Gusiaczek Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 Nie pojmuję dlaczego z uporem maniaki ktoś na banerki nie pozwała? :( Ostatnio nielimitowana ich ilość nie była najlepszym pomysłem, ale np. trzy ? Komu to przeszkadza!?! :( Ja widzę np. po bazarkach - liczba osób zaglądających się zmniejszyła ... Quote
elik Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 39 minut temu, Gusiaczek napisał: Nie pojmuję dlaczego z uporem maniaki ktoś na banerki nie pozwała? :( Ostatnio nielimitowana ich ilość nie była najlepszym pomysłem, ale np. trzy ? Komu to przeszkadza!?! :( Ja widzę np. po bazarkach - liczba osób zaglądających się zmniejszyła ... I to znacznie się zmniejszyła. Nieraz ktoś z ciekawości zaglądnął i już na stałe zostawał. Sama tak niejeden raz miałam :) A teraz czeski film - nikt nic nie wie :( Trza zaproszenia słać. Quote
Ambar Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 Zaglądam do czarnej dziewczynki, oby sie udalo ja wyciahnac, swoją stałą wpłace10.08. Quote
Havanka Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 7 godzin temu, elik napisał: Chyba dobrze byłoby porozsyłać watek po znajomych. Tak bardzo brakuje tych banerków. Wątek sam się roznosił. Oj, tak... banerki "odwalały" za nas kawał roboty! Elu, dobry pomysł z tymi zaproszeniami. Wysłałam już trochę. Quote
Havanka Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 5 godzin temu, Kalai napisał: Zaglądam do czarnej dziewczynki, oby sie udalo ja wyciahnac, swoją stałą wpłace10.08. Kalai bardzo dziękujemy ! Wkrótce kasa będzie bardzo potrzebna. Quote
elik Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 2 godziny temu, Havanka napisał: Oj, tak... banerki "odwalały" za nas kawał roboty! Elu, dobry pomysł z tymi zaproszeniami. Wysłałam już trochę. Ja też to zrobię :) Quote
Nadziejka Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 Patrycja96 15 zl koja 30 zl Olena84 10 zl yucca 10 zl pr skarbnika o potwierdzonko na bazareczku jesli juz cegielenki dolecialy Quote
Havanka Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 10 godzin temu, elik napisał: Ja też to zrobię :) Elu kochana, dziękuję !!! 10 godzin temu, Nadziejka napisał: Patrycja96 15 zl koja 30 zl Olena84 10 zl yucca 10 zl pr skarbnika o potwierdzonko na bazareczku jesli juz cegielenki dolecialy Ewuś, niestrudzenie walczysz o każdą złotówkę ! Dziekuję ! Quote
Anecik Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Dotarłam do konta :) Mam wpłaty od: konfirm31 stała za VII, VIII, IX - 60 zł Havanka stala za VIII - 20 zł mdk8 - 20 zł i z bazarku Nadziejki: koja - 30 zł yucca - 10 zł Partycja69 - 15 zł Wszystkie wpłaty wpisuję w swój pierwszy post. Quote
koja Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Dziękuje za zaproszenie do Dredzi. Ode mnie 20 zł stałej deklaracji. 2 Quote
Anecik Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Godzinę temu, koja napisał: Dziękuje za zaproszenie do Dredzi. Ode mnie 20 zł stałej deklaracji. Bardzo dziękujemy :) Quote
Nadziejka Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Jeszcze cegielenka bedzie leciala ku anecik sercem pisana od wujka Radka 10 zl Quote
milagros19853201 Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 moj boziu bidulka chwyta za serce zapise sobie sunie i podniose wysoko watek Quote
Havanka Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 11 godzin temu, koja napisał: Dziękuje za zaproszenie do Dredzi. Ode mnie 20 zł stałej deklaracji. 9 godzin temu, milagros19853201 napisał: moj boziu bidulka chwyta za serce zapise sobie sunie i podniose wysoko watek Kochane Dziewczyny, dziękuję, że przyszłyście ! Koja, dzięki serdeczne za deklarację na bidusię ! Quote
Nadziejka Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 czarnilenko serducko zagladam z kciukami aby sie udal cud abys zaznala zycia radosnego psiaczkowego Quote
Gusiaczek Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 Witaj Dreduchna, mam nadzieję, że szybko otrzymasz imię. :) Quote
Tyśka) Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 Dredzia... mnie się to imię podoba :) Ja lubię nadawać takie imiona, które od razu wywołują uśmiech. I tak mam kota Kurzyka (bo lubi zbierać kurze) oraz... tak się złożyło, że adoptowana przeze mnie kocica ma na imię Zdrapka (choć w rodowodzie ma Renee). Na DT miałam Finkę, Kruszynkę (szczeniaka o wadze 40kg) itd :D Quote
Aldrumka Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 a na jakie konto wpłąty dolatują :) ja nie dostałam pw Quote
Havanka Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 6 godzin temu, Aldrumka napisał: a na jakie konto wpłąty dolatują :) ja nie dostałam pw Aldrumko, na konto Anecik. Quote
Anecik Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 7 godzin temu, Aldrumka napisał: a na jakie konto wpłąty dolatują :) ja nie dostałam pw Wydawało mi się że wysłałam wszystkim Jak wrócę do domu to Ci wyślę. Quote
Aldrumka Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 7 godzin temu, anecik napisał: Wydawało mi się że wysłałam wszystkim Jak wrócę do domu to Ci wyślę. może przegapiłam, ale już mam od Havanki Quote
Anecik Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Teraz, Aldrumka napisał: może przegapiłam, ale już mam od Havanki Ok. Dziękujemy. Dzięki Havanko :) Quote
koja Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 13 godzin temu, anecik napisał: Wydawało mi się że wysłałam wszystkim Jak wrócę do domu to Ci wyślę. Ja też poproszę o konto, bo nie dostałam :) Quote
Havanka Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 5 minut temu, koja napisał: Ja też poproszę o konto, bo nie dostałam :) Koja, podesłałam. Mam nadzieję, ze Anetka mi wybaczy, ze się tak rozporządzam Jej kontem. Quote
Recommended Posts