagladacie We wtorek ogloszenie Rudka ukazalo sie w lokalnej gazecie Wolontariuszki sie wywiazaly z obietnicy Niestety nikt nie zadzwonil Nikt go nie szuka:( Wciaz czekam na zdjecia od Hani by ruszyc z ogloszeniami pelna para Quote
Mysza2 Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Trzymam kciuki, żeby zadzwonił ktoś taki jak u Karolci:) Quote
Nadziejka Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Rudusiu serducko zagladam zagladam caluje w niochalinka uroczego nikt nie dzwoni o Ciebie skarbuniu a i od poltora roku nikt o Krabunia nie dzwoni ech .... coraz nas mniej i biedaczkow wiecej coraz i zla wiecej wciaz i wiecej na tym swiecie sciskam trzymam mocno i za domunio i aby nas wiecej i jak najdluzej bylo Izunia a jak tam ... najbiedniejszy ?matko jedyno .. Quote
kiyoshi Posted August 12, 2016 Author Posted August 12, 2016 Dziewczynki kochane U Rudaska starszne pustki i cisza:( Zero deklaracji, zero informacji z hoteliku Zero zdjec do ogloszen Zastanawiam sie jak sie Rudasek czuje, z kim sie zakolegowal, czy choc troszke uczyl sie juz chodzic na smyczy? Haniu- jesli ten watek ma zyc... Prosze zagladaj tu do nas, sprobuj zrobic rudaskowi zdjecia, przeciez ktos moglby go glaskac albo lekko przytrzymac a druga osoba moze zrobic piekna sesje Wtedy bede mogla zrobic lepsze ogloszenia Jesli watek nie bedzie 'zyl' to ludzie przestana tu zagladac a ja sama nie podolam finansowo Wyglaskaj Rudaska od nas Quote
Gabi79 Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Zapraszam serdecznie na bazarek, z którego 20% utargu będzie dla Rudaska Quote
kiyoshi Posted August 13, 2016 Author Posted August 13, 2016 10 godzin temu, Gabi79 napisał: Zapraszam serdecznie na bazarek, z którego 20% utargu będzie dla Rudaska O rany:) Jaki wspaniały bazarek! BARDZO, bardzo Ci Gabrysiu dziękuje, że cały czas o nas pamiętasz:) :) Quote
Gabi79 Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Godzinę temu, kiyoshi napisał: O rany:) Jaki wspaniały bazarek! BARDZO, bardzo Ci Gabrysiu dziękuje, że cały czas o nas pamiętasz:) :) Jakbym mogła zapomnieć o tym ślicznym kurdupelku? 1 Quote
Moli@ Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Sprawdza się szukanie właścicieli znalezionych piesków przez rozwieszanie ogłoszeń na stacjach benzynowych! Większość gospodarstw domowych ma samochód, sąsiedzi mają...jest pozytywny odzew. Moim zdaniem organizacje pomagające zwierzętom powinny pomyśleć o nawiązaniu kontaktów... 1 Quote
kiyoshi Posted August 13, 2016 Author Posted August 13, 2016 Godzinę temu, Moli@ napisał: Sprawdza się szukanie właścicieli znalezionych piesków przez rozwieszanie ogłoszeń na stacjach benzynowych! Większość gospodarstw domowych ma samochód, sąsiedzi mają...jest pozytywny odzew. Moim zdaniem organizacje pomagające zwierzętom powinny pomyśleć o nawiązaniu kontaktów... Dzięki Moli@ za tą sugestie...możesz mieć racje. Szkoda że wcześniej o tym nie pomyślałam:( My rozwieszaliśmy na słupach i po piekarniach i pod większymi markatami, ale te ze słupów w kilka dni zniknęły, a te w piekarniach Panie pościągały. Jednak gazeta lokalna trafia naprawde do praktycznie każdego domu i w dodatku w całej gminie. Zdjęcie Rudka było duże, dobrze widoczne, z opisem drukowanymi literami: Czyja zguba?. Nikt nie zadzwonił, moim zdaniem jego dom pięknie się go pozbył...nikt go nie będzie szukał. Hania obiecała mi trochę nowych zdjęć w ten weekend. Kastracja jest umówiona na piątek. Quote
Nadziejka Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Odwiedzam caluje w niochalinkaka przeuroczego rudaszenka Ciociu beda szly dwie wplaty za fanciki z bazareczku zakonczonego ku Tobie odrazu 30 zl od przecudnego serca- Patrycja96 21 zl od iwna5702 Quote
Nadziejka Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 zapraszam dla Rudzienka przecudnego zapraszam sercem zapraszam juz dzis Quote
