rzaba Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 3 tygodniowy werter http://lemke.negatyw.w.interia.pl/ww4.jpg 4 tygodniowy werter werter 5 tygodniowy
grygy Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Dorzuce jeszcze zdjątka z kąpieli, ale tylko 3 bo nie miałem kiedy pstrykać, a tak sie wierciła, że wszystkie zamazane :-?
Daga_i_Oskar Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Przedstawiamy kilka fotek z Oskarkowej kąpieli :):) Oskarek wyjątkowo podczas kąpsiania pokazywał mi języczek aaaa help me!! no, na zadowolonego to on nie wygląda :P ale mam wielkie zęby ... ej no, nie pstrykaj takiemu mokremu piesiowi fotek za to pokazę Ci język ;P a tutaj już jestem pięknie naoliwiony, a jaki mam lśniący, prosty włos :D reszta zdjęc przy okazji:)
Daga_i_Oskar Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Po ciężkim dniu udało mi się obrobić większość fotek, więc teraz Wam je pokazuje. Oskarek po kapieli tak się prezentuje ... SERDUSZKO U MOICH STÓP ... w czerni też mu do twarzy:) Brąz?całkiem, całkiem :D
Daga_i_Oskar Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 i jeszcze kilak fotek z tej samej sesji :)
Daga_i_Oskar Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 i to juz ostatnie wydanie z dzisiejszego dnia i prawdopodobnie zrobimy sobie poki co przerwe bo miesjca na dysku braknie :lol: czy te oczy mogą kłąmać?? tutaj Oskarek troche przymróżł oczka ;) a to już na łóżeczku po sesji :)
Księżycowa_Pyza Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Daguś widze, że mamy taki sam kolorek ścian hihi A oto jeszcze wczorajsze zdjęcia :D :wink:
Yorkies Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Parę dzisiejszych fotek... tymrazem nie Lord 8) SONIA NIKI C.D.N. :evilbat:
Yorkies Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Teraz czas na fotki mojego Lordzika... :D Profil :) Uśmiech do obiektywu 8) No i jakie mam szanse na wystawie...? :) No to kiedy jedziemy bo ja jestem już gotowy... 8) Jednak sie trochę zregeneruje i przezśpię... 8) pozdrawiam :fadein:
Yorkies Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 A oto jak dziś Lord męczył biedną maskotkę (zreszta też psa 8) ) Najpierw odgryzę ci uszko, sasasasa :evilbat: A teraz wezmę się za nogę... :evilbat: pozdrawiam 8)
Alka Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Tuffi bardzo lubi się fotografować. Sceneria troszeczkę walentynkowa :):D.
Panula Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Skoro Alka tutaj tak slodko walentynkowo ;) to ja tez sobie pozwole tu wkleic zyczenia...mam nadzieje, ze nie macie mi tego za zle tym bardziej, ze sa ona aktualne przez caly rok! Popatrzcie jakie do mnie w tm roku przylecialy slodkie milosne amoreczki ;) ;) ;)
Daga_i_Oskar Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 To nic ze juz po Walentynkach, ale takich slodziakowych Amorkow moznaby ogladac caly rok :) Anulka Kochanie to dla Ciebie jeszcze raz:)
Alka Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 No to jeszcze Tuffi w roli Amorka.Chciałam się pochwalić jak Dagusia obrobiła fotki. :D i jeszcze inne wykonane też przez Dagusię ,której bardzo dziękuję.
Snoopy7 Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Aluś Tufficzek wspaniały, a Ja też się muszę pochwalić bo Dagusia nam także zrobiła piękne ramki. Wielkie dzięki Daguś :calus: :calus:
Yorkies Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 No to wstawię teraz tą obiecaną sesje Lordzika... 8) A więc wszystko zaczęło sie tak... niczego nie przeczuwający Lordzik wypoczywał sobie w swoim ulubionym ostatnio transporterku... aż tu nagle zaatakowała go matka chrzesna (czyli ja 8) ) i bez skrupułów zrealizowała na nim swój niecny plan i tak mój piesek po kilkudziesięciu godzinach przesaanych w pozycji wystawowej wyglądał mniej więcej tak... potem Lord wogóle nie zauważywszy co z nim zrobiłam nabrał ochoty na zabawę... "Ej ty pańcia rusz no się bo mi sie nudzi..." 8) Zabawa była długa i bardzo męcząca więc Lord usypiał na stojaco przy moich kolanach... "No dobra ja to mam za dużo wrażeń na dziś więc kładę się spać." Dobranoc Lordziku :D pozdrawiam 8)
hania007 Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Vitam! Oto kolorowe oczka mojej Fionki... Pozdrowionka dla Vszystkich !!!
Yorkies Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Wklejam zdjęcia od kochanej Dagusi :wink: Dziekuje ci Dagusiu raz jeszcze :wink: pozdrawiam :angel:
grygy Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 SEsja Tolki 8) Kto mnie budzi?! :evil: To ja ide dalej spać :D A co to :o Pozycja ala dzwonnik z Noterdame A tu to ja nie wiem gdzie ona patrzyła, sie zamyśliła chyba :lol: A dostane dropsika? No i uśmiech :D
Marca_Besi Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Zdjęcia obrobione przez Dage: Jeszcze raz dzięki Daga!! :buzi:
Księżycowa_Pyza Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 Oto kilka zdjęć Lucky'ego zrobionych wczoraj :D :wink:
Nika Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 Maleństwa Nikusi skończyły dzisiaj 4 tygodnie :D Panna Migotka opowie wam swoja historyjkę umiemy juz same jeść a moze u mamy w misce jest coś lepszego dzisiaj przybyło do naszego stada nowe zwierzę ale ja i tak jestem silniejsza, umiem juz powalić krowę :D zaczynamy juz walczyś same ze soba No kto silniejszy :D :D
Recommended Posts