rzaba Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 jestem werter i jestem w nowym domku. przepraszamy za złą jakość zdjęć. w najbliższym czasie postaramy się coś z tym zrobić;)
rzaba Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 oto werter przytulaniec: i tu też przytulańce zwiedzający świat siedzę i myślę węzeł kocham pańcię;) patrzę sobie szafirowymi patrzałkami:) siedzę na kaflach i czekam na siku:)
Gofi Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Goferek: Moja ulubiona fotka: A teraz reszta :) Z jednego z zimowych spacerków:
Księżycowa_Pyza Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Hej, nareszcie teraz ja moge coś wstawić :wink:
rzaba Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 z przyjacielem żabą i serduszkiem wygodniejszym niż łóżko.
RobertN Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Czarny terrier rosyjski (Yaga) służy również jako znakomite legowisko dla innych zwierząt np dla yorka (Mrówka). pozostałe fotki tutaj -> http://img223.exs.cx/gal.php?g=amelka200503030016gm.jpg pozdr Robert
Snoopy7 Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 to Ja szybciutko wstawie fotki Snoopiego robione dzisiaj Snoopy szuka trawki ...bo już tak za nią teśkni a tak Snoopy wygląda bez gumki...
rzaba Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 tak wczoraj wariował. iniemamocnych na niego:) u pańci jest najlepiej na świecie kostka wapienna nowy przyjaciel- żaba- gąbka
hania007 Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Vitaycie!!! Zamieszczam kilka fotek z dzisiejszej sesji... Te troszeczkę źle wykadrowane, ale chyba dosyć śmieszne. Widać jak galopują nasze yorki... York a'la pancernik... To tyle na razie. Pozdrawiam!!!
Yorkies Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Pora na sesję oczywiście Lordzika... 8) :evilbat: Hmm znowu tern aparat, więc trzeba się jakoś ustawić... :roll: Znowu przysypiam.... Lepiej się ulotnić... 8) No i parę minek do obiektywu (i pańci... 8) ) I na koniec przygotowania do wystawy... :D pozdrawiam :angel:
Magdalena1 Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 w trakcie zabawy,akurat szczekała mała zadziora :lol:
Magdalena1 Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 a tak pięknie proszę o coś do jedzenia,główeczkę i noseczek trzymam cały czas na liniii celu :lol: 8) a tu udało się cudem wszystkie ustawić :lol: ćwiczymy uleogłość :lol: i pozycję okropnie rozczochrana i zaniedbana,ale tak ładnie patrzyła :wink: a tu taka kochaną minkę zrobiła :oops:
Nika Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Dzien dobry, foteczke proszę A moze jeszcze mi sie uda przejść przybij "5" A ja juz wstałam, a ona jeszcz śpi
Magdalena1 Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 to jeszcze trochę,bo sie nacieszyć nie mogę aparatem..jednak wybaczcie,jest ciemno i bez flesza sie nie dało dlatego te zdjęcia wyszły takie jasne(szczególnie Jawa :-? ) a tu Toyutek :wink: parę fotek w papilotkach,mała chudzinka :lol: właśnie tak sobie pomyślałam,że do tych zdjęć też można się przyczepić.. chce to sprostować,że Toya ma czasem papiloty,to też nic złego.. nosi je od czasu do czasu tylko żeby się do nich przyzwyczaić(choć już teraz na nie uwagi nie zwraca)..a te zdjecia są tylko przykładem i pokazaniem po raz kolejny jak yorczek w takowych papilocikach się prezentuje.. to wszystko
rzaba Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 dwa oblicza wertra: Grzeczny i ciekawski aniołek :angel: I diabeł wcielony :diabloti:
Yorkies Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 No to że jestem chora skorzyustam z chwili wolnego czasu i wkleję parę fotek Lorda... 8) :D Jak zwykle zamyślony... Mały ukłonik... 8) I fotki gdzie widać sierśc Lorda... (sorki że to drugie jest źle wykadrowane... ale widac dobrze sierść 8) ) No i ucieczka z sesji i ćwiczeń... 8) :lol: pozdrawiam :angel:
rzaba Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 tak moi państwo to werter z rana. mam dziś wolne, więc pozwolilismy sobie troszkę poleniuchować. jednak przy sprzątaniu się strasznie rozwydrzył. z resztą samo zobaczcie: a więc zaczęłiśmy składać pielesze: wgramilił się na pościel, ale na początku był jeszcze grzeczny: potem wciągnął na pościel jeszcze przyjaciółkę żabę: harce w pieleszach: a potem okazało się, że nas nakryli: i się rozbałamuciłem do reszty:
grygy Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Cykłem troszkę zdjęc Tolusi dziś Co chcesz ode mnie? NIe będe się patrzec do kamery! Dobra jedno spojrzenie ZObaczcie jaka jestem śliczna :D Teraz usiądźmy A tu moja przyjaciółka 8) A co tam jest ?! Zapatrzona :D
Recommended Posts