Daga_i_Oskar Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Nio to Kochani pora na śnieżne szaleństwa Oskarka.
Daga_i_Oskar Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 I jeszcze kilka foteczek ... Jak szliśmy z Szyndzielni, to grupa chłopców wracająca ze stoku i zobaczywszy Oskarka w ubranku powiedziali tak :" Patrz!! pies dresiarz idzie" hihih, wszyscy się tak usmialiśmy, a Oskarek dalej maszerował dumnie :) i nawet języczek im pokazał hahaha
Daga_i_Oskar Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Nie bardzo wiedziałam w jakim dziale umieścić to zdjęcie, ale jak większośc pokazuję tutaj to i Oskarka z Pako zaprezentuje tutaj :):) Było mi strasznie ciężko uchwycić je razem w obiektywie, więc umieściłam tylko te foteczki, które się nadawały do pokazania :):) a tak już Oskarek wyglądał po powrotach ... kuzyk na bok i calusienki mokry hihi
Daga_i_Oskar Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 To zdjęcie mi się barzdo spodoła. Oskarek - serduszko u moich stóp Pozdrawiamy i życzymy miłego oglądania. Mam nadzieję, że zdjęcia się spodobaja :) i zaznacie choc troche (wirtualnie) zimy :)
Daga_i_Oskar Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Kochani to foteczki na zyczenie Gosi, Oskarek w całej okazałości w zimowej scenerii
Gosiek Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 Świeżutkie, jeszcze ciepłe zdjątka Axelka :lol: Portrecik w biegu i jeszcze jedno
Lq&Neki Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 Witam! Zeskanowałam parę zdjęć Nekiego :) i myślę, że powinny się Wam spodobać.. Miłego oglądania :) 1. Neki z zabawką 2. :lol: Czy te oczy mogą kłamać? :great: 3. I małe zbliżonko (Proszę się nie dać zmylić kokardce, bo Neki to piesek nie suczka :lol: ) Na dzisiaj tyle :) A czy mogę tutaj też wrzucić zdjęcia jak Neki był malutki? Pozdrowionka :D papa..
isabelle Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Zimowa, oproszona sniegiem Fleur "zimowe porzadki" spacerek w doniczce biały portrecik
Aimee Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Nareszcie wstawię fotki Labrie. Co prawda z zamierzchłych czasów, ale zawsze to coś. Robiłam nowsze, ale niestety straciłam je :( Oto rodzeństwo Labrie. Któraś z tych maleństw to ona.: Laba w wieku 9 tygodni, już u nas w domu. Księzniczka miała białe łapki, teraz została jej tylko jedna, lewa przednia - to taki jej znak szczególny :P : To mama labrie - Majka opiekująca się dziećmi: http://foto.onet.pl/upload/11/54/_407404_n.jpg To pierwsza fotka po przyjeździe do nowego domu. Jeszcze jedzonko w zakrętkach od słoików i takie prowizoryczne legowisko. Tu mały "szczurek" dobiera sie do klapka To chyba narazie wszystko. Niedługo wstawię bardziej aktualne zdjęcia. Apropos tych komentarzy w tytule topicu, to czy takie opisy zdjęć moga byc?
Gosiek Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 pozazdrościliśmy Fleur zabaw na śniegu i choć u nas mniej to tez się jakieś fotki dało zrobić ;) zaczęło się białym noskiem potem zabawa w chowanego uciekaniem :wink: potem ogólnym szaleństwem w koncu Axelkowi zrobiło się zimno
misti_agatka Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Hejka wszystkim.... witam po długiej przerwie :angel: Oto kilka aktualnych fotek...
misti_agatka Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 HEJKA WSZYSTKIM.... OTO ZDJĘCIA Z DZISIEJSZEJ SESJI COLINA... Przepraszam Was za jakość, ale Cola strasznie nie lubi błyski lampy i zamyka mi oczka
tygrysek-kr Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 No i dawno Jerrusia tutaj nie było więc prosze bardzo :)
Marca_Besi Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 A oto zdjęcia (niektóre) z wczorajszej sesji :):
Zazula Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Oto zdjęcie mojej Aiszy. Niedługo będą następne.
isabelle Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Górski krajobraz Ja przy "pracy" Fleur w górach i na śniegu
Daga_i_Oskar Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Wstawiłam zdjęcia do albumiku i mam zaszczyt pokazać je Wam tutaj:):) Mam nadzięję, że wszytskie się Wam spodobają, a jest ich sporo (nie zmieściły mi się w jednym albumie) No to 1 ... 2 ... 3 ... zaczynamy!!!!!! Najpierw portrecik. P.S Alu na tym zdjęciu widac jaśniutkie pasemko Oskarka maszerujący Oskarek czuje się jakbym conajmniej był na piaszczystej plaży :D pod latarynką też dobrze wyglądam i powiedzięcby, że to zima jest?? kto ze mną pogra w piłce?? Będę strzelał gole!!! zdjęcie zadedykowane dla Gosieńki, która lubi Yorkaski biegające Gosiu biegne do Ciebie :wink: :lol: kolorowo mi ...
Daga_i_Oskar Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Kochani, to dopiero pierwsza porcja Oskarkowych foteczek, a będzie jeszcze takich porcji sporo :):) kto mnie wypuści na tarasik, już tak ładnie siedzę pod balkonikiem Oskarek po kąpieli, już ma coraz dłuższe włosiarki :D:D na siedząco też czasami trzeba sobie pospać o tam!! tam!! tam sa moje kosteczki posadziła mnie na parapecie, a co ona tam robi?? popatrzcie jaki jestem ładniutki, uśmiechnięty i zadowolony:) nie ma to jak posiedziec sobie na królewskim tronie:) leżenie na takim tronie też nalezy do bardzo przyjemnych rzeczy:)
Daga_i_Oskar Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 haha, zmeczyłam się przy wstawianiu tych fotek, a tutaj ani połowa za mną :D to jest moje Serduszko dla którego jestem wstanie zrobić wszytsko!! popatrzcie gdzie ta moja pańcia mnie posadziła, nawet na komodzie mam zdjęcie:D tutaj pokazałem jej jezyczek, żeby mi już tych zdjęc nie pstrykała nie ma to jak leżeć sobie na mięciutkim sama nie wiem w co Oskarek byl taki zapatrzony bo na nic nie reagował :roll: zamiast TV(którego jeszcze nie zakupiliśmy) postawilismy Oskarka i wpatrywaliśmy się w niego jak w jakiś interesujący film :D:D
Recommended Posts