Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='pom-pon']
mam głód Lolusia.... :nerwy:

ale już niedługo, bo w niedzielę znowu narty!!!!! :multi::multi::multi:[/QUOTE]

Cóż ten Loluś taki słodziutki :crazyeye: że trudno parę dni bez niego wytrzymać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Podczytuje od czasu do czasu historie Lolka. :evil_lol:
Ostanio bedac w pobliskim sklepie widziałam gatki dla psa z dziura na ogon firmy Chaba takie ortalionowe, może one były by przydatne zamiast szelek a w nie moznaby wkładać pieluche.
Chyba ze JPG woli swoje szelki i nie ma ochoty na zmiany. :shake:
Gyby była potrzeba moge im zrobić zdjecie lub kupić.
Mam nadzieje ze nie utoneliscie gdzies w zaspach sniegu.

Posted

[quote name='pom-pon']och...jak tu cicho :sadCyber:
mam głód Lolusia.... :nerwy:

ale już niedługo, bo w niedzielę znowu narty!!!!! :multi::multi::multi:[/QUOTE]

Ach! pokomplikowało sie u mnie, bo tą niedziele miałam zaplanowana, ale dla [B]pomponów[/B] zrobię wyjątek...:razz:Przyjaciele [B]Lolusia[/B] sa moimi przyjaciółmi.:lol:
Czekamy więc z Lolusiem w niedzielę!:lol:

Jak miło że nowe Ciocie tu zaglądaja i myśla o posikańcu !!!:multi:
[B]malami[/B], Lolo nosi szelki tyko dlatego że na brzuszku w pieluszce robimy dziurke,przewlekamy gumkę i wiązemy ją do szelek.
Bez tej gumki siusiak wyłazi z pieluchy ;), a tak to gumka podciaga ją troche do przodu..
Gdyby Lolo był panienka,szelki byłyby zbędne...
Biedny jest w t ym chomącie ,dzień i noc, ale nie mam innego pomysłu na siusiaka...

Popatrz pod tym kątem na te majty.Bo można by Lolowi uszyc takie plócienne. W ortalionie i tak byłoby za ciepło.

Posted

Obydwa kurduple,czyli[B] Lolo[/B] i [B]Pep[/B]i w areszcie. :mad: Jeden w WC a drugi w łazience.

Miałam stresujacy dzień, chciałam w spokoju wypić w fotelu herbatę...Ledwo usiadłam ,a kurduple z zaskoczenia przypuściły atak na moje kolana .Każdy z przeciwnej strony. Zderzenie nastąpiło na wysokości mojej twarzy....
Kotłowanina,kłapanie na oślep zębolami...
Mam siniaka pod okiem i herbatę na sobie....:angryy:

Posted

[quote name='zerduszko']Jakby moje psy tak an mnie patrzyły, to dałabym im wszystko :P[/QUOTE]

One nie patrza na mnie....;)Ona patrza na siebie i jeden przed drugim chce udowodnić że to własnie JEGO pańcia kocha najbardziej.
Mąż niewychowawczo wypuścił Lolka z aresztu po 3 minutach,bo sie wydzierał...:mad:

Posted

[quote name='zerduszko']Jakby moje psy tak an mnie patrzyły, to dałabym im wszystko :P[/QUOTE]

One nie patrza na mnie....Ona patrza na siebie i jeden przed drugim chce udowodnić że to własnie JEGO pańcia kocha najbardziej.
Mąż niewychowawczo wypuścił Lolka z aresztu po 3 minutach,bo sie wydzierał...

Posted

[quote name='togaa']One nie patrza na mnie....;)Ona patrza na siebie i jeden przed drugim chce udowodnić że to własnie JEGO pańcia kocha najbardziej.
Mąż niewychowawczo wypuścił Lolka z aresztu po 3 minutach,bo sie wydzierał...:mad:[/QUOTE]

Dobrze, że Loluś ma dobrego pana i nie dał go maltretować:diabloti:jak można gniewać sie na takie cudo:evil_lol::loveu:

Oj patrzy, patrzy i bardzo kocha tym swoim maleńkim serduszkiem:loveu:

Posted

Zapraszam na obiecany bazarek z ciuszkami dla dzieci - podsyłajcie mamuśkom i tatuśkom :cool3:, kasa pójdzie na Lolka:)
[URL="http://www.dogomania.pl/../178715-DzieciAE-ce-ubranka-na-utrzymanie-i-pielAE-gnacjAE-Lolka-w-pieluszkach-do-7-02-KUP-TERAZ?p=13985120#post13985120"]http://www.dogomania.pl/threads/178715-DzieciAE-ce-ubranka-na-utrzymanie-i-pielAE-gnacjAE-Lolka-w-pieluszkach-do-7-02-KUP-TERAZ?p=13985120#post13985120[/URL]

