isabelle Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 Dzisiejsza Fleur o poranku, nieco zamyslona :-? skoncentrowana (ale tak troszeczke) :wink: patrzaca przez okno (eee, ale nudy) :roll: i w obiektyw (o, pancia!) :D
Panula Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 Zabawna konsternacja u Mocarta - dwie suczki ...hmmm gdzies pod nim :lol: :lol: no i jakis wesoly malec obok! :wink:
Yorkies Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 Sesja pt. "Z WIZYTĄ U MATKI CHRZESNEJ" :evilbat: na początku moje psiaki pięknie przywitały Dagmarcię... 8) ale potem ujawiniły trochę demoniczne zdolności... :evilbat: Lord w końcu okazł się trochę znudzony wizytą i zaczął przysypiać na kolanach Dagmarci, bo stamtąd miał doskonałe miejsce obserwacji swojej pańci... 8) aż w końcu skończyło się na tym że Lord padł... 8) pozdrawiam :angel:
Yorkies Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 I trochę domowych fotek... 8) Jak zwykle przysypiający... 8) czy ja mógłbym coś nabroić...? :roll: Zmęczony robieniem zdjęć.... 8) I taki portrecik troche potargany pies po zabawie... 8) pozdrawiam :D
Daga_i_Oskar Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 No tak co moze piesio w domu robic jak sie nie abwic ulubiona marcheweczka :) Pozdrawiamy :)
Daga_i_Oskar Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 no i kolejna porcyjka Oscarkowych fotek :) Miałam zrobić mała przerwe, ale aparacik sam się cisnął do ręki :lol:
Daga_i_Oskar Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 i jeszcze kilka foteczek z tej samej serii :)
Daga_i_Oskar Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Oscarek też ma w domku zaprzyjaźnionego kotka tylko nieco większego od Waszych :) a jak słodko sobie na nim śpiochał :) Pozdrawiamy :fadein:
tygrysek-kr Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 No to kilka fotek mojego łobuza :) A tutaj jedno czarne Z kolegą papugą ;)
elena Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Czy Wasze pieski też tak komputerują :wink: z Wami? A tu foteczki zrobione podczas przeprowadzki: może mnie nie zauważą i zostawią w starym mieszkanku? :-? fajna by buda mogła być w tych meblach... :wink: a tutaj dwie moje kochane dziewczynki Ania i Bijou :D
yoreczka Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 i jeszcze dwa zdjątka :) reszta będzie jutro
tygrysek-kr Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Oto kolejna porcja fotek Jerrusia :) Po kąpieli przed czesaniem ;) Po czesaniu czyż nie widać róznicy :D "Dobra Pańcia starczy tego dobrego, schodzę" "Po błaganiach zgodziłem sie na jeszcze dwa" :lol:
Snoopy7 Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Snoopy dzisiaj zabawa na śnieżku, słonko nie świeci więc fotki są szare... :(
Daga_i_Oskar Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Kochani tutaj sa zdjęcia Yoreczka Gosi Sawickiej, której obiecałam, ze fotki wstawie do galerii :) POZDRAWIAMY ;)
Yorkies Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 To czas na kilka fotek Lorda... :) Trening przed wystawą (tylko troszke się łapki rozjechały tylnie... 8) ) lepiej sie ulotnić przed grzebieniem... :evilbat: a to co znowu...? :-? ach ten mój wzrok.... zawsze jak tak spojrze pańcia da dropsa... 8) życie modela jest bardzo ciężkie i męczące... :roll: pozdrawiam :angel:
Nika Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Maluchy skończyły dzisiaj 5 tygodni i jak co tydzień malutka porcja zdjęć :D :D :D Cierpliwa Mamuśka zniesie wszystko Z zainteresowaniem obserwujące świat Portrecik młody Yorkozaurus A na koniec , tak dla dobrej zabawy jak to mawiał pewien pan kończacy dobranockę " A teraz moje drogie dzieci możecie pocałowac Misia w......" :D :D :D
Marca_Besi Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Besi z zabawką: Dzisiejsza sesja: A tutaj widać długie włosy Besuni!! :D
Recommended Posts