Księżycowa_Pyza Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 No nareszcie moge wstawić kilka zdjęć. Wasze wszystkie fotki super, a teraz czas na Luckusia :wink:
Magdalena1 Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 dziś by trochę podumać i pobyć na łonie natury pojechaliśmy na działkę i o to parę zdjęć Toyi,no w roli króla lwa < ach te jej senne oczęta> i buszująca
rzaba Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 oto dzisiejsze zdjęcia wercia ze spacerku:) wiem, że nie są bardzo wyraźne, ale robione jak zwykle kamerką internetową....
Justka&Figa Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 dziś odbyło się oficjalne ważenie psa :grins: oto wyniki:
yoreczka Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 Tak jak pisałam wcześniej wstawiam zdjątka maluszków :)
Yorkies Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 Parę fotek, których wcześniej nie pokazywałam.... 8) Yorkies prezentuje historię: żywot wystwowego Lorda... 8) Hey, tu znowu ja Lord... tymrazem w wersji lokowanej po zdjęciu papilotów... 8) :lol: prawda że jestem uroczy...? :wink: muszę bacznie obserwować czy pani znowu nie chce mnie zaatakować zabiegami pielęgnacyjnymi... :roll: więc sprawdzam i z boku... i na górze bo stamtąd atak tez może nastąpić... :roll: ups... i przyszła... zaraz zobaczycie jak mnie dziś nameczyła ta pańcia... już nie mam bujnych loczków... :-? ehh... i taki już los wystawowego psa... jak się pani uprze to nawet mój wzrok ściągnięty od kota ze SHREKA2 na nią nie działa... :roll: :-? THE END copyright by Yorkies all rights reserved :evilbat:
grygy Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 Tez wrzuce 2 foteczki Toli, bo ostatnio nic nie wkllejem :oops:
Yorkies Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 Wstawię jeszcze kilka fotek lorda, które robili moji bracia jak spałam (jak zwykle musieli wykorzystać sytuację 8) )... a że foty wyszły nawet niezłe co niektóre to je zaprezentuje... :evilbat: <ostrzetgam że lorda nie miałam zbytnmio siły czesać i wygląda trochę byle jak i ma mokra brode od picia... 8) :roll: > Czarujące spojrzenie... :D jak zwykle gdzieś wpatrzony.... 8) a tu nie wiem co moji barcia zrobili ale lord śmiesznie stoi... :lol: i na koniec jak zwykle wymęczony sesją pies zasnął... 8) :lol: pozdrawiam :angel:
Księżycowa_Pyza Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 Kto śmie zakłucać mi zabawe?! (Boże co za ludzie... :roll: ) :wink: No, proszę zobaczyć, że nie widzę nic przez tą grzywkę, kto wymyślił tą fryzurę :evil: O! a to zdjęcie dla moich wielbicielek, zobaczcie jaki jestem przystojny, może autograf??? :wink: Hmm zobaczcie, czy ja nie przypominam trochę dziewczynki w tej czerwonej kokardce? Weroniko jak mogłaś :evil: :oops: Czy tutaj naprawde nikt nie widzi, że ja nic nie widzę? :(
yoreczka Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 Oto moja kolejna królewna :) Sonia - ostrzyżona w tym roku skończyła 5 lat
Magda Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 No to my spróbujemy. To nasz pierwszy raz. Mam nadzieję, że sie uda... :D " class="ipsImage" alt="">
Magda Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 I tu ze swoim Kubusiem Puchatkiem (jeszcze ubrany w swój czerwony sweterek :D )
rzaba Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 ucho NIE wędzone spacer po deszczu i wspinaczka na pomnik spacer po deszczu w parczku siku w parczku na trawie leżę na prześcieradle i patrzę w dal
Recommended Posts