Eruane Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Domek super. :cool2: :loveu: Pozostaje mi wierzyć, że los tak chciał i że Czarny jest wreszcie na drodze do szczęścia. :loveu: To teraz szukamy transportu, bo pan, który przyjeżdża z Wrocławia po kotka może nie czuć się na siłach zabrać psa. Tak więc już teraz musimy kombinować.:hmmmm: Quote
kika22 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Eurane zapytaj Ewelinki o transport:roll: Juz kilka naszych psiaków zawiozła do Wrocka;) Quote
Fiona.22 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Pan, który jutro bedzie w Kielcach po "swojego" kociaka zabierze Czarnego ze soba do Wrocławia :) Strasznie sie ciesze :multi: Dobrze, za sa na swiecie jeszcze tacy zwierzątkowi ludzie :loveu: Quote
Erazm Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Podgladalam watek, mam slabosc do lagodnych psiakow. Ciesz sie niezmiernie razem z Wami Quote
eliza_sk Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Hurrra :multi::multi::multi: Ale się Czarnuszkowi poszczęściło :loveu: Quote
kika22 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Fiona.22 napisał(a):Pan, który jutro bedzie w Kielcach po "swojego" kociaka zabierze Czarnego ze soba do Wrocławia :) Strasznie sie ciesze :multi: Dobrze, za sa na swiecie jeszcze tacy zwierzątkowi ludzie :loveu: O super wiesci:multi::multi::multi: Quote
ewelinka_m Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 bardzo się cieszę i trzymam kciuki za jutro :loveu: p.s kika ja kombinowałam też w ten sposób, ze wrazie gdyby nie wyszło... będziemy jechać pociągiem, ale obawiałam sie czy to nie będzie zbyt duży stres dla Czarnuszka. w każdym razie ogromnie mnie cieszą te wiadomości :multi: Quote
kika22 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 ewelinka_m napisał(a):p.s kika ja kombinowałam też w ten sposób, ze wrazie gdyby nie wyszło... będziemy jechać pociągiem, ale obawiałam sie czy to nie będzie zbyt duży stres dla Czarnuszka. w każdym razie ogromnie mnie cieszą te wiadomości :multi: Czyli myslimy podobnie;) Ja tez obawialam sie stresu Czarnego, ale uwazam, ze jest to mniejsze zlo niz bark domku:lol: A cos trzeba jednak wybrac:razz: Quote
Eruane Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Mam jeszcze lepszą wiadomość! Pańcia Czarnego jutro zabiera się z tym panem z Wrocławia i przyjedzie do Kielc. :loveu: Jutro rano ja jadę po Czarnego do stajni. Szelki mu kupiłam, mam nadzieję, że będą pasować. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko poszło ok. Quote
eliza_sk Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 no nieeee - ale się Czarnusiowi udało - Eruane, gdyby nie spotkał Ciebie to nie miałby szans :loveu: Taki niepozorny, czarny kundelek, a historia jak z bajki :loveu: Quote
golliee Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 tak, tak, pańcia jedzie po swojego pieska, kupila mu smakolyki wiec mysle ze milosc bedzie od pierwszego wejrzenia:)Zdam relacje jutro po przyjezdzie do Wrocka,mam nadzieje ze czarny nie zdazy sie zbytnio zestresowac i jazda mu szybko minie u mnie na kolanach:) dziekuje wszystkim za zaangazowanie i pomoc w adopcji i zorganizowaniu transportu.Zwlaszcza wielkie uklony dla Eurane:razz: pozdrawiam "pańcia" golliee :p Quote
eliza_sk Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 golliee napisał(a): "pańcia" golliee :p Dziękujemy Ci gollie za to, że wypatrzyłaś tą bidę - gdyby nie Eruane i Ty psiak chyba nie miałby wielkich szans :Rose::Rose::Rose: A kochana pańcia ma świadomość, że pojawiając się na wątku Czarnego - "wydała na siebie wyrok" zdawania nam fotorelacji z pobytu psiaka w nowym domku :evil_lol: Quote
eliza_sk Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 To w takim razie zdejmuję Czarnuszka z allegro - a może macie kogoś w zamian za niego, bo są 4 aukcje po 7 dni jeszcze - szkoda tego. Quote
golliee Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 eliza_sk napisał(a):Dziękujemy Ci gollie za to, że wypatrzyłaś tą bidę - gdyby nie Eruane i Ty psiak chyba nie miałby wielkich szans :Rose::Rose::Rose: A kochana pańcia ma świadomość, że pojawiając się na wątku Czarnego - "wydała na siebie wyrok" zdawania nam fotorelacji z pobytu psiaka w nowym domku :evil_lol: oczywiscie bede informowac o wszystkim na biezaco:) Quote
ewelinka_m Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 ooo tak Czarnuszek uwielbia smakołyczki :evil_lol: Quote
kika22 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='eliza_sk']To w takim razie zdejmuję Czarnuszka z allegro - a może macie kogoś w zamian za niego, bo są 4 aukcje po 7 dni jeszcze - szkoda tego. Eliza moze wstaw Borysa, bo nie wiem czy ma jakies ogłoszenia :roll: http://www.dogomania.pl/forum/f28/kielce-swietokrzyskie-alarm-prosimy-o-pomoc-finansowa-karme-info-str-1-a-112282/ Quote
kika22 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Dziewczyny piszcie, bo rece bola od zaciskania kciukow:evil_lol: I ciekawosc zrzera mnie:eviltong: Quote
Linssi Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 i jak tam? Czarny juz w domku??? Eruane, napisz cos, bo zanim Golliee wroci do Wrocka do bedzie pozny wieczor!!!;) Quote
ewelinka_m Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Nie jestem Eruane :eviltong: ale powiem, Wam tylko, że pojechali :loveu: zdjęcia też mam z dziś :cool1: Quote
Fiona.22 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Czrnuszek był niesamowicie spokojny i grzeczniutki. Były juz smsy z drogi ale więcej napisze Eruane :) Quote
ewelinka_m Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 na zachętę :cool3: reszta będzie wieczorkiem ;) Quote
Linssi Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 nieladnie tak nas podpusczac! domagam sie zdjec!!!! :cool3: Quote
kika22 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 A gdzie reszta zdjec:cool3: I relacja ze spotkania z nowa pancia:roll: Quote
Recommended Posts