Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Domek super. :cool2: :loveu: Pozostaje mi wierzyć, że los tak chciał i że Czarny jest wreszcie na drodze do szczęścia. :loveu:

To teraz szukamy transportu, bo pan, który przyjeżdża z Wrocławia po kotka może nie czuć się na siłach zabrać psa. Tak więc już teraz musimy kombinować.:hmmmm:

Posted

Pan, który jutro bedzie w Kielcach po "swojego" kociaka zabierze Czarnego ze soba do Wrocławia :)
Strasznie sie ciesze :multi:
Dobrze, za sa na swiecie jeszcze tacy zwierzątkowi ludzie :loveu:

Posted

Fiona.22 napisał(a):
Pan, który jutro bedzie w Kielcach po "swojego" kociaka zabierze Czarnego ze soba do Wrocławia :)
Strasznie sie ciesze :multi:
Dobrze, za sa na swiecie jeszcze tacy zwierzątkowi ludzie :loveu:

O super wiesci:multi::multi::multi:

Posted

bardzo się cieszę i trzymam kciuki za jutro :loveu:

p.s kika ja kombinowałam też w ten sposób, ze wrazie gdyby nie wyszło... będziemy jechać pociągiem, ale obawiałam sie czy to nie będzie zbyt duży stres dla Czarnuszka.
w każdym razie ogromnie mnie cieszą te wiadomości :multi:

Posted

ewelinka_m napisał(a):
p.s kika ja kombinowałam też w ten sposób, ze wrazie gdyby nie wyszło... będziemy jechać pociągiem, ale obawiałam sie czy to nie będzie zbyt duży stres dla Czarnuszka.
w każdym razie ogromnie mnie cieszą te wiadomości :multi:

Czyli myslimy podobnie;)
Ja tez obawialam sie stresu Czarnego, ale uwazam, ze jest to mniejsze zlo niz bark domku:lol:
A cos trzeba jednak wybrac:razz:

Posted

Mam jeszcze lepszą wiadomość! Pańcia Czarnego jutro zabiera się z tym panem z Wrocławia i przyjedzie do Kielc. :loveu: Jutro rano ja jadę po Czarnego do stajni. Szelki mu kupiłam, mam nadzieję, że będą pasować. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko poszło ok.

Posted

tak, tak, pańcia jedzie po swojego pieska, kupila mu smakolyki wiec mysle ze milosc bedzie od pierwszego wejrzenia:)Zdam relacje jutro po przyjezdzie do Wrocka,mam nadzieje ze czarny nie zdazy sie zbytnio zestresowac i jazda mu szybko minie u mnie na kolanach:)

dziekuje wszystkim za zaangazowanie i pomoc w adopcji i zorganizowaniu transportu.Zwlaszcza wielkie uklony dla Eurane:razz:

pozdrawiam

"pańcia" golliee :p

Posted

golliee napisał(a):

"pańcia" golliee :p

Dziękujemy Ci gollie za to, że wypatrzyłaś tą bidę - gdyby nie Eruane i Ty psiak chyba nie miałby wielkich szans

:Rose::Rose::Rose:

A kochana pańcia ma świadomość, że pojawiając się na wątku Czarnego - "wydała na siebie wyrok" zdawania nam fotorelacji z pobytu psiaka w nowym domku :evil_lol:

Posted

eliza_sk napisał(a):
Dziękujemy Ci gollie za to, że wypatrzyłaś tą bidę - gdyby nie Eruane i Ty psiak chyba nie miałby wielkich szans

:Rose::Rose::Rose:

A kochana pańcia ma świadomość, że pojawiając się na wątku Czarnego - "wydała na siebie wyrok" zdawania nam fotorelacji z pobytu psiaka w nowym domku :evil_lol:

oczywiscie bede informowac o wszystkim na biezaco:)