ona03 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='pom-pon'] mam głód Lolusia.... :nerwy: ale już niedługo, bo w niedzielę znowu narty!!!!! :multi::multi::multi:[/QUOTE] Cóż ten Loluś taki słodziutki :crazyeye: że trudno parę dni bez niego wytrzymać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malami Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Podczytuje od czasu do czasu historie Lolka. :evil_lol: Ostanio bedac w pobliskim sklepie widziałam gatki dla psa z dziura na ogon firmy Chaba takie ortalionowe, może one były by przydatne zamiast szelek a w nie moznaby wkładać pieluche. Chyba ze JPG woli swoje szelki i nie ma ochoty na zmiany. :shake: Gyby była potrzeba moge im zrobić zdjecie lub kupić. Mam nadzieje ze nie utoneliscie gdzies w zaspach sniegu. Quote
togaa Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 [quote name='pom-pon']och...jak tu cicho :sadCyber: mam głód Lolusia.... :nerwy: ale już niedługo, bo w niedzielę znowu narty!!!!! :multi::multi::multi:[/QUOTE] Ach! pokomplikowało sie u mnie, bo tą niedziele miałam zaplanowana, ale dla [B]pomponów[/B] zrobię wyjątek...:razz:Przyjaciele [B]Lolusia[/B] sa moimi przyjaciółmi.:lol: Czekamy więc z Lolusiem w niedzielę!:lol: Jak miło że nowe Ciocie tu zaglądaja i myśla o posikańcu !!!:multi: [B]malami[/B], Lolo nosi szelki tyko dlatego że na brzuszku w pieluszce robimy dziurke,przewlekamy gumkę i wiązemy ją do szelek. Bez tej gumki siusiak wyłazi z pieluchy ;), a tak to gumka podciaga ją troche do przodu.. Gdyby Lolo był panienka,szelki byłyby zbędne... Biedny jest w t ym chomącie ,dzień i noc, ale nie mam innego pomysłu na siusiaka... Popatrz pod tym kątem na te majty.Bo można by Lolowi uszyc takie plócienne. W ortalionie i tak byłoby za ciepło. Quote
togaa Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Obydwa kurduple,czyli[B] Lolo[/B] i [B]Pep[/B]i w areszcie. :mad: Jeden w WC a drugi w łazience. Miałam stresujacy dzień, chciałam w spokoju wypić w fotelu herbatę...Ledwo usiadłam ,a kurduple z zaskoczenia przypuściły atak na moje kolana .Każdy z przeciwnej strony. Zderzenie nastąpiło na wysokości mojej twarzy.... Kotłowanina,kłapanie na oślep zębolami... Mam siniaka pod okiem i herbatę na sobie....:angryy: Quote
diuna_wro Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='ona03'](...) bazarku perfumowego (...)[/QUOTE] gdzie ten bazarek? poproszę link Quote
zerduszko Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Jakby moje psy tak an mnie patrzyły, to dałabym im wszystko :P Quote
togaa Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 [quote name='zerduszko']Jakby moje psy tak an mnie patrzyły, to dałabym im wszystko :P[/QUOTE] One nie patrza na mnie....;)Ona patrza na siebie i jeden przed drugim chce udowodnić że to własnie JEGO pańcia kocha najbardziej. Mąż niewychowawczo wypuścił Lolka z aresztu po 3 minutach,bo sie wydzierał...:mad: Quote
togaa Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 [quote name='zerduszko']Jakby moje psy tak an mnie patrzyły, to dałabym im wszystko :P[/QUOTE] One nie patrza na mnie....Ona patrza na siebie i jeden przed drugim chce udowodnić że to własnie JEGO pańcia kocha najbardziej. Mąż niewychowawczo wypuścił Lolka z aresztu po 3 minutach,bo sie wydzierał... Quote
Energy Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='togaa']One nie patrza na mnie....;)Ona patrza na siebie i jeden przed drugim chce udowodnić że to własnie JEGO pańcia kocha najbardziej. Mąż niewychowawczo wypuścił Lolka z aresztu po 3 minutach,bo sie wydzierał...:mad:[/QUOTE] Dobrze, że Loluś ma dobrego pana i nie dał go maltretować:diabloti:jak można gniewać sie na takie cudo:evil_lol::loveu: Oj patrzy, patrzy i bardzo kocha tym swoim maleńkim serduszkiem:loveu: Quote
Poker Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 to faktycznie cyrk na kółkach macie z Lolciem Quote
madcat1981 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Zapraszam na obiecany bazarek z ciuszkami dla dzieci - podsyłajcie mamuśkom i tatuśkom :cool3:, kasa pójdzie na Lolka:) [URL="http://www.dogomania.pl/../178715-DzieciAE-ce-ubranka-na-utrzymanie-i-pielAE-gnacjAE-Lolka-w-pieluszkach-do-7-02-KUP-TERAZ?p=13985120#post13985120"]http://www.dogomania.pl/threads/178715-DzieciAE-ce-ubranka-na-utrzymanie-i-pielAE-gnacjAE-Lolka-w-pieluszkach-do-7-02-KUP-TERAZ?p=13985120#post13985120[/URL] Quote