kiyoshi Posted August 13, 2016 Author Posted August 13, 2016 2 godziny temu, Nadziejka napisał: Odwiedzam caluje w niochalinkaka przeuroczego rudaszenka Ciociu beda szly dwie wplaty za fanciki z bazareczku zakonczonego ku Tobie odrazu 30 zl od przecudnego serca- Patrycja96 21 zl od iwna5702 dobrze Nadziejko, jak tylko wpłynął zaraz potwierdze:) Quote
kiyoshi Posted August 13, 2016 Author Posted August 13, 2016 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: zapraszam dla Rudzienka przecudnego zapraszam sercem zapraszam juz dzis Nadziejko, ja Cie chyba zaściskam! jak Cie kiedyś spotkam za to jaka kochana i dobra dla nas jesteś:) dziękuje Ci, że tak dużo mi pomagasz:) W tym miesiącu miałam multum psich wydatków- i Rudaskowych i Karolciowych:( A jeszcze Fazuś mi dziwnie popiskuje i też we wtorek do weta musimy podjechać:( eh...byle do wypłaty DZIĘKUJE SERCEM CAŁYM! Quote
Nadziejka Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Ciociun wcozraj sama dalam rade pojechac pomalunku na miasto huraaa i ciutenke pieniazeczka mialam wiec dzis teraz wplacilam te jednorazowa dla Rudaszka 30 zl teraz wplacilam , to nie wiem czy doleca dzis pozdrawiam sciskam ...Izuniu ja ostalakm bez niczego bez grosika .. czekalam i czekalam ...ech takie zycie takie zycie sciskam ogromnie za Fazunia Quote
kiyoshi Posted August 13, 2016 Author Posted August 13, 2016 31 minut temu, Xibalba napisał: Zapisuję wątek gorąco witam i mam nadzieje, że będziesz do nas zaglądać:) Quote
kiyoshi Posted August 13, 2016 Author Posted August 13, 2016 Godzinę temu, Nadziejka napisał: Ciociun wcozraj sama dalam rade pojechac pomalunku na miasto huraaa i ciutenke pieniazeczka mialam wiec dzis teraz wplacilam te jednorazowa dla Rudaszka 30 zl teraz wplacilam , to nie wiem czy doleca dzis pozdrawiam sciskam ...Izuniu ja ostalakm bez niczego bez grosika .. czekalam i czekalam ...ech takie zycie takie zycie sciskam ogromnie za Fazunia Nadziejko ciesze się ogromnie, że już ze zdrówkiem Twoim lepiej:) Oby tak dalej! Obyś już nie chorowała nam nigdy :) Dziękuje Ci za wpłate dla Rudaska... nie wiem już jak Ci dziękować. Quote
Poker Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Wpłaciłam 25 zł dla Rudaska z tego bazarku proszę o potwierdzenie jak dojdą. Quote
Nadziejka Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Olenka Olenka kupuje ksiazke za 30 zl ! matko jedyno jakiez serce naszej Olenki az myslalam ze spadne z fotela .. ale cudnie Rudaszeczku ale cudne nasze dziewczyny mlodziunkie i serce Wielkie dziekuje dziekuje stokroc Olu Quote
kiyoshi Posted August 14, 2016 Author Posted August 14, 2016 10 godzin temu, Poker napisał: Wpłaciłam 25 zł dla Rudaska z tego bazarku proszę o potwierdzenie jak dojdą. Bardzo dziękuje Poker w imeiniu Rudaska:) :) potwierdze wszystko jak tylko będzie:) Quote
AgusiaP Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 Odwiedzam ślicznego maluszka. Jest malutki, wiec to pewnie tylko kwestia czasu i znajdzie domek. Zycze mu z całego serca takiego domku, jak ma Karolcia. Quote
kiyoshi Posted August 14, 2016 Author Posted August 14, 2016 34 minut temu, AgusiaP napisał: Odwiedzam ślicznego maluszka. Jest malutki, wiec to pewnie tylko kwestia czasu i znajdzie domek. Zycze mu z całego serca takiego domku, jak ma Karolcia. albo takiego jak ma Lakuś;) Quote
Gabi79 Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 12 minut temu, kiyoshi napisał: albo takiego jak ma Lakuś;) O tak!!! Quote
Gusiaczek Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 Wróciłam i do Rudaska sercem zaglądam :) Quote
kiyoshi Posted August 14, 2016 Author Posted August 14, 2016 30 minut temu, Gusiaczek napisał: Wróciłam i do Rudaska sercem zaglądam :) Witaj Gusiaczku:) dobrze, że wróciłaś do nas:) Quote
Recommended Posts