Posted

[quote name='madcat1981']Zapraszam na obiecany bazarek z ciuszkami dla dzieci - podsyłajcie mamuśkom i tatuśkom :cool3:, kasa pójdzie na Lolka:)[/QUOTE]

[COLOR="#800080"][SIZE="3"]Madcat bardzo dziękuję za zrobienie bazarku:loveu::loveu::loveu:[/SIZE][/COLOR]

Link nie działa, ale bazarek Lolka jest w podpisie Madcat;)

Posted

[quote name='pom-pon']bo karma była za słona!!!!![/QUOTE]

Albo ciasteczek :lol: było za mało :mad:

Dogo tak muli, że nie można wejść :cool3:

Diunia bazarek dopiero w zamyśle :roll:

Posted

[quote name='ona03']Albo ciasteczek :lol: było za mało :mad:

Dogo tak muli, że nie można wejść :cool3:

Diunia bazarek dopiero w zamyśle :roll:[/QUOTE]

Loluś słodziek zrobił to niechcący:cool3:tak mu się skok troszkę nie udał;)

Posted

[B]togaa [/B]co słychać u [B]Lolusia :lol: [/B]
zasypało Was ????? a może znowu coś było za słone :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i Lolcio narozrabiał ;)

Posted

Przepraszam za offa,ale niewidomy staruszek pilnie szuka DT.Za dwa dni zostanie uśpiony :(
[url]http://www.dogomania.pl/threads/179154-Pilne-Stary-A-lepy-przytulak-w-potrzebie-ma-2-dni-na-znalezienie-dt-albo-morbital[/url]

Posted

Przepraszam za offa,ale niewidomy staruszek pilnie szuka DT.Za dwa dni zostanie uśpiony :(
[url]http://www.dogomania.pl/threads/179154-Pilne-Stary-A-lepy-przytulak-w-potrzebie-ma-2-dni-na-znalezienie-dt-albo-morbital[/url]

Posted

[quote name='Energy'][COLOR=#800080][SIZE=3]Madcat bardzo dziękuję za zrobienie bazarku:loveu::loveu::loveu:[/SIZE][/COLOR]

Link nie działa, ale bazarek Lolka jest w podpisie Madcat;)[/QUOTE]

I ja ogromnie dziękuję !!:multi: Tobie również, kochana Energy !!!!:lol:

Pieluchy idą jak woda.Niewiele można zaoszczędzic bo Lolo wychodzi z domu tylko tyle ile musi.
Po prawdzie to ani śnieg ani mróz Lolusiowi nie straszny....Gania po ogrodzie z rozwianą pieluchą...Myszkuje pod świerkami.
Pierwszy ze stada wylatuje na siuu i ostatni wraca..

Do listy produktów zdaniem Lolka niezjadliwych doszły; salami, wędzone szprotki,smażony pstrąg, drożdżowe ciasto..
Dziwadło z niego...:crazyeye: Żeby pies kiełbachy nie jadł !!???:shake:

Posted

[quote name='togaa']Dziwadło z niego...:crazyeye: Żeby pies kiełbachy nie jadł !!???:shake:[/QUOTE]

Togga, a słyszałaś, żeby koty jadły skórki z ogórka:niewiem: - bo moje uwielbiają:stupid:

Posted

Koty wegańskie, można powiedzieć...:razz:

Jejku, jak u nas wali śniegiem...Swiata nie widać....
Banda nawet nie ma ochoty wychodzić.
Żal mi ptaków, gawronów zwłaszcza. Zal zwierzaków,tych co w lesie. Podchodzą prawie pod sam dom.
Wyniosłam wczoraj głębiej do lasu marchew,suchy chleb, pomarszczone jabłka,orzechów trochę....
Ale to kropla w morzu...
Trzeba będzie jak pare lat temu solidnie wziąść sie za dokarmianie.

Posted

Biedny Loluś:( nie odparza się w pieluszkach? dobrze, że ma dobry humor i pozytywne nastawienie:) podeśłijcie mi na pw nr rachunku, na który należy wpłacac pieniądze dla malucha. Wyadoptowałam jednego psiaka więc mogę zadeklarowac 10 zł na stałę.

Posted

[B]MakS[/B] ..wielkie,wielkie dzięki ! :buzi:
To chyba pierwsza,stała deklaracja [B]Lolusiowa[/B].!!!! Oby [B]Cie[/B] tylko chłopak do bankructwa nie doprowadził,bo raczej z tej z tej pieluchy nie wyrośnie...Chyba że pójdzie na własny garnuszek..

Pod ostatnim zdjęciem Lola na pierwszej stronie,czerwoną kursywą jest nr. konta Stowarzyszenia.:oops:

Z pieluchą nie ma problemu. Zero odparzeń...Ale też zmieniane są średnio co 2-3 godz. :razz: