Daga_i_Oskar Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Jeszcze troche i na dzisiaj dam sobie spokój, na jutro też trzeba cos zostawic:):) Po półtorarocznym zwiżaku Oskarek nareszcie mi się oświadczył: a widzicie ten pierścień z brylantami, jak się świeci :D:D:D no i wreszcie spadł śniezyk, Oskarcio był taki zadowolony, a te oczka świeciły mu jak bursztynki a to podczas wieczornego spacerku w różówych szeleczkach :D:D Jutro założę nowy albumik i powklejam kolejne foteczki z Leżajska:):), a teraz życzę miłego oglądania:)
Daga_i_Oskar Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 No to wkleje reszte fotek Oskarka, które nie umieściłm wczoraj bo już mi się nie chciało :P ach ten skok na łózio pańci :D :D no to jak już wskoczyłem to usiądę sobie : albo nie! połozę się :D hahaha porcja zdjęc z walizka : oskarek wybiera sie na wakacje a może to jest nowe legowisko?? połozę się no dobrze, już dobrze na dzisiaj starczy!! zamykamy walizke Kochani i to już wszytskie foteczki jakie chciałam Wam pokazac. Troche się tego nazbieralo, ale mała przerwa sie przyda :):)
Snoopy7 Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Fotki waszych yoreczków są cudowne... :P jak zwykle zresztą :P a oto mój Snoopcio...
Yorkies Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Witam wstawię kilka dzisiejszych fotek Lordzika pozdrawiam :angel:
misti_agatka Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Wklejam foteczkę Coli... Zrobiłam ją dzisiaj i bardzo mi się podoba...
Daga_i_Oskar Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 a to jeszcze 3 foteczki Oskarka na świeżo zamontowanych schodach w Leżajsku : najpierw schodzi ... potem robi sobie małą przerwę ... i znowu wchodzi do góry ... no nic trzeba dbac o kondycję :lol:
waldek2 Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Wreście u nas spadł śnieg. Oto fotki z dzisiaj.
misti_agatka Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Oto nasza mała księznika Zulka.... A tu ze swoim ulubionym kolegą forumowym :lol: Jak Wam się podoba ta parka?????
grygy Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 Wrzucam mała sesję Tolki, tyle, że znów z kamerki, bo nie moge coś z telefonu pozrzucać zdjec na komputer :evil: I jeszcze mała nie chciałą sobie zdjęć porobić :lol: tylko latała jak szalona i nic nie mogłęm cyknać :lol: na pierwszym zdjęciu Tolke zafascynowała kamerka :lol: Kurde ale ona strzela miny :lol: A tutaj zabójcze spojrzenie A tutaj sesja stołkowa :lol: Kto mi zawraca głowę? A tu jaka minka 8) No i ostatnie Tutaj sie zawstydziała :lol: No to tyle na dziś :D
owczarnia Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 Doklejam kilka fotek Fuzlaczka ze starej galerii (rozstrzelone wiekowo, bo pierwsze prawie za szczeniaka, a ostatnie z zeszłego lata - teraz Fuz ma dwa lata i tzry miesiące), wkrótce będą nowe :).
owczarnia Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 Wygrzebałam kilka fotek Fuzlaka molestującego mojego męża :D. Pochodzą sprzed kilku miesięcy, dokładnie z 28.08.04 :). - pies w ulubionej pozycji :D - tulanko :D - i jeszcze bliżej :D - "czy ja mogę prosić o trochę prywatności?!" :D - "no idźże sobie babo wreszcie!" :D
Panula Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 No to obiecana zalegla porcja: poltorej kilo szczescia - czyli Yokuszkowce gdy mialy niecały miesiąc:
Panula Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 A teraz zdjęcia z dzisiaj czyli w przeddzien ukonczenia przez YOKUSZKOWCE 6-go tygodnia: I troszke inaczej: No na dzisiaj to na tyle ...pozniej reszte jesli Wam sie nie znudzi ;)
Nika Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 A oto szczęśliwa Mamusia i jej maleństwa "mały" Lorbas i dziewczynki Piskwa Pszczółka i Misia
Yorkies Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Parę zdjęć z porannej sesji Lordzika :D hmm a ta pancia znowu mi chce fotki pstrykać może jak zrobię ładną minkę to da mi spokój... jednak nie dało rady, zastanówmy się... a może jednak pójdę spać... jednak lepiej będzie jak sobie poprostu ucieknę... 8) pozdrawiam :angel:
owczarnia Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Fuzlak w długi weekend majowy '03 u mojej mamy na działce :) (uwielbiam to zdjęcie): .
grygy Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 WKlejam 2 zdjęcia moojej wiewiórki z rozklejonymi uszami :wink: sorry za jakość, ale sztuczne światło i tak dziwnie zzdjęcia wychodzą :(
AgaCzips Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Marca-oto jak Czips prezętuje się w chuście :D (fotki gdzieś kiedyś wstawiałam, mam nadzieje że Wind mnie nie zabije jak wstawie je jeszcze raz :wink: )
Gosiek Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 szyszeczkę mam wielgachną ogródek zimą też jest ładny :) snieżku można sobie liznąć co tam pańcia powiesz?
elena Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 No to teraz i ja pokażę fotki Bijou na śniegu :D
Marta.. Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Cześć !!! Mam na mie Marta [17 lat] i jestem tu nowa. Częściej przebywam na psach zaprzęgowych :lol: , ale też zaczne tutaj zaglądać i się udzielać jak mi tylko czas pozwoli :wink: . Psiaki macie przekochaaaneee :D . Ja również posiadam Yorki sztuk dwie :) . Jednym słowem kochane mordy z nich :fadein: . Zanim wkleje zdjęcia chciałam napisać o moim pierwszym Yorku, którego kupiłam sobie sama na komunie :fadein: . Miał na imie Mario, niestety nie ma go już wśród nas :( :cry: . Był Yorczkiem koloru srebnego.. bardzo go kochaliśmy,ale niestety odszedł dość dawno temu. Do tej pory jak go wspominamy to mam łzy w oczach :cry: . Po jego śmierci dopuściliśmy Arika. Urodziło się aż 6 czeniaków. W któryś dzień pojechaliśmy zobaczyć maluchy i zobaczyliśmy tam właśnie jego.. Kofiś był najgrubszy z rodzeństwa :fadein: . Założyliśmy mu czerwoną kokartkę i już od tamtego momentu był nasz :lol: . Moje Yorczki nie są wystawiane ani nie mają pięknej sierści do ziemi :oops: , jeżdżą do fryzjera, a to dlatego bo nie mam za bardzo czasu ich czesać :oops: . Oprócz nich mam jeszcze 2 psy rasy Syberian Husky i to im musze większość czasu poświęcać co nie znaczy, że zaniedbuje Kofisia i Ariczka. Uhhh ale sie rozpisałam.. no ale chce żebyście coś o mnie wiedzieli :lol: :wink: . Poniżej zdjęcia moich małych, ale zarazem wielkich domowników :wink: Koffi stojący po lewej stronie, Arik po prawej :D Ariczek :D Arik, że tak powiem ziewający i właśnie z tąd ta mina :D No i kolejne zdjęcie Arika :D Nadszeedł czas na Koffisia. Niestety jego zdjęć mam b. mało : :-? No i na koniec Ariczek troszke zarośnięty :wink:
Recommended Posts