Energy Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [quote name='madcat1981']Zapraszam na obiecany bazarek z ciuszkami dla dzieci - podsyłajcie mamuśkom i tatuśkom :cool3:, kasa pójdzie na Lolka:)[/QUOTE] [COLOR="#800080"][SIZE="3"]Madcat bardzo dziękuję za zrobienie bazarku:loveu::loveu::loveu:[/SIZE][/COLOR] Link nie działa, ale bazarek Lolka jest w podpisie Madcat;) Quote
pom-pon Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [quote name='togaa']Mam siniaka pod okiem i herbatę na sobie....:angryy:[/QUOTE] bo karma była za słona!!!!! Quote
ona03 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='pom-pon']bo karma była za słona!!!!![/QUOTE] Albo ciasteczek :lol: było za mało :mad: Dogo tak muli, że nie można wejść :cool3: Diunia bazarek dopiero w zamyśle :roll: Quote
Energy Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='ona03']Albo ciasteczek :lol: było za mało :mad: Dogo tak muli, że nie można wejść :cool3: Diunia bazarek dopiero w zamyśle :roll:[/QUOTE] Loluś słodziek zrobił to niechcący:cool3:tak mu się skok troszkę nie udał;) Quote
ona03 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [B]togaa [/B]co słychać u [B]Lolusia :lol: [/B] zasypało Was ????? a może znowu coś było za słone :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i Lolcio narozrabiał ;) Quote
joanna83 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Przepraszam za offa,ale niewidomy staruszek pilnie szuka DT.Za dwa dni zostanie uśpiony :( [url]http://www.dogomania.pl/threads/179154-Pilne-Stary-A-lepy-przytulak-w-potrzebie-ma-2-dni-na-znalezienie-dt-albo-morbital[/url] Quote
joanna83 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Przepraszam za offa,ale niewidomy staruszek pilnie szuka DT.Za dwa dni zostanie uśpiony :( [url]http://www.dogomania.pl/threads/179154-Pilne-Stary-A-lepy-przytulak-w-potrzebie-ma-2-dni-na-znalezienie-dt-albo-morbital[/url] Quote
togaa Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 [quote name='Energy'][COLOR=#800080][SIZE=3]Madcat bardzo dziękuję za zrobienie bazarku:loveu::loveu::loveu:[/SIZE][/COLOR] Link nie działa, ale bazarek Lolka jest w podpisie Madcat;)[/QUOTE] I ja ogromnie dziękuję !!:multi: Tobie również, kochana Energy !!!!:lol: Pieluchy idą jak woda.Niewiele można zaoszczędzic bo Lolo wychodzi z domu tylko tyle ile musi. Po prawdzie to ani śnieg ani mróz Lolusiowi nie straszny....Gania po ogrodzie z rozwianą pieluchą...Myszkuje pod świerkami. Pierwszy ze stada wylatuje na siuu i ostatni wraca.. Do listy produktów zdaniem Lolka niezjadliwych doszły; salami, wędzone szprotki,smażony pstrąg, drożdżowe ciasto.. Dziwadło z niego...:crazyeye: Żeby pies kiełbachy nie jadł !!???:shake: Quote
feliksik Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='togaa']Dziwadło z niego...:crazyeye: Żeby pies kiełbachy nie jadł !!???:shake:[/QUOTE] Togga, a słyszałaś, żeby koty jadły skórki z ogórka:niewiem: - bo moje uwielbiają:stupid: Quote
togaa Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Koty wegańskie, można powiedzieć...:razz: Jejku, jak u nas wali śniegiem...Swiata nie widać.... Banda nawet nie ma ochoty wychodzić. Żal mi ptaków, gawronów zwłaszcza. Zal zwierzaków,tych co w lesie. Podchodzą prawie pod sam dom. Wyniosłam wczoraj głębiej do lasu marchew,suchy chleb, pomarszczone jabłka,orzechów trochę.... Ale to kropla w morzu... Trzeba będzie jak pare lat temu solidnie wziąść sie za dokarmianie. Quote
anita_happy Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 CUDNY!!!!!!!!!! jak na LOLUSIA przystało czaruś z niego niezły :) Quote
MakS Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Biedny Loluś:( nie odparza się w pieluszkach? dobrze, że ma dobry humor i pozytywne nastawienie:) podeśłijcie mi na pw nr rachunku, na który należy wpłacac pieniądze dla malucha. Wyadoptowałam jednego psiaka więc mogę zadeklarowac 10 zł na stałę. Quote
togaa Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [B]MakS[/B] ..wielkie,wielkie dzięki ! :buzi: To chyba pierwsza,stała deklaracja [B]Lolusiowa[/B].!!!! Oby [B]Cie[/B] tylko chłopak do bankructwa nie doprowadził,bo raczej z tej z tej pieluchy nie wyrośnie...Chyba że pójdzie na własny garnuszek.. Pod ostatnim zdjęciem Lola na pierwszej stronie,czerwoną kursywą jest nr. konta Stowarzyszenia.:oops: Z pieluchą nie ma problemu. Zero odparzeń...Ale też zmieniane są średnio co 2-3 godz. :razz: Quote
Recommended Posts