Magdalena1 Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 witam :wink: chciałam przedstawić yorczka moich przyjaciółek: Lola to jest Weronika i Lola 8)
Księżycowa_Pyza Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 No teraz pora na nas, oto najnowsze fotki Lucusia Pozdrawiamy :fadein:
Yorkies Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Witajcie z potwornej nudy w kiosku zrobiłam mają sesję mojemu towarzyszowi... 8) hmm a kto to przyszedł... :roll: trzeba to sprawdzić i wybadac sytuację... 8) uż mnie pańcia przepędziła z punktu obserwacyjnego więc spojrzę na nią tak żeby wiedziała ze mi smutno... :roll: ooo znowu ktoś przyszedł... :) usiąde sobie na moim miejscu.... :) i z tej nuidy nawet Lord przysnął... 8) pozdrawiam :angel:
owczarnia Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Fuzlak dostał dziś nowy sweterek :D. Z tej okazji strzeliłam mu fotę, bo wygląda moim zdaniem bosko :D.
Beata-Daisy Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 To właśnie jest moje slonko w wieku 5 miesięcy, już niedlugo postaram się wysłać aktualne fotki :) :fadein: :)
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 No to jeszcze kilka foteczek z domku, bo tak to wszystkie były robione na śnieżnym puchu :) a tutaj kolorki Oskarka (taki jest) :) no co siedziec tez umiem :) i na koniec łapeczka od Oskareczka
Magdalena1 Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 dziś Toyeczka skończyła 4 miesiące :D później się wkurzyłam i zaczęłam strzelać z fleszem :lol: widać za to dobrze jak się wybarwia i trochę w całości jest :lol:
Magdalena1 Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 kurcze,zapomniałam o mojej ulubionej fotce i choć nie ostra to Toyutek wyszedł jak mały niedźwiadek :lol:
grygy Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 No nowe zdjątka, coprawda robione cyfrówką, ale to jeszcze trzeba umieć robić zdjęcia :-? A teraz kąpiel :D No narazie wszystko :lol:
Ola&Kika Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 Kika :D Hmmm..mówiłaś coś?? 8) "Śpiący aniołek" :)
Magdalena1 Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 no więc w końcu dorwałam Jawę,mam nadzieję,że mimo jakości spodobają wam się zdjęcia mojej gwiazdeczki,która kocha pozowanie :wink: taka cieplutka na początek a teraz takie,że widać jej prawdziwy kolorek to teraz inaczej(trochę tylko sie rozjechała) a teraz inne tło i inna kokardka :lol: na początek tez cieplutkie :wink: i teraz z normalnym jej kolorkiem: profil 8)
rzaba Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 proszę państwa oto miś:))) hihi, werter:))))))) tu zabawy z kura wymiataczką;) pozowanie:) "-pańcia, zrób mi zdjęcie, zrób":))) mleczne ząbki i jróżowy języczek "- baw się ze mną, no baw" cmok cmok cmok, za dobrą zabawę
Daga_i_Oskar Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Wklejam kilka foteczek z dzisiejszej sesyjki :):) my też już mamy coraz dłuższe włoski :) w brązie jak się prezentuje?? a może czerń lepsza?? Dagusia...niose Ci świstaczka, cieszysz sie ;) no pobaw sie ze mna, plose, bo pokaze Ci jezyczek halo co tam u góry robisz? już idę do Ciebie no z postawą wystawowa troche jeszcze musimy pocwiczyc :lol:
Daga_i_Oskar Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 a to jeszcze kilka fotek z dzisiejszego dnia :) i to by było tyle na dzisiaj Pozdrawiamy :fadein:
rzaba Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 niedziela będzie dla nas! uwielbiamy takie niedziele. najpierw zabawa na całego, a potem poobiednia sjesta. mrrrrrrrrrrrr:)
Magdalena1 Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 nasz wspaniały,wielki kuck :lol: znów przepraszam za jakość zdjęć :wink: a na dodatek mała wyszła jak chińczyk,bo co chwilę,jak zawsze przysypiała :lol:
Daga_i_Oskar Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 no wreszcie udało mi się looknąć na zdjęcia Toyi :iloveyou: a ja wklejam kilka fot Oskarka (znowu ;) ) Daguś Ty chyba nie myślisz pstrykac mi fot? :-? no ok będę Ci pozował, jak tak ładnie poprosiłaś ;) wiesz ... położe się bo mnie pupka od tego siedzenia boli :) eh gdzie ja wylądowałem? na fotelu zdecydowanie lepiej :) a kuku Pozdrawiamy :)
Alka Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Tuffi odwiedził nowego kolegę Jaspera. :D ja i Jasper
Recommended Posts