Jump to content
Dogomania

GALERIA YORKOW - tylko foty, żadnych komentarzy

Recommended Posts

Posted

Jeszcze troche i na dzisiaj dam sobie spokój, na jutro też trzeba cos zostawic:):)

Po półtorarocznym zwiżaku Oskarek nareszcie mi się oświadczył:

a widzicie ten pierścień z brylantami, jak się świeci :D:D:D

no i wreszcie spadł śniezyk, Oskarcio był taki zadowolony, a te oczka świeciły mu jak bursztynki

a to podczas wieczornego spacerku w różówych szeleczkach :D:D

Jutro założę nowy albumik i powklejam kolejne foteczki z Leżajska:):), a teraz życzę miłego oglądania:)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to wkleje reszte fotek Oskarka, które nie umieściłm wczoraj bo już mi się nie chciało :P

ach ten skok na łózio pańci :D :D

no to jak już wskoczyłem to usiądę sobie :

albo nie! połozę się :D

hahaha porcja zdjęc z walizka : oskarek wybiera sie na wakacje

a może to jest nowe legowisko?? połozę się

no dobrze, już dobrze na dzisiaj starczy!! zamykamy walizke

Kochani i to już wszytskie foteczki jakie chciałam Wam pokazac. Troche się tego nazbieralo, ale mała przerwa sie przyda :):)

Posted

a to jeszcze 3 foteczki Oskarka na świeżo zamontowanych schodach w Leżajsku :

najpierw schodzi ...

potem robi sobie małą przerwę ...

i znowu wchodzi do góry ...

no nic trzeba dbac o kondycję :lol:

Posted

Wrzucam mała sesję Tolki, tyle, że znów z kamerki, bo nie moge coś z telefonu pozrzucać zdjec na komputer :evil:
I jeszcze mała nie chciałą sobie zdjęć porobić :lol: tylko latała jak szalona i nic nie mogłęm cyknać :lol:
na pierwszym zdjęciu Tolke zafascynowała kamerka :lol:

Kurde ale ona strzela miny :lol:

A tutaj zabójcze spojrzenie

A tutaj sesja stołkowa :lol:
Kto mi zawraca głowę?

A tu jaka minka 8)

No i ostatnie
Tutaj sie zawstydziała :lol:

No to tyle na dziś :D

Posted

Doklejam kilka fotek Fuzlaczka ze starej galerii (rozstrzelone wiekowo, bo pierwsze prawie za szczeniaka, a ostatnie z zeszłego lata - teraz Fuz ma dwa lata i tzry miesiące), wkrótce będą nowe :).

Posted

Wygrzebałam kilka fotek Fuzlaka molestującego mojego męża :D. Pochodzą sprzed kilku miesięcy, dokładnie z 28.08.04 :).

- pies w ulubionej pozycji :D

- tulanko :D

- i jeszcze bliżej :D

- "czy ja mogę prosić o trochę prywatności?!" :D

- "no idźże sobie babo wreszcie!" :D

Posted

A teraz zdjęcia z dzisiaj czyli w przeddzien ukonczenia przez YOKUSZKOWCE 6-go tygodnia:

I troszke inaczej:

No na dzisiaj to na tyle ...pozniej reszte jesli Wam sie nie znudzi ;)

Posted

Parę zdjęć z porannej sesji Lordzika :D

hmm a ta pancia znowu mi chce fotki pstrykać

może jak zrobię ładną minkę to da mi spokój...

jednak nie dało rady, zastanówmy się...

a może jednak pójdę spać...

jednak lepiej będzie jak sobie poprostu ucieknę... 8)

pozdrawiam :angel:

Posted

WKlejam 2 zdjęcia moojej wiewiórki z rozklejonymi uszami :wink:

sorry za jakość, ale sztuczne światło i tak dziwnie zzdjęcia wychodzą :(

Posted

Marca-oto jak Czips prezętuje się w chuście :D
(fotki gdzieś kiedyś wstawiałam, mam nadzieje że Wind mnie nie zabije jak wstawie je jeszcze raz :wink: )

Posted

Cześć !!!
Mam na mie Marta [17 lat] i jestem tu nowa. Częściej przebywam na psach zaprzęgowych :lol: , ale też zaczne tutaj zaglądać i się udzielać jak mi tylko czas pozwoli :wink: .
Psiaki macie przekochaaaneee :D . Ja również posiadam Yorki sztuk dwie :) . Jednym słowem kochane mordy z nich :fadein: .
Zanim wkleje zdjęcia chciałam napisać o moim pierwszym Yorku, którego kupiłam sobie sama na komunie :fadein: . Miał na imie Mario, niestety nie ma go już wśród nas :( :cry: . Był Yorczkiem koloru srebnego.. bardzo go kochaliśmy,ale niestety odszedł dość dawno temu. Do tej pory jak go wspominamy to mam łzy w oczach :cry: .
Po jego śmierci dopuściliśmy Arika. Urodziło się aż 6 czeniaków. W któryś dzień pojechaliśmy zobaczyć maluchy i zobaczyliśmy tam właśnie jego.. Kofiś był najgrubszy z rodzeństwa :fadein: . Założyliśmy mu czerwoną kokartkę i już od tamtego momentu był nasz :lol: . Moje Yorczki nie są wystawiane ani nie mają pięknej sierści do ziemi :oops: , jeżdżą do fryzjera, a to dlatego bo nie mam za bardzo czasu ich czesać :oops: .
Oprócz nich mam jeszcze 2 psy rasy Syberian Husky i to im musze większość czasu poświęcać co nie znaczy, że zaniedbuje Kofisia i Ariczka.
Uhhh ale sie rozpisałam.. no ale chce żebyście coś o mnie wiedzieli :lol: :wink: .
Poniżej zdjęcia moich małych, ale zarazem wielkich domowników :wink:

Koffi stojący po lewej stronie, Arik po prawej :D

Ariczek :D

Arik, że tak powiem ziewający i właśnie z tąd ta mina :D

No i kolejne zdjęcie Arika :D

Nadszeedł czas na Koffisia. Niestety jego zdjęć mam b. mało : :-?

No i na koniec Ariczek troszke zarośnięty :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...