Yorkies Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Wklejam fotki yorczków Happy :D X-DUSTIN ZŁOTA MAGNOLIA :) OFRA Pzdrawiam :fadein:
rzaba Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 pierwszy wrocławski spacerek werterka. park wydał się duży i ciekawy. troszku pobiegał- w nowych szelkach, więc nie do końca z przyjemnością- trochę też trząsł się z zimna? strachu? a trochę było fajnie. zbierał liście i kijki. do domu zaniósł go pod kurtką pan, bo było już chłodno. ale cholera stawał i się drapał. nie może się przyzwyczaić do nich. jakby ktoś miał jakiś pomysł, co z tym zrobić proszę o radę.
Ola&Kika Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Kikunia :) Wygrzewająca się na słonku w świąteczne popołudnie :) W tle wodospadu :) Słodki rozczochraniec :) Ślicznotka :) Zakochałam się w tej fotce :iloveyou: :oops: A tak ładnie podaję łapkę :wink: Pozdrawiamy Ola&Kika :D
isabelle Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Fleur spedzila swieta ze starszym wujkiem - skye terierem :wink: Najpierw byl spacerek w parczku W oczekiwaniu na wujka Powitanie Chwila dla fotografa Ale nudno, ja chce do mojej pani! A potem szalenstwa w ogrodku To jak bawimy sie? Nie dam ci odpoczac! Wujek w biegu Gon mnie! Co tak wolno biegasz?
rzaba Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 wczorajszy szał wertera z nową zabawką- OŚMIORNICĄ piszczącą i werter majsterkowicz- co ten tata ma w skrzynce?:) poza tym dzwonki też są fajne;)
Magdalena1 Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 teraz parę portrecików moich psinek i nie tylko :wink: Julka i Toya Wera i Julka z Lolą i Toyą Wera z mini Toyą 8) :lol: teraz Jawa u babci Toya i trochę dzisiejszej Jawy,już wykąpanej i wyczesanej :lol:
Justka&Figa Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 to sie nazywa spoglądać spode łba: Figa walczy z gryzakami i śpi aniołek po 2 godzinach buszowania i wściekania sie po domu hmm teraz czas na pozowanie do zdjęć
yoreczka Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Dziś wklejam zdjęcia kolejnej suni :) Werbena - strzyżona http://cudnatury.pvs.pl/dogomania/IMG_2172.jpg
rzaba Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 wypad balkonowy- to jest to, co werterki lubia najbardziej- w upalny dzień z przepysznym wędzonym penisem byka. o jak mu było dobrze:)
Justka&Figa Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Proszę oto co Figa wyprawiała dziś w pracy u Marcina (prawie męża :)) tu zainteresowała sie na moment bucikiem tu w fakturach ( o zgrozo co powie księgowa :roll: ) hmm a co to za sympatyczny koszyczek?? hmmm bucik?koszyk? czy fakturka??
julita104 Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 nareszcie wczoraj dorobilismy sie aparatu cyfrowego to moge zasypac was fotkami z dzisiejszego spacerku :-) latajacy i szalejacy Tofik: hmmmm chialbym sie z kims pobawic... o widze moja kolezanke Nunę oooo bedzie zabawa!!!! poczekaj chwilke odsapnę ( i zrobie glupia minę :P ) chcesz poleżeć obok mnie? oj pańcia woła do domu to biegnę do domku az się zmęzyłem, to pokażę języczek to tyle na dzis :-)
Gosiek Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Julita - zdjecia super - bardzo podobają mi sie zwłaszcza te "latające" a to dzisiejsze słoneczne zdjątka Axla
julita104 Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 oj Axelek przepiekny w słoneczku! I tez na jednym "leci" Nam nareszcie udalo sie dołączyć do szanownego grona latających yorkow wraz z zakupem solidnego aparaciku :-) Dorzucimy jeszcze fotke balkonowa - ukochane miejsce Tofinia poza dworkiem gdzie spacerujemy. Po wyjsciu na balkon przechodza wszystkie smutki!
Alka Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Piękne "słoneczne" zdjęcia Axelka i Tofika.Dołączam również Tuffiego.
Recommended Posts